Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 757
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 590
Не е по темата,но купувам Every day, доста често са на промоция във Фантастико и са изгодни. Има памучни, има и копринени, има и ароматизирани.
Тези от Лидл не ми допадат, но зависи и от човека
Във Фантастико също е 7 лева Персил, всички видове, както и ариел 30 капсули 14 лева
И киселото мляко от там взимам  Mr. Green
Добре че са ми един срещ друг двата магазина, а до тях плод зеленчук, та комбинирам пазара  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 591
Аз писах на лични на Нил. За тези става въпрос. Не знам дали и вие за тях говорите

Толкова са гадни, никаква попивателна способност. Цял ден си ходя с тях като подмокрена  Sick
И аз не съм доволна от тези превръзки  Naughty

А памучни превръзки има ли в Лидл?
В синята опаковка са памучни и много ми харесват  Peace

Днес минах през магазина и взех от вафлата Серената, но не ми хареса. Куку-руку повече ни допада на нас, но от нея нямаше.
Заредих от намалените препарати и от сиренето Ливади.

# 1 592
  • София
Превръзките са без крила, което много ми допада.

Случайно някъде да има останал розов клин р.146?? Душата си давам за него!

# 1 593
Авалон, благодаря.

Ползвам само Every day, много съм доволна, взимала съм един път ежедневни превръзки от Лидл, но изобщо не ми харесаха и ги изхвърлих.

# 1 594
Имаше тук хвален прах Формил, дали го има в постоянния асортимент?
В постоянния асортимент е.

# 1 595
  • Бургас
И аз ползвам само превръзки на Every day. Softino купих веднъж, половината пакет изхвърлих.
Тампоните за грим са ми твърди, ама като съм си взела два пакета, ще си ги ползвам  Mr. Green Последно им измислих приложение за махане на лак за нокти, вместо с памук. От ДМ съм взимала меки и хубави тампони. Последно от там се запазих с мокри кърпи за сваляне на грим, много удобно.

# 1 596
И аз дадох шанс на Софтино. Но май използвах точно..2 от тях.. Още с емотаят из нас няколко. Но повече не бих взела!

# 1 597
Любопитно ми е...Танче,защо изхвърли превръзките? newsm78 Говоря за месечните,не за ежедневните. Какво не им е наред Rolling Eyes

# 1 598
  • оттам, откъдето започва България
И аз съм недоволна от ежедневните превръзки на Софтино, имам един пакет, който така си стои вкъщи. трябва да го изхвърля.
Пробвай тези: http://apteka.framar.bg/30046322/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA% … %D0%BD%D0%B8-30-6
1,79 лв. са в Кауфлнд, памучни.  Peace

# 1 599
  • София
Месечните наистина са много хубави. От години ползвам лилавата опаковка с пеперудите.

# 1 600
  • София
Аз съм много доволна от тези.

Предимно от тях купувам. Според мен приличат на Либрес. Нямам забележки. Като съотношение цена - качество са перфектни.
Ежедневни взимам такива

Ползвам отвреме-навреме.  Вършат ми работа.

# 1 601
  • Вестерос
Аз ползвам нощните на Аlways и за дневни памучни на Bella, a eжедневни на Everyday

# 1 602
Аз ползвам месечните превръзки на Софтино (розови и лилави с пеперуди) и съм много доволна. Peace

Днес не можах да устоя на една рокля бяла на райе с джобове и си я купих (не е къса, от предишната промоция бяха по-къси, хем е един и същи номер). Купих керемично яйце, пражка шунка, блуза  и още някои неща и получих три стикита (редактирам се, даже четири стикита)  Crazy Трябва да нямам пари, че иначе много неща ме изкушават.  ooooh!

п.п. Куку руку и при нас вече няма.  Peace Но имаше още Серената, но устоях и не взех, че трябва да се вмъквам в роклите все пак.  Laughing

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 07:17 от Fortuna

# 1 603
И аз съм недоволна от ежедневните превръзки на Софтино, имам един пакет, който така си стои вкъщи. трябва да го изхвърля.
Пробвай тези: http://apteka.framar.bg/30046322/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA% … %D0%BD%D0%B8-30-6
1,79 лв. са в Кауфлнд, памучни.  Peace
Ежедневни и аз купувам такива от Кауфланд, много съм доволна. Сега набарах едни в кварталния магазин Clear Choice, в розово найлонче всяка, помислих, че са обикновени, но се оказаха все едно превръзките Либрес, само че всяка опакована отделно. И то за смешната цена от 0,99лв за 25бр.
А нормални превръзки взимам на Либрес или Натурела, пак от Кауфланд, като са на промоция си е оферта - 2,90 за 20бр.

# 1 604
Аз съм много доволна от тези.

Предимно от тях купувам. Според мен приличат на Либрес. Нямам забележки. Като съотношение цена - качество са перфектни.
От къде ги взимаш?

Общи условия

Активация на акаунт