SUPERNATURAL: From A to Z

• 20 934
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
 Joy Joy
Как ша са бутаме да ги докопаме не е истина.

# 631
О, ще намерим начини за отпускане на напрежението Whistling .

# 632
Аз ще съм с предимство. Joy
Пускате ме от първите, че за бебе трябва да се грижа. Flutter

# 633
Натюрлих Hug

# 634
аз пък от последните ще съм! Като ги изкъпете, подсушите, намажете и измасажирате, аз ще ги взема .....да ги сложа да спинкат, че много ще ги изтощите!

# 635
# 636
# 637
аз пък от последните ще съм! Като ги изкъпете, подсушите, намажете и измасажирате, аз ще ги взема .....да ги сложа да спинкат, че много ще ги изтощите!

Подлееш  Crossing Arms

# 638
# 639
а, да бе! Облечени ще ми спят да се изпотят! Да си ги нямаме такива  Crossing Arms
ей тъй кат' Дийнчо трябва, ама чакай да проверя да не би да има боксерки, че да вземе да се подсече.... Дертове, дертове...ама такава съм си аз - грижовна!

Подлееш  Crossing Arms
е, на война и любов всичко е позволено Sunglasses Кат' съм дърта и дИбела как да се доредя иначе? Flutter

# 640
# 641
Добре, нека е гол:

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 12:55 от Impala

# 642
 Joy
Добре Дианче, убеди ме. Но очаквай през нощта трети човек. Twisted Evil

# 643

а таз коя се е наместила там? И злоупотребява ли, злоупотребява! Добре, че не е Дийн, много щях да се разтроя! А аз съм чувствителна! Като се натъжа- напълват ми се очите със сълзи и не виждам кого млатя с лопатата....

# 644
  • София
И за Кастиелките  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт