Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 204 281
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Вестерос
Аз много ги обичам, ама сама си ги ям. Като поизстинат малко залепват из устата  Grinning Аз лично ги бъркам с малко песто и настъргано пармеджано реджано. В Италия с малко вода, в която са варени, ги поднасят и с лъжица ги ядат.

# 661
Аз много ги обичам, ама сама си ги ям. Като поизстинат малко залепват из устата  Grinning Аз лично ги бъркам с малко песто и настъргано пармеджано реджано. В Италия с малко вода, в която са варени, ги поднасят и с лъжица ги ядат.
Ще им направя подходящ "разтвор" и аз.  Laughing
По принцип не съм претенциозна , обаче онзи ден получих Уплах от хумуса на Лидл, та още ми е гадно , като се сетя каква отврат беше Shocked. Дори се опитах да поправя вкуса с тахан , червен пипер, чесън и кимион , нищо нищо не стана . Ама то от нищо-нищо не става.
Днес ми харесаха и декоративните лампи , но нямаше как да мъкна .

# 662
  • Вестерос
Аз пък тъкмо хапнах от рукулата, за сефте ям- ами няма да повторя  Confused

# 663
Ай чИстито! За дочените ти гащи Laughing
Ш ми чАстЕтиш , като се намъкна в тях  Joy
Тифани , мерси  bouquetто така и пише , но стават ли да Едене ми беше мислАта  newsm78

rotfImbo

Това с мислАта ми Ареса Laughing

Ако гостите не харесат ньоките, ще ги гощаваш с хумуса tooth

# 664
Скрит текст:
Ай чИстито! За дочените ти гащи Laughing
Ш ми чАстЕтиш , като се намъкна в тях  Joy
Тифани , мерси  bouquetто така и пише , но стават ли да Едене ми беше мислАта  newsm78

rotfImbo

Това с мислАта ми Ареса Laughing
Ако гостите не харесат ньоките, ще ги гощаваш с хумуса tooth
  Joy smile3532 това е идея , ох , със сълзи се смея, представих си  Joy

# 665
Аз днес забърках едни черни кецове 39ти номер. Още не съм ги пробвала. Дано са удобни.

# 666
якенцата другата седмица в четвъртък за деца дали ще са тънки за пролетта?

# 667
За сега са тънки. За пролет са подходящи според мен. С тънка вата са вътре.

# 668
Здравейте, намерих само един коментар за прахосмукачката по-назад в темата, от който не разбрах как стои въпроса с торбичките и като цяло добра ли е? Моля за мнение, който я е купувал преди.

Торби за тази и другите прахосмукачки на Parkside, може да поръчате от Ebay с превозвач  Peace
За модел PNTS 1400 E2:
http://www.ebay.com/itm/10-Staubsaugerbeutel-fur-Parkside-PNTS-1 … :UakAAOSwwE5WZFZh
За модел PNTS 1300 E2:
http://www.ebay.com/itm/10-Staubsaugerbeutel-fur-Parkside-PNTS-1 … :DN8AAOSw-jhUDbq1

# 669
  • Русе
За сега са тънки. За пролет са подходящи според мен. С тънка вата са вътре.
Дъщеря ми има от големите номера, от есента. Носи си го от 3 седмици вече Peace
И да помрънкам малко. Купихме го есента за 40 лв. Преди 3 седмици в Германия същите бяха по 10 евро #Cussing out
Та се обзаведохме и с още едно по-голям размер за есента Party

# 670
Да кажа за кантучините - разкошни.. Опуках половин пакет наведнъж, направо пристрастяващи  Blush

За феновете на странните бири - много ми хареса френската бяла бира, с голям кеф си я консумирам Crazy

Взех и един 3/4 панталон, първо 38 номер (по принцип този ми става от лидлските), после го смених за 36 - на фона на изпуканите кантучини направо не е за вярване как се напъхах в него Whistling Обаче много хубаво стои, само да се стопли малко като за голи глезени и нахлузвам токчетата Crazy

# 671
Кантучините и на мен ми харесват, там си ги топят във вино и така ги ядат, на мен не ми допада, аз си ги топя в мляко с какао. Mr. Green

# 672
  • Бургас
Картофени ньоки си купих аз за проба. Не са за мен, Ич не ми АресАха, даже половината пакет хвана казана  Sick
Та си е до вкус. 

Детските якета не са съвсем за пролет. Моят си носи неговото повече от месец, като се стопли още малко и ще му е горещо с него.

# 673
Днес вали сняг. Та няма как да ходи с тънкото лидълск яке моя. Баш си е пролетно,за мен. Не зимно. А сега е зима bowuu

# 674
 Картофените ньоки не се харесаха вкъщи.Тоалетната хартия са я направили суупер тънка и отвратителна, ползвахме 2 рула, другите 2 не искам да ги виждам...отдавна не бях вземала и не мисля, че ще има следващ път.

Общи условия

Активация на акаунт