Сватба на нос Калиакра,залив Болата или Двореца в Балчик

• 2 356
  • 5
  •   1
Отговори
Момичета, не намирам такава тема, а съм сигурна, че много от нас се вълнуват и мечтаят за приказна сватба.
Моля ако някоя от вас има опит или информация за тези места да пише.
Аз лично съм избрала нос Калиакра и ще съм благодарна на всякаква информация.
За лятна сватба става въпрос Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 12:36 от ladydj

# 1
  • Най-красивата страна
Нос Калиакра е много красиво място.
Но все пак зависи каква ще е сватбата.Там има само едно малко заведение в една пещера,но то работи само през лятото.
Ако сватбата е голяма-100 човека,няма как да стане.

В Балчик е по-добре.Двореца и ресторант Корона.

Болата е хубаво място за плаж.Там пък има само едно малко заведение-капанче.

Аз бих избрала Балчик.

# 2
  • София - Варна
На залив Болата пък има само едно капанче. Може пък да стане за афтърпарти. Peace
Но и аз бих избрала Балчик май. Най-подходящи и достъпно ми се вижда. Достъпно в буквалния смисъл.
П.С. А тя Вени е писала вече за Болата.

# 3
В Калиакрия, Лайтхаус и др. около тях правят доста сватби, и е много красиво.

# 4
  • Варна
Здравей,ресторанта не е малък,може да побере според мен около 100 души.Лошото е,че туристопотока не спира през целия ден и е до късния следобед.Всички тези хора,за да стигнат до носа преминават през самия ресторант.Отделно клиентите на ресторанта,който винаги е претъпкан,дори и знаейки,че има сватба си стоят докогато си искат.Това е огромна пречка за подготвянето на ресторанта за тържеството-украсяване,подреждане на маси и т.н.Ако има и изнесена церемония на самия нос е същата история-туристи,които се разхождат навсякъде,все пак са си платили за това,а и липсва ток до там.С две думи красиво,но непрактично място.Ако имаш още въпроси може да пишеш на лични или тук!

# 5
Сватбата на сестра ми беше в двореца, но преди 8 години. Беше много хубава, организацията не беше проблем.  bouquet После бяхме в ресторант Корона.

Kакто са споменали другите, погледни и Калиакрия ресорт, Лайтхаус, моята сватба догодина искам да е в Black Sea Rama.

Според мен на нос Калиакра е много ветровито, а Болата не е толкова достъпна и като паркови места, и като близост до ресторант.

Общи условия

Активация на акаунт