Като две капки вода- сезон 5

• 58 588
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Miro ima6e edna pesen IRUDUM  tq si e 4alga toi moje da si izviva taka 4e Fiki ne mu e problem daje e po dobre za nego taka vsi4ki 6te gledat i 4akat tova izpalnenie. Idealen hod za generirane na interes. Magi Halvadian uj e protiv 4algata oba4e kani 4algadjii za da ima interes i da se heiti pove4e a horata i jurito ne sa mnogo obektivni za6toto ne e prestijno da haresa6 izpalnenie na Azis Preslava ili Desislava.

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 21:16 от AnMary

# 407
  • Испания
Забранено е писането на маймуница във форума.

# 408
  • тук, на мястото си
С нетърпение чакам понеделник, че да видя Издислав Миров. hahaha hahaha hahaha
А също и Димо Алексиев.

# 409
  • Бургас
На Миро, ако не му падне паве върху малкото пръстче на крака, не виждам как ще докара виенето. А трябва и да се натряска здраво, за да забрави английски  Crazy

# 410
  • До морето
А също и Димо Алексиев.

Какво ще прави Димо Алексиев там?

# 411
А също и Димо Алексиев.

Какво ще прави Димо Алексиев там?
Ще бъде гост-имитатор.

# 412
И кого ли ще имитира Димо с тази физиономия... Rolling Eyes Единствено като Майкъл Болтън го виждам.

# 413
  • Berlin
Графа. Simple Smile

# 414
 Shocked ooooh!
Е как Графа?! Той е кръгъл като поничка! Или понеже има вид на нещо меко, съм с това впечатление. Thinking Както и да е, не мисля че ще е удачна имитация, но ще видим. Да, в гласа има нещо, но тук и визията е важна. Все пак съм сигурна, че единствено Майкъл Болтън би излязъл визуално добре от Димо.

# 415
Който и да е гримьорите така или иначе няма да се справят  Mr. Green

# 416
  • София
Моите уважения, ама ми припомнете един хит на Графа. Човека има глас, но аз нямам спомен за негова хит песен.

# 417
Моите уважения, ама ми припомнете един хит на Графа. Човека има глас, но аз нямам спомен за негова хит песен.

Трудно ще сетим за хит, освен върлите му фенки, разбира се. Всичките му песни на Графа депресиращи. Поне за мен. Горкият Димо...

# 418
Ако има рай. Това е първото, което ми изкочи в ума, но със сигурност има и още.

# 419
Аз като слушаща бг радио по цял ден, да ви кажа на Графа песните са много приятни, не са ми депресиращи на мен. В момента веднага се сещам за "Безумно искам те...", за един дует с Белослава (Сън), който на мен много ми харесва, имат нова песен с Поли Генова (не ми харесва!), има една ,пак нова, Инстинкт. Доста продуктивен е, а и пише песни и за протежетата си, така че на бг сцената е един от най-успешните изпълнители и продуценти по мое лично, скромно и немеродавно мнение. Peace

Общи условия

Активация на акаунт