Като две капки вода- сезон 5

• 58 583
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • Испания
"Невидим".  Laughing

# 421
"Дим да ме няма". Имаше и някакви мандарини в детския му период.

# 422
"Давам  всичко за теб" Абе има си хотове. Не е като да няма  Laughing

# 423
Скрит текст:
"Дим да ме няма".
Имаше и някакви мандарини в детския му период.

Тотален хит в "Музикална чуднотека".

# 424
  • София
Благодаря  Hug знам ги всичките изброени песни, не бих си ги пуснала обаче. Явно не е моя нито певец, нито творец.
Нека си е успешен човека, а и  не искам да създавам излишни конфликти bouquet

# 425
  • Пловдив
Още една песен от детския му период, мисля, че това е първата:

https://www.youtube.com/watch?v=ujH8QGJGgeU

# 426
  • София
Графа, за мен, е най-големият модерен български изпълнител и единственият, който няма слаба песен. Още ме е яд, че не успях да взема билети за концерта му на 6-ти април, поради една или друга причина. Crossing Arms Crossing Arms

# 427
Мен ме дразни ,че Графа, пишейки песни за протежетата си, ги кара всичките да звучат по един и същи начин . Стана твърде комерсиален последните години, което за мен е дразнещо .

# 428
Мен ме дразни ,че Графа, пишейки песни за протежетата си, ги кара всичките да звучат по един и същи начин . Стана твърде комерсиален последните години, което за мен е дразнещо .
Да, има нещо такова. Всички звучат сходно и всички звучат, малко или много, като самия него. Но на нашата си провинциална сцена си е фактор. Не ми е любимец, но го слушам без да ми причинява обриви. Wink

# 429
Аз пък много харесвам Графа и песните му. Харесвам и откритията му- Вензи, Прея, Михаела Филева и най-много Били Хлапето.

# 430
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз не съм критерий. Не се сещам за бг певец и песен, които да ми харесват. Всичките ми звучат еднакво.

# 431
  • Sofia
Првди не даваха кой ще е гост имитатор,а трябваше да бъде отгатнат в Фб и май имаше награда-покана Thinking

# 432
  • Испания
Првди не даваха кой ще е гост имитатор,а трябваше да бъде отгатнат в Фб и май имаше награда-покана Thinking

Да. А в руския формат "Точь-в-точь" е още по-интересно. Журито знае кои изпълнители ще бъдат имитирани, но не знаят предварително кой от участниците е имитаторът.  Flutter

# 433
  • Sofia
Така би било по-интересно Peace

# 434
  • София

Да. А в руския формат "Точь-в-точь" е още по-интересно. Журито знае кои изпълнители ще бъдат имитирани, но не знаят предварително кой от участниците е имитаторът.  Flutter

На всичкото от горе в някои случаи не могат да разпознаят кой участник е имитатора.

Общи условия

Активация на акаунт