Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 2

• 41 870
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Добро утро и прекрасен ден!
Ир, Вангоби Hug Hug Hug как ми се иска да прекаля с една такава прясна закуска  Flutter
Тук е пекнало едно слънчице, мммм
Simple Smile

# 616
  • София
Добро утро! Simple Smile

Я, Мими се появила от Париж.  Hug
За мърсотията бях сигурна, големите европейски градове са такива, както и гражданите от "боята" също са нормални за там вече. Единствено в Германия не беше така, в края на месеца ще видя има ли голяма разлика откакто се напълни с бежанци и там... Хотелите също в центъра обикновено са такива, но си струва за сметка на локацията. Мими, пренебрегвай нещата, които те дразнят и се наслаждавай на нещата, които те кефят. Хайде чакам и днес разказ тип репортаж.  Hug

Днес кантара не ме обича, +800гр. съм. Надявам се да е временно явление и близките дни да изчезне този плюс.  Crossing Arms

Днес, плодов. От него не очаквам много. Обикновено съм на 0 или на +, така че леко и лежерно. Довечера планирам и на танци да ходя. В нова зала и нова група та да видим.

Кокосовото мляко няма да го повторя, хич не ми хареса. Може евентуално да си правя масло с някаква козметична цел, но не и за ядене.  Sick

Благодаря за рецептите за броколито, утре ще го правя. Ще видим дали ще ми хареса.  Wink

Тук времето е като в Париж, мрачно и валежно.  Laughing
Поздрави и цунки на всички!  Hug Heart Eyes Hug

# 617
Добро утро! Grinning Grinning
Ирка, Вангоби прекрасни са!  Heart Eyes  Hug Hug
Пешеходче  нали няма да са сливи.  Mr. Green Hug Hug
Стреличке оздравявай бързо. Hug Hug Hug
Деска дано и тук пекне, че цял ден съм на вън.  Hug Hug
Жгмъцка утре минус ще е.  Heart Eyes  Hug Hug
Миме дай снимки.  Hug Hug
Весел и усмихнат ден на всички!  Grinning Grinning Hug Hug

# 618
Добро утро Hug Hug Hug Ир благодаря за кафенцето Hug Hug и  за гледката на Шанз Елизе Heart Eyes Heart Eyes Вангоби чудна закусчица, няма да прекаляваме Heart Eyes Hug
Мими  Hug Hugкакво си купи от Шанз Елизе Grinning
Курдов обожавам дъги, благодаря за снимката Hug Hug И ти днес на вода - нямам думи Rolling Eyes
Демиту Hug Hug наистина зачезна
Деси  Hug Hugи при нас е пекнало слънчицето, след снощия дъжд Sunglasses
Да напиша и менюто:З - банан;О - пиле фрикасе, не си спомням откога не съм яла , слата цвекло;В - слата капрезе
И ние утре ще правим почерпка за колегите, и обяда ще е мазало.Ох, гадно ми е когато ям смесено, дано устискам и не хапна много.Килата хвърчат, не мога да се позная.Така или иначе не остана много до 02 април Mr. GreenМрън,мрън,мрън
Хайде да ви е слънчев деня и  много усмивки Hug Hug Hug Hug

# 619
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА  Hug Hug И този път е супер! Заради вчерашния плодов ли обаче, едното око все мърда надясно към другата чинийка  hahaha bouquet bouquet bouquet

ВАНГОБИ  Hug Hug Обожавам сини сливи. Най-са ми вкусни в момента точно преди да узреят напълно. Ммммммммммммм  bouquet

МИМИ  Hug Hug Майсторка си на късия разказ, благодаря. Чакам още! И снимки, но и Мимоза да я има  Praynig Praynig Praynig  bouquet bouquet bouquet

Благодаря за комплиментите за снимката. Рядко си харесвам мои снимки, това е една от тях. А бъзиците ви с кандидат-депутатките - няма да коментирам  Embarassed Embarassed Embarassed

Сега. Отчитам - МИНУС 900 грама след фурмите! Много съм доволен.

Днешния воден ден обаче започнах с грешка  ooooh! Просто се захеях - пуснах сутринта Капките на запис, пих си кафето и по инерция изядох петте последни фурми. Напълно забравих че съм на воден ден. Надявам се да не е чак толкова фатална тази грешка. През деня продължавам с минерална вода, кана чай и кафета.

Сутринта при нас започна с гъста мъгла. И... много мръсна. По стъклата на колата такава мръсотия се събра, че все едно съм бил на офроуд. Дано се вдигне и мааалко поне да се стопли, че ми омръзна да зъзна.

А, забравих да ви кажа, че през нощта на крок-пота си направих телешко варено - имах във фризера едно парче - с кокъла в замразен вид беше почти 2,2 кг. Цялото го сварих с зеленчук - лук, моркови и глава целина. Варих 7 часа на high. Засега не го подправих. Но така ухаааееееее... Не знам колко белтъчни дни ще го ям... докато свърши...

Днес ще отразявам дотук планирани 5 пресконференции предизборни и една делова. Ако и този ден мине безаварийно - просто ще бъда щастлив.

Приятен и ползотворен ден на всички   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet bouquet bouquet Hug Hug Hug

# 620
Инджи утре на всички ни е простено.  Mr. Green  Hug Hug
Курдов  smile3501 smile3501. Страхотен минус!  Hug Hug
Ето по един топъл чай и изчезвам.  Mr. Green  Hug Hug Hug Hug

# 621
    Наборче благодаря за пожеланието Hug и аз като тебе цял ден съм в разход.Дано само не вали Sick
     Оправям се и изчезвам.На всички много  Hug Hug Hug

# 622
  • У дома
Добро утрооо Hug
Мимииии, хубаво да си изкараш Hug ако тамошната мода те изумява не идвай насам😂😂😂😂😂мноого го обичам тоя Париж, хотелите повечето са стари и мизерни. Важно е мястото, наслади му се и зарад нас Heart Eyes
Аз съм с два свалени кг за седмица Flutter следвам 'диетата' на баща ми😂😂😂на закуска кафе с мляко, ако преритам ям км или плодове или яйца, О каквото ми се яде, разделно и никакви сладкиши, нооо не се наплюсквам,В НИЩо😂😂😂 да кажа и защо се гавря със себе си отново- купих си ботуши, в които съм влюбена, а ми стягат на прасците Laughing hahaha
Мноогооо Hug на всички, гледам Пеши се завърнала.
Деми Честит Рожден ден на големи патерици Hug
Лек деннн bouquet

# 623
  • София
Привет, банда! Hug

Курдов, добре, че имам същото телешко варено (без картофи) за вечеря, че иначе не знам... Толкова вкусно си го описал твоето! (А си на воден ден... леле). Grinning

Гени, браво на теб! С кеф да си носиш ботушките. А те най-добре да вземат да се поотпуснат малко! Hug

Мими, прекрасен е Париж, толкова романтичен! Heart Eyes Хотелите са ужас обаче, наистина, хем скъпи, хем не стават... Мръсничко е... И има много от боята... Все факти... Но пази хубавата нагласа и му се наслаждавай на макс! Hug

Инджи, къде си?  newsm78

Аз, след като снощи прибрах Спаска при мен и се погрижих подобаващо за нея... - хапнах си едно пакетче био (уж) чипс, малко сладолед и за капак изпих една бира... (и всичко това СЛЕД вечеря), съм решила да поправям щетите и след 8-ми март подхващам четворки до Великден.  Peace

На всички - хубав ден! Hug

# 624
Амчи сякаш съм си тук newsm78 hahaha hahaha
Гени   Hug режима на баща ти е интересен,  не съм сигурна дали бих издържала без нищо за вечеря.
И имах въпрос към Заната Hug и нейния режим - беше писала ,че на вечеря хапваш моно, това означава ли,че ако хапваш примерно месо, не хапваш салата newsm78

# 625
  • София
Аз, след като снощи прибрах Спаска при мен и се погрижих подобаващо за нея... - хапнах си едно пакетче био (уж) чипс, малко сладолед и за капак изпих една бира... (и всичко това СЛЕД вечеря), съм решила да поправям щетите и след 8-ми март подхващам четворки до Великден.  Peace

Joy амчи, така де то чипс без бира не върви  Hug Важното е Спаска да си е тръгнала доволна Peace
Гени, Hug шИ се затриеш, ей! кОлко още ще сваляш нямам идея #Crazy
Аз хапнах, ама така вкусно ми беше Wink
Хайде грабвам кафето и вън от офиса да го изпуша!

# 626
  • София
Ох, много гладен плодов днес. Хапнах банани и преди малко пекнах гъби и чушки на тигана с малко сол и черен пипер, вкусно беше.  Heart Eyes Имам още банани, портокали и чбълки.
Лошото е, че ММ иска да му правя баница с праз.  ooooh!

# 627
  • Русе
Ох, какви красоти се отвориха за Словения,  Whistling
Кафенце,  Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 628
  • София
Ау, наистина!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страхотно, ДжулкаHug

# 629
  • Targovishte
ДЖУЛЛЛЛ  Hug Hug Приказно е!!! Гепя си едно кафенце и отивам да се скрия в замъка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт