Като две капки вода- сезон 5

• 58 604
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Аз гледам заради имитациите и ми се ще акцентът да е върху тях, вкл. повече кадри от подготовката, полагането на грима, обсъждане и оценка на журито с повече от две-три клишета, а не цялото време да отива за пълнежа, а именно тъпотиите на Рачков/сценаристите. Ако ги понамалят малко няма да е никак лошо и шоуто нищо няма да загуби. Peace

# 376
  • Berlin
А също го гледам заради имитациите и ще ми е тъпо през 5 мин да сменям каналите. И искам повече мнения на журито

# 377
  • София
И мен ме дразнят тъпотиите на Рачков. В първия сезон като че ли бяха по-премерени и освежаваха, но оттам насетне шоуто се превърна в цирк заради тях. Също така, първият консултант по сценично поведение (един пълничък, не му помня името) беше много атрактивен и полезен, но Милица Гладнишка не е подходяща за тази роля, хич не й се получава. Преди отделяха и повече време в кадри от подготовката при Етиен - и това го орязаха. И е вече само евтин цирк, както казах.

Моето решение е да гледам предаването на запис и да превъртам, така че да гледам само изпълненията.

# 378
Напълно съм съгласна за неподходящото участие на Гладнишка. Голяма компетентност. Колко простее тази жена, семпла е, с със завидно самочувствие.
 И аз искам да гледам повече Етиен. Деликатен, възпитан човек, страхотен музикант. Той е от малкото артисти, които времето не промени, поддържа високо ниво. Преди години беше нестандартен, различен, а сега остарява с невероятно достойнство и дори не го намирам за остарял. Бих искала да имам в обкръжението си повече хора като Етиен Леви.
В Зуека също има подчертана мярка, която пак се дължи на доброто му възпитание и природна интелигентност.
Но Рачков направо не се търпи. Дебелашки хумор и едно и също, едно и също... Боже, колко е скучен!
Той има ли роли в театъра? Защото ми прилича на посредствен халтураджия. Халваджиян направи от него това, което Слави Т. направи с актьорите от антуража си. А именно едно нищо, но добре заплатено нищо.

# 379
За Гладнишка и аз смятам, че не и се получава. От предните сезони съм останала с впечатлението, че самите участници по-добре забелязват някои детайли, които са важни за имитациите. Мъжа (Ниазамов май беше) си вършеше работата в пъти по-добре.   Peace

# 380
Но Рачков направо не се търпи. Дебелашки хумор и едно и също, едно и също... Боже, колко е скучен!
Той има ли роли в театъра? Защото ми прилича на посредствен халтураджия. Халваджиян направи от него това, което Слави Т. направи с актьорите от антуража си. А именно едно нищо, но добре заплатено нищо.
Не съм го гледала, но познати споделиха, че дори в театъра си е в един и същи образ, просто не може друго - лигня до пръсване. Участвал е в "Хъшове" на Народния театър и точно там прави от постановката пародия с неговия единствен образ, в който влиза винаги. Не съм го гледала, това ми казаха. Сега май вече не играе в пиесата.

Гладнишка, гледам, че е много харесвана в темата за звездните компромати. За мен е женски вариант на Рачков...

# 381
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Също така, първият консултант по сценично поведение (един пълничък, не му помня името) беше много атрактивен и полезен, но Милица Гладнишка не е подходяща за тази роля, хич не й се получава.

Жоро Низамов  Peace

# 382
 Обичам го това предаване, но необяснимо за мен самата, смятам, че не им се получи първото шоу. Просто ми липсваше "Уау" ефекта. Някак твърде предвидимо и леко скучно ми беше всичко.
 Като фен на Хилда се изненадах от смяната ѝ с г-жа Христова. И тайничко се надявах да поканят Геро за водещ, но уви, пак старите шеги  Wink

# 383
Фънки много отегчен, милият!
Трябва малко да се постарае, за да изглежда по-заинтригуван. Представям се Халваджиян как ги навива за жури: идвай, братче, спасявай положението, защото няма кой😞
А забелязали ли сте тази танцьорката, как й беше името... жената на сина на Халваджиян.
Е, как може това същество да е толкова надуто!
Нито качества, нито визия, нито пък има някакво излъчване. Изобщо не знам, дали може да говори. Защото само нечленоразделно мучи.
Но аз го разбирам Халваджиян, защо ги наема такива гротески. Просто няма добри работници! И както се оказва, във всеки бранш е така.

# 384
  • Ланкър, планините Овнерог
На мен ми харесват водещите. Едва ли не заради тях ми е толкова интересно. Малко разсейване хич не ми е в повече. Журито преди беше по-добро обаче.

# 385
Всички ми харесват- и жури, и участници, само гримьорите никак не им се получи имитацията.

# 386
Аз се радвам на водещите. Поизтъркайа се шегите с Маги, но пък са ми забавни.
Журито хич не ми харесва ... Христова ми е не на място, Калев и той ... Дори той ме дразни най-много - и говора, и изразните средства, и опитите за шеги хич не му се получават. Стои ми излишен, а толкова се радвах, че ще го видя на екрана. Не, че Фънки е цвете ама ...
Относно първият епизод - много слаб! Адски скучни песни им бяха подбрали като за старт. Дано следващите предавания да са по-добре.
Фаворити нямам. Десислава ме дразни до краен предел. Ваня, разбира се, се вре във всяко предаване, та беше време и тук да 'изгрее'. И него не харесвам. Фаворит за сега нямам, но предвид участниците може и да не се появи такъв. Но пък ще гледам де, за сега.

# 387
Не ми хареса това, че им избрат само стари песни на позабравени изпълнители. Трябва по-нова музика да им вкарат по-често, а не 1 път в месеца я се "падне" някой съвременен изпълнител, я - не. Кви са тия песни от преди 40 години Naughty
Оносно Рачков. Нали знаете, че режисьора има голяма вина относно неговите лиготии на сцената  Mr. Green

# 388
Не ми хареса това, че им избрат само стари песни на позабравени изпълнители. Трябва по-нова музика да им вкарат по-често, а не 1 път в месеца я се "падне" някой съвременен изпълнител, я - не. Кви са тия песни от преди 40 години
Как да няма нови песни, Издислав си е пресен-пресен хм... хит. Simple Smile
Направо ми е жал за Миро, че ще му се наложи да пее това нещо.

# 389
Не ми хареса това, че им избрат само стари песни на позабравени изпълнители. Трябва по-нова музика да им вкарат по-често, а не 1 път в месеца я се "падне" някой съвременен изпълнител, я - не. Кви са тия песни от преди 40 години
Как да няма нови песни, Издислав си е пресен-пресен хм... хит. Simple Smile
Направо ми е жал за Миро, че ще му се наложи да пее това нещо.

То на това песен ли му се вика  Sick

Общи условия

Активация на акаунт