Пазаруване от Aliexpress.com 52

• 108 820
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,
Вчера се регистрирах се в сайта Aliexpress.com и направих няколко дребни покупки,всяка по 5-6 долара. Днес се опитвам да вляза в профила си, но ми изписва съобщение, че поради голямата активност иска верификация на акаунта. Стъпка по стъпка направих, каквото искаха - телефонен номер, на който да миизпратят код за достък, но .... до там. Нито код, нито достъп Sad , и така няколко пъти.
Опитах се да се свържа по чата, но за да проведа разговор трябва да вляза в профила си, а точно това не мога.
На някого да му се е случвало това?
Приемам всякакви съвети и помощ как да вляза в профила си, защото все пак имам няколко поръчки, а по никакъв начин не мога нито да ги следя, нито нищо.
А натисна ли върху бутона точно до полето за въвеждане на телефонния номер? След това ти пращат код като SMS и в сайта се появява обратен брояч от 60сек., през което време трябва да въведеш получения код.

# 436
  • Варна
Благодаря на всички за отговорите!
Всичко направих, но никакъв резултат. И зелената лента предвижих, и телефонен номер оставих, но не получих обратен SMS с код, и от друг компютър и през телефона пробвах, но нищо. Не мога да вляза в профила си. Изпратих и имейл в отговор на поръчката си, че не мога да влизам в акаунта си, но не получих никакъв отговор. От картата ми са извършени плащанията и май ми остава единствено надеждата, че продавачите са коректни и нещо ще изпратят , което не е много сигурно. Най-много се ядосвам на начина им на комуникация с клиентите. Не могат ли да оставят някакъв имейл за връзка с клиенти, относно въпроси и сервизно обслужване, а само чат, който не можеш да използваш, ако не си в профила си Anguished

# 437
  • Вестерос
Такъв код на мен не са ми пращали със смс, само някакви числа ми изписва или букви, но по-често това с линийката.

# 438
Здравейте,

Някой от Вас да е поръчвал калъфи за столове и дали може да ми препоръча продавач?

# 439
Моля помагайте с един продавач се договорихме че аз ще поръчам няколко неща от неговия магазин и той ще ми сторнира шипинга и ще остави шипинг само на единия продукт и ми каза да направя поръчката без да я плащам,което незнм как да стане. Shocked

# 440
  • Вестерос
Нищо не разбрах, по- подробно, ако може.

# 441
И тъй с моя продавач се разбрахме да не плащам транспорт към всеки продукт който искам да си поръчам от неговия магазин, а само един транспорт,но тъй като всеки продукт излиза в кошницата с транспорта си,той ми каза че ще ми намали цената на поръчката аз да я пусна без да  я плащам,което не зная как.
Ето негория отговор:
Hi, friend,
Now we can't find your order in our store, you need to place the order, but don't pay for it.
Then I will adjust the price to you.
Regards!

# 442
  • Вестерос
Той казва, че не може да намери твоята поръчка в магазина си. Не знам как става номерът да поръчаш без да платиш. По принцип не им се връзвам на китайците, масово лъжат. Поръчката ти не е ли с фрий шипинг?

# 443
Ами не е всеки продукт си има шипинг.

# 444
той ми каза че ще ми намали цената на поръчката аз да я пусна без да  я плащам,което не зная как.
Наливаш стоките в кошницата, потвърждаваш ордера и когато ти излезе страницата за плащане не правиш нищо. Ордера ти остава като неплатен и продавача може да коригира стойноста му. След като я коригира просто го плащаш.

# 445
Здравейте,
доста постове с коментари за покупки на бански има. За колко време дойдоха? Мога ли да ги очаквам след 2 седмици примерно?

# 446
Мога ли да ги очаквам след 2 седмици примерно?
Не! Бански се купуват през зимата!

# 447
Здравейте,
доста постове с коментари за покупки на бански има. За колко време дойдоха? Мога ли да ги очаквам след 2 седмици примерно?
Едва ли. Един го чакам вече 2 месеца, а уж е и с проследим номер  Thinking

# 448
Здравейте,
Моите бански дойдоха за 10 дни. Но ако след 2 седмици тръгваш на море,не рискувай. Relaxed

# 449
Moля да ми препоръчате хубав телефон до 80 долара.

Общи условия

Активация на акаунт