Като две капки вода- сезон 5

• 58 597
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Не ми хареса това, че им избрат само стари песни на позабравени изпълнители. Трябва по-нова музика да им вкарат по-често, а не 1 път в месеца я се "падне" някой съвременен изпълнител, я - не. Кви са тия песни от преди 40 години
Как да няма нови песни, Издислав си е пресен-пресен хм... хит. Simple Smile
Направо ми е жал за Миро, че ще му се наложи да пее това нещо.
Ой, изпуснах бутона аз  Mr. Green

# 391
  • through the wormhole
Вече нямам търпение да видя как ще направят Издислав. Party Представям си  Миро, покатерен на висок стол с микрофон в ръка, виещ към луната на незнайно какъв език, а около него чучнати едни релси с въртяща се по тях камера. И за капак балета, преоблечени като дървета, разпръснати наоколо. Рачков може да се върти заедно с камерата да снима.

Мисля, че Миро ще обере овациите с това си изпълнение.

# 392
  • Варна
Вече нямам търпение да видя как ще направят Издислав. Party Представям си  Миро, покатерен на висок стол с микрофон в ръка, виещ към луната на незнайно какъв език, а около него чучнати едни релси с въртяща се по тях камера. И за капак балета, преоблечени като дървета, разпръснати наоколо. Рачков може да се върти заедно с камерата да снима.

Мисля, че Миро ще обере овациите с това си изпълнение.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 393
BlackHole, толкова хубаво си го описала, че вече и аз с нетърпение очаквам изпълнението на Миро. Simple Smile

# 394
Не съм сигурна, че Миро може да вие така Mr. Green

# 395
На мен ми се струва ,че Миро ще я поизпее .

# 396
  • Berlin
Не знам тия извивки как ще ги докара. Аз издържах Издислав до средата и повече не можах, но ще ми е интересно да чуя Миро.

# 397
Не знам тия извивки как ще ги докара. Аз издържах Издислав до средата и повече не можах, но ще ми е интересно да чуя Миро.
Аз само началото съм слушала, толкова издържах и много ми беше. Като навсякъде гръмнаха бъзици с Издислав, помислих, че тоА Фики е направил нещо..., хм, гавър на "Is this love" на Уайтснейк tooth ,та не смеех да го пусна  tooth После, за щастие, ми стана ясно какво било издислав. hahaha
Не знам Миро как ще издокара английския на Фикиту. А и дали може да вие така Thinking ...

# 398
  • Испания
В момента гледам финала на испанските "Капки". Започнаха през октомври.

Моменти от имитацията на Пинк:

Party Party Party

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 00:55 от smileys

# 399
Еха! Може ли и клипче?  Hug

На мен ми хареса първия концерт, но занапред и аз ще очаквам нови песни в бутона на късмета, а не съобразени с Йорданка Христова.
Десислава ми приличаше на Албена Михова. Crazy

# 400
  • Испания
Еха! Може ли и клипче?  Hug

На мен ми хареса първия концерт, но занапред и аз ще очаквам нови песни в бутона на късмета, а не съобразени с Йорданка Христова.
Десислава ми приличаше на Албена Михова. Crazy

В момента, в който го открия. Тази телевизия от две години сваля отвсякъде качени клипове. Изпълнението беше ефектно, на моменти Беатрис спираше да пее /разбираемо/. Но беше много, много ефектно.

Преди време бях пускала друга имитация на Пинк, която ми хареса страшно много:

Следващата седмица в петък започва вариация на формата. "Като две капки вода" в оригинал се казва "Лицето ти ми е познато". Новото предаване е "Лицето ти не ми е познато все още". Ще участват неизвестни хора, преминали през кастинг за имитации. Сигурно ще бъде много интересно.

По време на излъчването на самия концерт участници и жури пишат в Туитър, качват снимки/клипчета и си контактуват с публиката. Водещият тук не прави нищо особено, но шоу прави журито, особено шефът на музикалната академия. Голям купон става.

В понеделник ми хареса момента, в който Виктор имитира Галя, след изпълнението на Миро. В испанския формат единият член на журито е един от най-добрите имитатори. Когато оценява имитациите почти винаги говори не със своя глас.

Допълвам: Ето клипче с имитацията на Пинк:

http://www.antena3.com/programas/tu-cara-me-suena/noticias/reviv … 86b28f718911653/1

Надявам се, че може да се гледа. В началото има реклама. Просто изчакайте.

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 12:05 от smileys

# 401
Благодаря smileys  bouquet Жалко, че трият клиповете.

За мен  идеалното жури беше Маги, Хилда и Любен Дилов. Виктор Калев ми е много симпатичен, но ми се струва стеснителен като човек и мисля, че ще му е трудно да оценява и критикува колегите си артисти , за певците да не говорим. Йорданка Христова не ми допада като жури точно на този формат.

# 402

За мен  идеалното жури беше Маги, Хилда и Любен Дилов. Виктор Калев ми е много симпатичен, но ми се струва стеснителен като човек и мисля, че ще му е трудно да оценява и критикува колегите си артисти , за певците да не говорим. Йорданка Христова не ми допада като жури точно на този формат.

Ами, беше си много обективен, даже, и макар да се извини на Бахар, го постави на едно от последните места. То други артисти тази година няма. На мен ми допада Виктор като жури - усмихнат и пуска шеги, които му се получават, пълен антипод на Фънки. Добра комбина са двамата.

# 403

Виктор ще се отпусне. Мисля, че беше много притеснен първото предаване. Само на Йорданка мястото не ѝ е там  Crossing Arms

Браво на испанците за Пинк. Май Филип Аврамов я имитираше със същата песен Пинк при нас. Не можаха да го подхвърлят така, но пак беше забавно  Laughing

# 404
Ами, беше си много обективен, даже, и макар да се извини на Бахар, го постави на едно от последните места. То други артисти тази година няма. На мен ми допада Виктор като жури - усмихнат и пуска шеги, които му се получават, пълен антипод на Фънки. Добра комбина са двамата.

Ами да де. Оцени с ниска оценка Башар, но му се извини за това. А журито не трябва да се извинява.
На Башар не му стана никак готино, че остана на последно място, а Ваня, който също не може да пее стана втори.   Crazy  
Коцето Калки го причислявам повече към актьорите сякаш.

Общи условия

Активация на акаунт