Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 678
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 695
Забравих за боба и бекона.
За стикитата у нас става бой, накрая свършват на стъклата на колата. Двегодишната е най-запалена.

# 1 696
  • до едно тепе
Синковеца щеше да изяде първото стики, което му дадох. А беше доста голям и не си слагаше разни неща в устата. Помисли го за бонбон. После събирахме едни в подводница-голем кеф. След седмица разпори подводницата и я хвърлихме, а стикитата са скрити в една кутийка от сестра му. Сега имаме 5 и са ги зарязали. У нас такива неща се събират, защото братовчед им го прави и да не останат по-назад. Обаче като кажа не и тръшкане няма. Ей ги най-новите стикита са захвърлени вече и никой не се сеща за тях Whistling Ще събираме и сменяме докато има, но няма да ги поощрявам да е цялата колекция в никакъв случай. Crazy

# 1 697
Ами може, но девойките писаха оня ден, че били различни, ама дрънци различни се оказаха Rolling Eyes
Писаха също, че единият цвят били памучни...изчетох всичкото дребен шрифт, на все езици, таквоз нЯщу не видях също Rolling Eyes

В резюме-много лъжете, Начи...ягоди нямало-лъжа, тез били различни видове в отделните цветове-лъжа, бобът увирал за има няма докато мигнеш и т.н. и т.н. Mr. Green

Памучни са едни нощни. Другите месечни са копринени.

# 1 698
А къде го пише това newsm78 или по напипване се установява Grinning
Няма значение де, просто ми стана любопитно и затова днес ги проверих на място. Но то като говорим без снимки, може и от там да е объркването...

# 1 699
Тези стикита за каква сума ти ги дават, че за 45 лв ни дадоха само две. Не, че ми трябват, обикновено ги подаряваме на най-близкото хлапе около нас на касата, но сега се зачудих, на 20 лв. по 1 ли дават  Thinking

# 1 700
  • софия
Тези стикита за каква сума ти ги дават, че за 45 лв ни дадоха само две. Не, че ми трябват, обикновено ги подаряваме на най-близкото хлапе около нас на касата, но сега се зачудих, на 20 лв. по 1 ли дават  Thinking
Спестили са 1. За 15 лв. се дава стики.

# 1 701
  • Русе
А къде го пише това newsm78 или по напипване се установява Grinning
Няма значение де, просто ми стана любопитно и затова днес ги проверих на място. Но то като говорим без снимки, може и от там да е объркването...
Розовите и сините се водят памучни. Розовите са ароматизирани. Зелените и лилавите са като с найлоново покритие отгоре. От тях не вземам, че имам чувството, че ме спарват. На кръгчето над пИпИрудата е показано кои какви са
Скрит текст:

# 1 702
Мацко, еднакви са...никъде не пише, дали са памучни или копринени. И кръгчетата са им еднакви. И четирите са ароматни..
всъщност само лилавите и розовите са дадени като ароматизирани де...

Благодаря ти за снимката обаче...за тези идеше реч bouquet

# 1 703
Точно така е - розовите и лилавите са ароматизирани, а другите не са. Аз взимам само от сините, защото са памучни и неароматизирани. Пробвала съм и другите видове, но не ми харесват. Днес взех едни Сиемпре за проба. Взех и от бекона, крушите, една блуза и някакъв зелен чай.

# 1 704
Спестили са 1. За 15 лв. се дава стики.
Мерси, ще знам за друг път.

# 1 705
  • София
Ох, Тете, как ме разсмя.  Laughing И твоята не е лесна.  Hug

# 1 706
  • Русе
Мацко, еднакви са...никъде не пише, дали са памучни или копринени. И кръгчетата са им еднакви. И четирите са ароматни..
всъщност само лилавите и розовите са дадени като ароматизирани де...

Благодаря ти за снимката обаче...за тези идеше реч bouquet
Не са еднакви, бе, жена! Laughing Забележи, че при зелените и лилавите част от превръзката, която е показана в кръгчето е на дупки. Гледай сега, какви са
Скрит текст:
Снимката е от нета.

И моята дъщеря в градината събираше божикравички Mr. Green

# 1 707
Здравейте !
Имам въпрос относно сешоара който ще пускат утре .
Преди ако са го пускали и някоя мама го е купувала и има впечатления моля да пише .
Хареса ми като параметри а и цената е доста приемлива .
Благодаря предварително.

# 1 708
  • Русе
Здравейте !
Имам въпрос относно сешоара който ще пускат утре .
Преди ако са го пускали и някоя мама го е купувала и има впечатления моля да пише .
Хареса ми като параметри а и цената е доста приемлива .
Благодаря предварително.
Чети няколко страници назад.

# 1 709
  • София
Напоследък само в Лидл пазарувам покрай тия стикита.
Искам да похваля тройната замразена пица Маргарита. Снощи я взех за нещо набързо, метнах малко немска шунка отгоре - облизахме си пръстите и изядохме и трите пици, а обикновено ядем 2.

Общи условия

Активация на акаунт