Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 738
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
И аз съм недоволна от ежедневните превръзки на Софтино, имам един пакет, който така си стои вкъщи. трябва да го изхвърля.

# 1 576
Аз писах на лични на Нил. За тези става въпрос. Не знам дали и вие за тях говорите

Толкова са гадни, никаква попивателна способност. Цял ден си ходя с тях като подмокрена  Sick

# 1 577
  • Mediterraneo
Аз пък сега ставах да гледам дали нямам точно от показаните тампони за лице. Същите са, да, но нямам оплаквания. При все че имам много чувствителна кожа на лицето, явно Лидл ми понася- ползвам техните тампони, крем за лице, гел за почистване, околоочен крем, ВВ крем  Mr. Green

# 1 578
  • Перник
И аз нямам проблем с памучните тампони и ежедневните превръзки на Лидл. Нощен крем ползвам вече втори и също нямам оплаквания. Виж, ВВ крема ми е отврат - и като аромат, и като консистенция, и като ефект.

# 1 579
Нормалните превръзки обаче, онези с пипИрудите отпред, на мен ми допадат и все от тях си вземам. Цената е ок, а като бройки са 20 Whistling

# 1 580
Нормалните превръзки обаче, онези с пипИрудите отпред, на мен ми допадат и все от тях си вземам. Цената е ок, а като бройки са 20 Whistling

Супер са! Похвал и от мен  Peace /зелената опаковка, нали? или не?/

# 1 581
Еднакви са мисля. Различни съм купувала но разлика не съм видяла. Последният път проводих ММ да ми вземе, и той изпадна в потрес...мандибулата му увисна hahaha Срам, срам...голям срам бил брал Crossing Arms Аймаха...че кое му е срамното, не ми купува памперси още я Rolling Eyes

# 1 582
  • София
На превръзките копринено или памучно им е покритието? И моя мъж преди време го беше много срам да купува превръзки, но май свикна. И аз не виждам какво срамно има.

# 1 583
На превръзките копринено или памучно им е покритието. И моя мъж преди време го беше много срам да купува превръзки, но май свикна. И аз не виждам какво срамно има.

Аз купувам само зелените опаковки. Копринено е покритието им, нормални са.  Peace

# 1 584
  • София
beauty_magnolia, благодаря.

# 1 585
Моят не го е срам, но купува обикновено най-скъпите и дебели, които види . Ако съм много на зор го пращам, но иначе предпочитам аз да купувам Simple Smile
Малко неща НЕ харесвам и никога не взимам от Лидл. Превръзки, кисело мляко и хляб не взимам от там. Освен в мнооого краен случай

# 1 586
20 бр. за няма и 3 лв къде има читави newsm78

# 1 587
20 бр. за няма и 3 лв къде има читави newsm78

Те и по 6 лв. да са пак някои са маркови боклуци. Тези лидълските са си перфектни и не ги сменям за никакви рекламни "материали"  Wink
Имаше тук хвален прах Формил, дали го има в постоянния асортимент?

# 1 588
А памучни превръзки има ли в Лидл?

# 1 589
Аз тези не ги знам какво им е покритието....хич не обръщам внимание на такива подробности.

Прах Формил в големи кутии е добър, мисля само за цветно се предлага, може и да бъркам. И от течните концентрата Формил също...В момента в ДМ Персил е на промоция също-около 7 лева за 20 пранета.

Общи условия

Активация на акаунт