целувки по врата

• 9 314
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
 Хахах, това с коляното е много яко. Ама си е откровен бъзик с маммите, ако някой е пуснал такава тема. И едва ли е просъществувала дълго.

По темата с вратните целувки: не мисля, че те е излъгал. По-скоро, не се е сетил как да го обясни по друг начин - не му достигат изразните средства.
  А авторката много усложнява. Да не сте ученици още, че толкоз свободно време и "притеснения" за глупости?

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 14:23 от Trill

# 31
  • Сф
Темата е от мин.година, няма я отдавна.Не намерих и кеширана версия.Беше яка барабар с отговорите Laughing
Ако някой по на ти с pc може да се справи, аз не намирам нищо.На търсачка -"пръцкане и коляно " излиза цитата от бг мама от "смешките"😁😁😁
Бързо я бяха заключили още тогава..Лиляна беше извадила кеша та дълго се смяхме😂...

# 32
  • София
Здравейте. Имам връзка от 6 месеца. Щастлива съм. НО когато започна да целувам приятеля си по врата той веднага се дърпа. Казвал ми е че го урдяло в бъбреците. Въпроса ми е дали е възможно, все пак е целувка по врата, съвсем нормална. Възможно ли е да ме лъже или да крие някоя травма от мен? Ще съм Ви благодарна, ако получа адекватни отговори!
Съжалявам, но това ми напомни...😄
Скрит текст:

Цитат
 Здравейте! Знам, че някои от вас ще подходят скептично, но имам въпрос, който не мога да задам на нито една приятелка или близка, и ще го задам анонимно тук.
 С мъжът ми спим заедно под обща завивка, като той обикновено спи с гръб към мен. Нощно време той пръцка под юргана, понякога доста силно и винаги се караме по този въпрос. Аз крещя и се ядосвам, но той не престава да го прави. Пръцкайки той го прави на нивото на лявото ми коляно, и от известно време изпитвам болка в точно това коляно. Въпросът ми е дали е възможно да ми е разместил капачката по този начин, като ми пръцка на коляното. Говорих с него по този въпрос, и той ми каза, че това са пълни глупости и не е възможно, но аз не съм съвсем сигурна. Възможно ли е да ми контузи коляното, като пръцка на него?  

О, Боже!
Това изби рибата!

http://www.mnogosmqh.com/wp-content/uploads/2011/08/vicovezablondinki.jpg

# 33
  • София
Хахах, това с коляното е много яко. Ама си е откровен бъзик с маммите, ако някой е пуснал такава тема. И едва ли е просъществувала дълго.

По темата с вратните целувки: не мисля, че те е излъгал. По-скоро, не се е сетил как да го обясни по друг начин - не му достигат изразните средства.
  А авторката много усложнява. Да не сте ученици още, че толкоз свободно време и "притеснения" за глупости?
не сме ученици отдавна, просто ми стана интересно как така е възможно да го болят бъбреците от целувка по врата. Убийте ме но за мен това е странно.

# 34
  • Бургас
Казвал ми е че го урдяло в бъбреците. Въпроса ми е дали е възможно, все пак е целувка по врата, съвсем нормална. Възможно ли е да ме лъже или да крие някоя травма от мен?
Просто не може да ти го обясни добре. Възможно е и не е травма, нито болест, просто по-изострена или особена чувствителност.
Мен целувки /по устата обаче, не по врата  Mr. Green/ са ме "удряли" /ако използвам същите изразни средства/ в корема /не говорим за пеперуди и тръпки, а за реално, рязко и странно усещане в корема/. Много е трудно да се обясни и на когото не се е случвало трудно ще го разбере  Laughing
Обаче пък чак да не ти дава да го целуваш там ... опитай по друг начин, на друго място по врата, може "да не го удря" чак толкова.  Wink Mr. Green

# 35
Ако половинката ми настоява да ме целува по място, за което изрично съм казала, че не искам да целува, в най-милият ми период ще си докара голям скандал, а в най-лошият и до раздяла бих стигнала заради незачитането на мнението ми и факта, че заради собствените си разбирания ми причинява дискомфорт. Предпочитам да нямам нищо общо с подобен човек пред това да съм постоянно с едно наум, че трябва да му следя всяко едно действие за да не реши случайно да ме 'изненада'.

# 36
  • Бургас
Ако половинката ми настоява да ме целува по място, за което изрично съм казала, че не искам да целува, в най-милият ми период ще си докара голям скандал, а в най-лошият и до раздяла бих стигнала заради незачитането на мнението ми и факта, че заради собствените си разбирания ми причинява дискомфорт. Предпочитам да нямам нищо общо с подобен човек пред това да съм постоянно с едно наум, че трябва да му следя всяко едно действие за да не реши случайно да ме 'изненада'.
Че кой е казал да незачита мнението и желанията му  Laughing Може /ако имат желание и двете страни  Mr. Green / да опитат други начини/друго място просто. За удоволствие, на двамата отново.
Ако пък не иска/не искат поне момичето да не си мисли, че става дума за травма и страшни тайни, защото най-вероятно не е така.

# 37
  • София
А да сте чували идиоматичният израз нещо "ме удря в бъбреците"?

# 38
  • София
А да сте чували идиоматичният израз нещо "ме удря в бъбреците"?
Не.

# 39
"Удря ме в бъбреците" не трябва да се тълкува буквално. Например, има подобен израз "удря ме в петите". Явно липсата на езикова култура създава сериозни проблеми във връзките.  Laughing

П.П. Историята с пръцкането и коляното е култова.  Joy

# 40
  • В.Търново
Не е ли възможно да си има друга официална приятелка, гадже, и да се страхува да не му оставиш смучка на врата, за да не го хванат? Rolling Eyes Rolling Eyes

# 41
  • София
Не е ли възможно да си има друга официална приятелка, гадже, и да се страхува да не му оставиш смучка на врата, за да не го хванат? Rolling Eyes Rolling Eyes
не е възможно може да се каже, че на практика живеем заедно така, че този вариант отпада, а и няколко пъти ме е карал нарочно да му правя смучка

# 42
Човекът се е изразил образно. И мен ме "удря" точно там мляскането по врата. Иначе бъбреците ми са си наред.

# 43
Вече са ти казали, че удрянето в бъбреците е само израс целящ да опише гадното чувство, което изпитва.  Относно травмата - да не си гледала 50 нюанса.....

Общи условия

Активация на акаунт