Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 708
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 515
И аз го взех керамичното яйце, представях си го по-голямо, то е колкото обикновено яйце.
Ще тренирате за Великден ли Mr. Green

# 1 516
Отчитам вчерашните покупки - сива горница и сива долница. Хубави са и стоят чудесно на фигурката.
Джегингс - не се хареса заради ръбовете отпред. Аз не съм го пробвала още, ако ми стане ще си имам джегингс, ако не - връщане. Рокли не видях. Вафли Серената и Куку-Руку изобщо няма и досега аз поне не съм видяла  Crossing Arms
Ама ти изобщо ли не успя да пробваш вафлите?! Утре ако има при нас все още, ще ти пратя. Grinning

Аз да похваля ориза "Родна стряха" . Бързо и равномерно увира без да се разкашква. Благодаря на mima_r, че сподели за него.   Hug

С.Алекс, благодаря, че сподели за керамичното яйце, че и аз му се чудех. Ще взема и на моята. bouquet

# 1 517
Някой видял ли е плакатите за другата седмица?

# 1 518
zv01 аз - ще има детски дрехи - чино панталони и тениски с якичка, за момичетата също блузки и ... не помня клин или пола  Embarassed

# 1 519
Отчитам вчерашните покупки - сива горница и сива долница. Хубави са и стоят чудесно на фигурката.
Джегингс - не се хареса заради ръбовете отпред. Аз не съм го пробвала още, ако ми стане ще си имам джегингс, ако не - връщане. Рокли не видях. Вафли Серената и Куку-Руку изобщо няма и досега аз поне не съм видяла  Crossing Arms
Ама ти изобщо ли не успя да пробваш вафлите?! Утре ако има при нас все още, ще ти пратя. Grinning

Аз да похваля ориза "Родна стряха" . Бързо и равномерно увира без да се разкашква. Благодаря на mima_r, че сподели за него.   Hug

С.Алекс, благодаря, че сподели за керамичното яйце, че и аз му се чудех. Ще взема и на моята. bouquet

Изобщо не ги видях. Може би са били малко и са изкупени набързо, знам ли. Толкова ми е странно с тия вафли, че вчера с охранителката ги търсихме даже на всички възможни места из Лидл, пръснахме се тя на едните стелажи, аз на другите и няма и няма. Тя каза, че много ги били търсели... Трябва да видя и в другите Лидл-и.  Благодаря ти, за сега недей  Hug bouquet Heart Eyes

# 1 520
  • have faith and be patient ..
аз направо не мога да ги понасям с това разместване .. така са разхвърляли всичко на всякъде че , вече пазаря по 2 часа , не по 1  #Cussing out  от целия ми списак намаления булгур и стъклените купи с капак не можах да ги намеря , накрая се ядосах и си тръгнах .. майка ми вика питай някой , е колко пъти да питам някой , аз за всичко все питам някой , градинските неща , торове морове  от миналата седмица на единия край , цветятя с намалената почва и луковици и т.н. в другия край , новите естествено на съвсем друго място . и всичко е така , всякакви дрехи разхвърляни на всякъде , между отверки , кухненски принадлежности , електрически уреди , къде пижами за мъже , до тях роклички за малки момиченца , чат пат отвертка , айде после ботуши за по-големи деца , великденски украси , после дамски блузи .. и така на всеки ред по много и различни дрехи за възраст и пол  #2gunfire  започнах да се чувствам като бързо изоставаща и много бързо се отказвам да търся каквото и да било вече

# 1 521
и да литам в лидл персонала за нещо, отговорът винаги е 'не знам'

# 1 522
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Вчера си купих салатка Джелентина, невероятно крехка. Случайно видях, че предлагат кафе 2 в 1 на Беларом,много добро попадение на фона на Нескафе. Днес си заредих доволно кутийката.

# 1 523
уреда за готвене на пара - пак ми е на филипс , но принципа е абсолютно същия , както и дизайна ,  от както имам такъв в къщи картофи , яйца и др. не съм варила на котлон , много ми е удобрен и картофите стават ужасно вкусни  Peace
Здравей, извинявам се за оф топика, но как приготвяш картофите и яйцата?

# 1 524
  • Пловдив
и да литам в лидл персонала за нещо, отговорът винаги е 'не знам'
Peace
ама иначе клюките из персонала ги знаят Crazy

# 1 525
  • оттам, откъдето започва България
 ooooh! Най-сетне и аз да похваля нещо от Лидл - лимоните, невероятно сочни и ароматни.

# 1 526

Заработих две стикита, за три не стигна сметката, ама има време, ще наваксам. От всичко купено най-много ми харесаха желираните боМбонки на Фаворина, ама аз по принцип видя ли желирано, най ми Аресва! Mr. Green

# 1 527
Кат вземеш едно кашонче Серенатки, и си уредена със стикита Mr. Green

# 1 528
Аз пък съм ядосана. Тръгнах да си купя жасмин, а се оказа, че всъщност растението само прилича на него.  #Cussing out

# 1 529
Кат вземеш едно кашонче Серенатки, и си уредена със стикита Mr. Green

Серенатките ги опитахме вече, тая вечер дори не погледнах има ли от тях, налетях на таханените Фафли, че досега все празно беше мястото им. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт