FABERLIC - кислородна козметика - 1 тема за клиенти и представители

• 47 872
  • 434
  •   1
Отговори
# 345
До 31.01.2021 г - т.е. приключва в неделя.

# 346
А тази кампания за поръчка за 100 лева, за която да се плащат замо 30 до кога е валидна?
Удължиха я и ще е до 21.02, важи и за следващата кампания.

# 347
Преди време мислех да се регна като представител и си попълних данните в една форма за информация в сайт на дистрибутор. И после се оказа, че тя ме е регистрирала с тях Angry   Аз не исках да се ригистрорам още, още повече под случаен човек. След известно време ме потърси и като и казах, че съм искала само повече инфо каза, че ще пише до компанията да ми махнат регистрацията, но до ден днешен няма отговор от нея и известно време след това можех да влизам в акк. Колко време трае регистрацията без да си поръчал нещо?
И ако се е изтрирала и си направа нова ще мога ли да се възползвам от офертата като поръчай козметика за. Х лв, но плати само y лв. И може ли някой да ми обясни това, което е за този месец, че на различните сайтове срещам различни вариации. И кой е всъщност оригинални руски официален сайт?

Може ли някой да отговори?

# 348
Доколкото знам веднъж като се регистрирате, не може нито пак, нито да се преместите при друг. Затова често тук пиша, не се регистрирайте самостоятелно, има си тънкости и е хубаво да ви помогне някой. Тук има момичета, които ми писаха, помогнах им и са доволни. Тази жена явно ви е измамила...много тъпо е това и не виждам какво печели от това ама...хора всякакви. Настоящата промоция е поръчваш за 100лв по цени в каталог И плащаш 30лв плюс 4лв доставка до адрес с наложен платеж. Може да регистрирате и ваш близък, човек от семейството ви, и да си пуснете поръчка по тези условия. Има информация, че ще се удължи до 21.02 тази кампания, даже писах тук. За сега обаче срокът е до утре на обяд. Продуктите са наистина много добри и на доста добри цени. Успех!
 Допълвам: официалния сайт е  faberlik.com, като ви иска номер на консултант и парола за влизане. Всички останали сайтове, като faberlik-bg и разни други са на продавачи. За да влезете в сайта официалния ви иска парола и номер консултант, не е ли така значи сте в друг сайт. Има доста на продавачи в интернет. Този номер и парола получавате веднага след като ви регистрират.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 21:32 от mamamishi

# 349
Това значи ли, че е с наложен платеж, при доставката? 🤭 Извинявам се за тъпия въпрос, но съм нова във фаберлик и в руския 😄

# 350
Това значи ли, че е с наложен платеж, при доставката? 🤭 Извинявам се за тъпия въпрос, но съм нова във фаберлик и в руския 😄

Да, когато пише постоплата, значи с наложен платеж при доставка🙂

# 351
Много благодаря!

# 352
Значи момичета вече е сигурно, че акцията поръчай за 100, плати 30 продължава:grinning: Питах ръководството. Подаръкът, който ще получите този път е Програмата за карбокситерапия. Това са три стъпки за обновяване и буквално преобразяване на кожата на лицето. Аз лично съм използвала два такива комплекта и наистина ефекта е невероятен. Ако някой има желание да се запознае с продуктите , смятам че сега е момента. За малка сума има възможност да се поръчат повече продукти, а освен това и подарък.

# 353
Здравейте! От скоро дъщеря ми е консултант на Феберли.Интересувам се от шампоаните за пърхут, някой ползвал ли е и има ли отзиви?

# 354
Здравейте! От скоро дъщеря ми е консултант на Феберли.Интересувам се от шампоаните за пърхут, някой ползвал ли е и има ли отзиви?
Този на Експерт Фарма е най-хубав според мен. Синът ми го ползва и наистина има ефект. Клиенти също ми го поръчват редовно.

# 355
  • София
Здравейте, помагам на приятелка, която е регистрирана, но много не се оправя с компютрите, а аз не откривам на сайта - има ли плащане през ипей? Или е само с наложен платеж при доставка (прочетох нещо по-нагоре)?

# 356
Плащането става по два начина. Първият е с наложен платеж при доставката, която осъществява фирма Интерлогистика. Вторият е чрез дебитна или кредитна карта, директно в сайта. Там си има някои особености, които е добре човекът, в чиито екип сте да ви обясни.

# 357
  • София
Благодаря mamamishi за отговора Simple Smile
не е за мен, а приятелката ми се притеснява да пита. Опцията за наложен платеж при доставка е супер.

# 358
Ами да, наложения платеж си е добре. Има опция и за безплатна доставка над определена сума. Иначе, аз като започнах нямаше наложен. Плащането беше само с карта предварително. Някои от момичетата от екипа ми например това ги спираше да пускат поръчки. Сега си е супер:blush:

# 359
  • Пловдив
Значи момичета вече е сигурно, че акцията поръчай за 100, плати 30 продължава:grinning: Питах ръководството. Подаръкът, който ще получите този път е Програмата за карбокситерапия. Това са три стъпки за обновяване и буквално преобразяване на кожата на лицето. Аз лично съм използвала два такива комплекта и наистина ефекта е невероятен. Ако някой има желание да се запознае с продуктите , смятам че сега е момента. За малка сума има възможност да се поръчат повече продукти, а освен това и подарък.
Тази програма за карбокситерапията се получава при направени 100лв. до 21.02 ли? Може и аз да не съм разбрала, но ми казаха, че ако направя поръчка от следващия каталог за 40лв. тогава ще ми я дадат като подарък... Да добавя, че съм новорегистрирала се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт