Makeup Revolution

• 48 907
  • 211
  •   1
Отговори
# 165
  • София
От личен опит, сполучливите палитри са на разни кооперации с известни влогъри.

Аз ги купувам от superdrug редовно има намаления, последния път като пазарувах декоративната козметика беше на промооция купи едно и вземи едно в подарък.
https://www.superdrug.com/Make-Up/Face/Palettes/Revolution-Wild- … -Palette/p/780333

# 166
Може ли да ми кажете , коя палитра си заслужава , пигментация и т.н . Да има сини цветове по възможност ,понеже са и любими за грим ... Може и друга марка да е . Изобщо всякакви съвети са ми от помощ. Благодаря .

Благодаря nad_tab , но нямам възможност да поръчвам , а и нямам много време да чакам . Разполагам с една седмица да избера подарък за РД.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 22:23 от AnMary

# 167
Искам да похваля палитрите в колаборация с Петра, имам първата и, и за мен е страхотна не се праши, лесно се блендват, цветовете се различават, а не се смесват в един смуден цвят. Сега съм си поръчала и новата и, пак е много хвалена, чакам я с нетърпение.

# 168
  • Бургас
Може ли да ми кажете , коя палитра си заслужава , пигментация и т.н . Да има сини цветове по възможност ,понеже са и любими за грим ... Може и друга марка да е . Изобщо всякакви съвети са ми от помощ. Благодаря .

Благодаря nad_tab , но нямам възможност да поръчвам , а и нямам много време да чакам . Разполагам с една седмица да избера подарък за РД.
Ваучер?Гледах въпросната палитра и суочове,хареса ми,но ако някъде има тестер ще е най-добре.Иначе идеята за ваучер е добра,аз бих се радвала сама да си избера нещо.

# 169
  • Варна
Палирата Iconic 3 в прекрасен dupe на UD Naked 3 палитрата. Цветовете издържат дълго, достатъчно пигментирани като блестящите нюанси са леки, а не металически.

Любимата ми палитра е Cranberry&Chocolate (червения шоколад). Прекрасни есени нюанси в червено и оранжево.
Имам и прасковения шоколад, но не я използвам вече. Просто ми омръзна, а и си взех прасковената палитра на TF

Имам един печен хайлайтър в опаковка сърце, адски блестящ цвят в шампанско (
Goddess of Love)
Някой беше питал по назад за него, този хайлайтър изобщо не е срамежлив, но с пухкава четка може да се нанесе малко по-леко .

Има и две палитри понички от миналата година, но още не им е дошло времето.

# 170
Здравейте,днес в Супердраг имаше намаление на make up tщанда,2 продукти,втория е безплатен.Купих си палитра  на Revolution -Mermaid's Heart  за 5 паунда.

Цветовете са хубави и пигментирани,за любители като мен са ок.

# 171
Здравейте, момичета.
Чувам и аз много добри отзиви за палитрите на Революшън. Все ги заглеждам и се отказвам, т.к. имам други за доизхабяване. Чудя ви се на вас, които имате толкова много, как успявате да ги изхабите. Най-големия проблем ми е, че бързо свършвам светлите цветове. Революшън имат ли единични сенки за очи? Освен в Лили, къде другаде могат да се видят на живо продуктите им? Там избора е много рехав. На някои продукти са останали само мострите, поне е това Лили до вкъщи. Не зареждат ли редовно, не знам. Иначе все като мина и има намаление от 25% на различни продукти. Взех си коректор и спирала. Спиралата не съм я отваряла още, че имам друга. От коректора не съм доволна. Разнасям го с пръст, защото четчицата от него взима много продукт. С четка дали ще е по-покривен? Нямам подходяща, за да пробвам. Някак си си мисля, че май най-добри са в прахообразните продукти. За серумите също бих била пас, макар че и за тях има добри отзиви.

# 172
  • софия
Здравей, всичките им палитри ги има в магазин Нотино в Мол Парадайз, ако си от София. Аз оттам си купувам техни палитри, има доста избор. В Лили са доста по-малко. Единични сенки не съм срещала техни.

# 173
Не съм знаела, че Нотино имат физически магазин (срааам 😄). Благодаря, ще погледна като ходя 👍

# 174
Само аз ли съм разочарована от марката? Миналата година взех една от Иконик палитрите, уж реплика на Нейкид, не знам си какво - много прашливи сенки, неприятни за ползване. Също са и доста по-топли от снимките, които бях гледала, и в резултат съм ползвала само 3-4 цвята от 14, или колкото са там. Един път взех и палитра с руж,бронзър и хайлайтър - също седят рехави, прашливи. Впрочем ако някой ги иска, ги подарявам.

# 175
През годините съм купила поне 10 палитри сенки на марката - не стават и не стават. За цената -ок, но има и много по-добри дрогерийни продукти.

# 176
През годините съм купила поне 10 палитри сенки на марката - не стават и не стават. За цената -ок, но има и много по-добри дрогерийни продукти.

Кои са 10те палитри, които не стават според теб, тъй като те имат 100000 палитри, вълват ги на конвейр.

# 177
  • София
За тези които като мен бяха скептични към марката, съветвам да опитат една от тези палитри.
https://www.superdrug.com/search?text=evolution+Pro+Colour+Focus+Palette
Страхотно качество, меки сенки без грам разпрашаване. Един минус, малко са блестящи за моя вкус, но са като масло, уникална консистенция. А цената..... покрай промоциите 2 за 1 в Superdrug, бяха 4 лири.
Аз си взех тази https://www.superdrug.com/Make-Up/Eye-Makeup/Eye-Shadow/Eye-Shad … -or-Dare/p/787485

И чакам тази от съботната промоция https://www.superdrug.com/Make-Up/Eye-Makeup/Eye-Shadow/Eye-Shad … 26-Royal/p/787486

# 178
nad_tab нищо не се отваря от линковете. Аз също съм имала доста революшън палитри, последната колаборация с Петра палитрата е страхотна. Точно както над се изрази като масло, кадифена не се праши, застава на окото блендва се лесно, издържат дълго.

# 179
Аз имам тази и съм много доволна. Много ми харесва как стоят на окото, страхотни цветове са на живо и не са прашливи.

Общи условия

Активация на акаунт