Кауфланд - тема 20

• 106 951
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Здравейте!
Миналия месец си купих прахасмукачка AYCO - зелена с пластмасов контейнер от КАУФЛАНД. Но, за съжаление, съм изгубила инструкцията за употреба.
Ако някой може да ми прати снимки, ще съм много благодарна.
Най-вече ми трябва списъка със адреси на сервизите.

# 31
Защо прекръстихте Медикс на Медика? Wink
Аз само 3/1 си харесах, моята дъщеря го пие.

# 32
Права си, Медикс е! Peace Аз тая марка не я тача, за всеки продукт по добре дай 1 лев отгоре но купи свястен препарат, само гела за wc, що годе става.

# 33
На мен пък омекотителя ми допада и не смятам, че е скапан продукт.
Други продукти на марката не съм ползвала.

# 34
Аз ползвам гел за стълкокерамика и фурни, супер е. Peace
Също за ламинат, и от него съм доволна.
Не ми хареса само един течен перилен препарат, в оранжева опаковка, имаше неприятен аромат. Но пък съм купувала от другите цветове и беше ОК.
Омекотител не съм ползвала.

# 35
  • оттам, откъдето започва България
В момента ползвам течен препарат за пране Медикс Алвина лилав. Не е въпроса в парите, просто пере добре. Преценявам за какви дрехи да го ползвам и се получава много добре изпрано пране с деликатен аромат.  Peace

# 36
Майка ми и сестра ми обожават оранжевия течен Медикс. В нас го ползвах веднъж и при мен мирише гадно. При тях обаче не. А де?!
Купих златен и черен омекотител. Бях купила последният път от двойните Силан, обаче в нас пера на конвейер и всичко свършва бързо.
Днес минах на бързо, че имах малко време за убиване. Уж нищо не купих и пак олекнах с 20лв.

# 37
  • вкъщи
На каква цена е Медикса в Кауфланд?

# 38
Минутка за реклама за Медикса.

# 39
Хайде и аз да кажа за Медикса.Вече доста години пера само с него.Лилав за цветно и бял за бялото.Взех оранжев сега и мирише хубаво за разлика от предишните пъти като съм решавала да го сменя.Та не знам защо е така,беше от миналата промоция.Медикс за бани и варовик-супер е,медикс веро също,и обезмаслителя  им къщо,за килими също. Доволна съм от продуктите им.

# 40
Минутка за реклама за Медикса.
Всеки си има мнение, някои от моите приятелки също не го харесват. Аз пък не харесвам праховете, грешката ми е, че ги сравнявам със същите в чужбина. Peace

# 41

Е, как защо. Спала съм като съм писала - буквите са съседни  Whistling

# 42
  • София
 В Кауфланд още ли продават слънчеви очила?

# 43
  • София
В Кауфланд още ли продават слънчеви очила?
С тези очила може само да си повредиш очите! Naughty
Не познавах Медикс, но взех за проба лилавия. Хареса ми и как пере, и как ухае после. Peace

# 44
  • България-Варна
и аз в новата тема.Честит празник Българи.

Общи условия

Активация на акаунт