Пазаруване от Benetton

• 5 633
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Някой скоро поръчвал ли е?
При мен нещата минават през митница с UPS и ми е тъмна Индия каква е процедурата.

# 31
  • In transit
Как през митница? През този сайт ли поръчваш? https://bg.benetton.com/
Последно пролетта правих поръчка, директно вкъщи дойдоха.

# 32
  • София
Как през митница? През този сайт ли поръчваш? https://bg.benetton.com/
Последно пролетта правих поръчка, директно вкъщи дойдоха.
Получих едно фишинг съобщение, че за поръчката ми се прилагат митнически такси.
Днес очаквам да дойдат нещата със Спиди директно без допълнителни такси.

# 33
  • In transit
Добре, успокоих се. Simple Smile Да се похвалиш с покупките, като дойдат.

# 34
  • София
Добре, успокоих се. Simple Smile Да се похвалиш с покупките, като дойдат.
Дойдоха със Спиди,супер са!Пак ще поръчам 🙂
Взех два панталона, пролетно-есенно якенце и няколко тениски, една идея са умалени.

# 35
Benetton правят ли намаления за черен петък? Харесах си един пуловер, но не ми е спешен и мога да изчакам.

# 36
  • гр.София
Правят. 30 % обикновено.

# 37
  • гр.София
Обявили са 30 процента за онлайн пазаруване от днес до 28 октомври. На определени изделия.

# 38
Обявили са 30 процента за онлайн пазаруване от днес до 28 октомври. На определени изделия.

Здравейте,
Имате ли представа дали ще пускат пак намаления или са приключили,  че съм изтървала предходното?

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 20:09 от T q

# 39
  • In transit
Следете сайта редовно. Пускат периодично намаления -30%, сигурно ще има и за Черния петък. След Коледа някъде пускат и -50% сезонни намаления.

# 40
  • гр.София
Май ви поведох за Бенетон. Само в други сайтове  видях актуалната колекция с намаление- Answear, например, но до 20 %.Ще си чакам по-голямо намаление.
Аз със сигурност съм купувала на дъщеря ми пухенка на Черен петък, но от физически магазин. Сега нямах време да обикалям и не знам какво е положението,то и магазини не останаха,и изборът е беден.
След Коледа  действително намаляват.

# 41
Здравейте, може ли актуална информация как точно да върна поръчка към Бенетон. Каква е тази проформа която трябва да принтирам 2 пъти според инструкциите? А този 14 дневен срок кога изтича точно? И къде се носи пратката, дали може все още в Еконт?

Общи условия

Активация на акаунт