Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 703
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 485
Снабдих се и аз с първите стикита. Екстрите към тях не ги видях. Продават ли ги вече, ако не, кога ще ги пуснат. Разните там торбички, кутийки.
Вече ги има и кутийките. Ще се пуска ли отделна тема за размяна на Стикита от серията Смърфчета или тук ще пишем. Вече имаме няколко и две повторки - Смърф и Лакомчо

# 1 486
  • София
Снабдих се и аз с първите стикита. Екстрите към тях не ги видях. Продават ли ги вече, ако не, кога ще ги пуснат. Разните там торбички, кутийки.

Продават ги, в стелажи точно пред касите. На Каблешков почти бяха свършили, но предполагам, че пак ще заредят де.

Сдобих се с 2 панталона от днешните, че имам от миналата година и много си го харесвам. Пътьом забърсах и суетшърт за девойката. Разни други дреболии и хоп- 5 стикита.  Whistling Излизам и пред вратата се сещам, че не съм взела кутия. Та се връщах.  ooooh!

# 1 487
Взех анцуг за малкия и една рокля за мен. Много ми е къса...ще помисля. Панталоните също са къси. Ягоди нямаше.

# 1 488
Единствено си го обяснявам с отвора на бъркалката, където влиза остта. Явно има кухина, там влиза тесто и като се опече няма изваждане. Иначе покритията все са тефлоноподобни. Осите за закрепване са метални.
Това беше проблемът при мен. Беше пълно с изпечено тесто, което беше станало като камък - нямаше помръдване. И не са от тефлон, а някаква (на пръв поглед) пластмаса.

# 1 489
Вече ги има и кутийките. Ще се пуска ли отделна тема за размяна на Стикита от серията Смърфчета или тук ще пишем. Вече имаме няколко и две повторки - Смърф и Лакомчо

Не тук. В "Колекционери" има тема.

# 1 490
  • Русе
viki_1974 В Лидъл-Родина сутринта нямаше особен интерес към ризите, нямаше и много хора...
„Да, ама не”. След 17,30 ч. имаше само от дългите ризи и само от номер 40 нагоре. Исках да видя късите бели, че отдавна си търся подобна.
Имаме Смърфиета. Наистина са по красиви от предните стикита.

# 1 491
  • София
Ягодите не са лоши, даже имат вкус някакъв. Но все пак им е рано и има какво да се желае.

# 1 492
  • до най-прекрасния мъж
Току-що извадих трети хляб - нямам никакъв проблем с бъркалките. Днес се опитах да ги извадя, но тестото беше доста лепкаво и ми се стори неразумно да го вадя. Оставих ги отново вътре и след това с две изтръсквания хлябът падна. Но аз много внимателно завъртам на ръка механизма на бъркалките отдолу на казанчето, едва, едва да се раздвижат и като се тръсне леко, хлябът излиза. Бъркалките остават в казанчето, накисвам го и след 20 мин се изваждат без проблеми.

# 1 493
  • Вестерос
Рокля? Кои са роклите?

# 1 494
Рае с джобове или тъмно синя рокля

# 1 495
  • Вестерос
С без ръкав ли, не ги видях май в брошурата

# 1 496
# 1 497
  • shumen
Аз днеска не успях да отида,но утре мисля да мина от там след работа.

# 1 498
Благодаря за отзивите за гофретника bouquet

# 1 499
Ягодите не са лоши, даже имат вкус някакъв. Но все пак им е рано и има какво да се желае.
Ами рано. Laughing.цяла зима си хапваме. То да не мислиш,че тези от полето ги берат Whistling от някоя гръцка оранжерия са..

Общи условия

Активация на акаунт