Джей, страхотни са лалетата.
Моите култивирани ягодки още не са цъфнали. За сметка на това дивите даже вързаха.
Голямо размазване ще падне няколко дни

Много хубав, на конци, разкош. Но... и вчера, и днес плетката се разкъсва след като втасат втория път, а докато се опекат, разцъфат като майски рози.
Уж тестото не е толкова меко след замесване. И аз вече не знам къде греша. Ама че козунаци и чудо... 
Ама станаха твърди. Та сега се чудя те такива ли трябва да са. Уж кремът щял да попие и да омекнат, ама като че ли имам спомени, че са много меки. 
Сармите и те са готови. Този път зелето станало доста кисело, ама каквото е, ткова ще го ядем.
Ама утре ще го мисля.

И понеже от обяд бяхме в тях ,та решихме че като ще спим ,ще месим и козунаци,обаче двойна доза по мойта рецепта.Е пекохме до 22,30 ч ама поне се харесаха и одобриха.Сутринта рано си тръгнахме и по пътя на много места има продажба на цветя.А аз си бях харесала още на изложението в Пловдив клематиси и казаха че ако ходим ще спираме.Е оказах се с още един клематис и една вайгела.Та сега имам вече 5 бр клематиси и 3 бр вейгели различни цветове.