Като две капки вода- сезон 5

• 58 534
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Скрит текст:
Има го във vbox7, но не мога да го публикувам.
А аз писах, че извън България не може да се гледа vbox7.   Peace

Опитай, дали тези линкове се отварят извън България  Thinking

https://media27.vbox7.com/s/9e/9e692b3a.mp4

https://media18.vbox7.com/s/39/3992a220f9r4780369c7.mp4

# 676
  • Испания

Опитай, дали тези линкове се отварят извън България  Thinking

Мариииииии, много благодаря. Винаги изгряваш като слънце love001 love001 love001

# 677
  • Пловдив
Мн добри бяха снощи с изключение на Ваня и Мишето  Crazy Кво и се прехласваха незнам...А Ваня как не го облякоха през цяяялото предаване ooooh! Измръзна горкия!

ДеситУ заслужено спечели,да.А Данчето за никво жури не става Stop Тя снощи само за грима и танците говори и то все едно и също...а пеенето???

# 678
 E, това беше друго ниво! Много, много съм доволна от концерта. Всички се справиха добре, а Люси и Деси направо  отлично. Единствено не ми хареса Калки с Християна. В оригинала гласовете им толкова прекрасно се сливат, а при тях имаше някакво надпяване (поне в моите уши  Laughing).
 Рачков не пракали, софтуерните шеги ме забавляваха. Laughing

Чакам се нетърпение секси Башар с Justify My Love  Crazy

# 679
Здравейте.Знаете ли как стои въпроса с билетите?От къде се купуват и дали има свободни,че някъде четох че до края на сезона всичко е разпродадено?
С покани е.

Заслужена беше победата на Деса, аз бях за нея. Люси, да, приличаше страшно много, но си беше по-скоро лесна имитация, с оригиналния костюм, песента не е нещо особено сложно за изпълнение, имат сходни размери с Поли, не се налагаше да носи дунапрени, маски и т.н., за да прилича, тъй чееее аз я класирам по-ниско.
От всички участници тази година, Михаела и Люси са ми най-неприятни, Михаела бях я гледала в някакъв репортаж от дома й, звучеше ми като твърде да си е повярвала, а Люската с нейната пренавитост ме напряга, скок-подскок, едни екзалтирани реакции, вдигам кръвно направо... Simple Smile

Относно грима,
Скрит текст:
от който много недоволстваме, според мен, освен даденостите на самите имитатори и (не)уменията на гримьорите, още една причина да е посредствен е, че хубав такъв грим се прави с мнооого кинти, скъпи материали, хубави перуки, а Халваджиянови не са по разхищенията, перуки и "лица" се рециклират за няколко различни образа, да не говорим за повтарящите се до втръсване образи пак с тази цел, да се ползват наличните костюми. Пак добре, че тази година се появяват и някакви нови, па били те и Издислав. Simple Smile
На мен ми харесва да правят стари образи, по-интересни са ми, отколкото Ники Минаж или Лейди Гага, но то и аз съм си нафталин, нормално. Mr. Green

# 680
  • Бургас
Хареса ми снощи концерта.Десито си спечели заслужено.На мястото на Люси аз слагам Миро.Твърде лесно беше Люси да стане Поли.

# 681
Относно грима, на Миро почти се беше разпаднал в края на предаването.  Grinning

# 682
На мен Деси изобщо не ми хареса - избиваше я на чалга. Михаела ми е толкова лигава, че трудно я изтрайвам. Люси ми хареса Жал ми е за Калки, от къде му се падат такива изпълнители не знам. Чакам Башар с нетърпение следващия път. Снощи той ми хареса как се справи.

# 683
Многооо добър концерт. Такъв не съм гледала от трети сезон. Люси за мен си беше победител тази вечер.
Деси също беше добра, но усетих леките и извивки и затова ми е на второ място. Люската обаче беше пълно копие.
С Миро толкова се смях и ми стана толкова жал. Другия път пак е прецакан с тази Бритни. Сега остава и "любимата" му Бионсе да му се падне и ще го довършат. Другите също бяха на много високо ниво. Класен концерт се получи.
С Рачето и Зузи се смях много, но дори според моите стандарти прекалиха в гаврата си с Фики.
Данчето не й е там мястото, много не подходящи коментари и поведение.
А Димо, ах Димо. Много го обичам този човек и го изигра добре, но просто песента не беше неговата, пренави се и излезе от мелодията.
Все такива концерти да правят. Духа на предаването се завърна сякаш, защото миналия сезон напълно се беше загубил. Виктор Калев също допринася със свежите си коментари и поведение.

# 684
И моя разбор за вечерта  Laughing:
Михаела - очаквано добре пя. Добре се беше поразчупила, но наистина ѝ липсваха килца. Шакира има женствено и секси тяло, докато Михаела е плоска като дъска. В лице въобще не ми хареса - приличаше ми на Зара от Биг Брадър с перука. Стефания най-добре я бяха гримирали като Шакира  Peace. И с това "Мише" ми бъркат в здравето. Има такова хубаво име - Михаела, те Мише, та Мише  ooooh!.
Люси - бях сигурна, че ще се справи добре и го направи  Peace. Но в близък план не ми хареса. Поли има много меко излъчване на очите, докато при Люси липсва /а и не бяха успели да прикрият бръчиците около очите гримьорите/.
Деси - и за нея бях сигурна, че ще направи добра Ваня Костова, което и стана. За пореден път не съм доволна от предубедеността на Йорданка Христова - за каква пародия говори, като нямаше такава  ooooh!
София - много трудна задача имаше, но според мен тя се справи.
Ваня - ей това изпълнение чаках с голямо нетърпение, за да добия представа как пее Ванката. Ми... не ми хареса. За мен си беше за последното място.
Коцето - хареса ми, че избяга от специфичния си глас и въпреки, че имаше професионален партньор  за дуета, имаше и самостоятелно пеене /не като предния път при Джаферович/. Харесва ми поведението на Коцето - изглежда ми, че се забавлява, непринуден е.
Миро - за мен той е победителят на вечерта. Неговата задача беше най-трудна. Добре го изигра, не го пародира /дори според мен му беше неудобно от пародиите на водещите пред самия Фики/, добър грим, добро "фалшиво" пеене и английски  Laughing.
Башар - също много ми хареса. Ма той този човек можел да пее, бе  Laughing. Чакам с нетърпение другия път да го видя като Мадона - ей тук очаквам пародия.

Димо Алексиев - бъди актьор, не пей  Rolling Eyes

Моля, оставете ми добрите впечатления от Йорданка Христова  Praynig! Това предаване не е за нея. Гледала съм я като жури на музикални предавания - там е нейната стихия, но не и за това развлекателно предаване.
Върнете Хилда, като няма да е Халваджиян  Laughing!!!

# 685
И аз най-накрая успях да доизгледам епизода, включително и гласуването на журито.
За мен наистина най-добре се справиха Деси, Миро и Люси - топ 3 за вечерта. Иначе концертът беше многооо силен и почват да се разчупват вече.
Виктор Калев е страхотен! Heart Eyes
А пък Данчето Христова - тази жена не знае на кой свят е....омота се тотално....наистина ще е в Господарите.
И за каква пародия говори? И защо забележки към Деси за грима, а не към гримьорите?  Crazy
Поли и Люси можело да се "сменявали". hahaha

# 686
И аз най-накрая успях да доизгледам епизода, включително и гласуването на журито.
За мен наистина най-добре се справиха Деси, Миро и Люси - топ 3 за вечерта. Иначе концертът беше многооо силен и почват да се разчупват вече.
Виктор Калев е страхотен! Heart Eyes
А пък Данчето Христова - тази жена не знае на кой свят е....омота се тотално....наистина ще е в Господарите.
И за каква пародия говори? И защо забележки към Деси за грима, а не към гримьорите?  Crazy
Поли и Люси можело да се "сменявали". hahaha

Въпреки всичко Данчето си е стихия, прави сте, че не е за жури, ще има още много бисери.
Според мен след снощи ще я инструктират как да дава точки, че в апаратната хората не могат да и смогнат. То и аз се обърках кой колко точки. Laughing Laughing Laughing Голям смях беше.

Деси да спре да мисли, много е простовата и тя ще ръси лафове до края.

# 687
Не знам дали познавате добре песента на Ваня Костова, но тя беше хитова певица в моята младост. Пяла съм я тая песен безброй пъти и мога да кажа, че Деси никакви извивки от своята чалга не е вкарала, а изпя чудесно песента! Гримът беше добър. Ваня Костова сега отслабна, но преди години точно така си изглеждаше. Йорданка се излага, щото се държи точно като бабичка, дето не е разбрала добре какво точно трябва да прави, но пък затова се проявява с цялата строгост и критичност на дъртозата, само, и само да изглежда важна. Sick

# 688

Бижу, напълно подкрепям написаното, всяка дума! Hug
Наистина имитацията на Деси беше чудесна, а никак не е лесна задача.

# 689
   Добре се справиха Деси, Люси, Миро и Башар. Башар ще се научи да пее до края на предаването.

Не ми харесва като човек Поли Генова, но Люси беше 1:1 с Поли. Фрапантна прилика с нея и пя като нея.

Песента на Ваня Костова, която изпълни Деси, е много докосваща. Харесвам тези песни на Ваня Костова. Винаги нещо в душата ти започва да те човърка, слушайки някои от песните като тази от снощи на Ваня Костова.

Но в следващия епизод ще стане голяма комедия.  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 11:47 от Jennifer_w

Общи условия

Активация на акаунт