Горещо препоръчвам тази книга:
http://ciela.bg/books/book/da-otseleesh-kato-roditel/2554

Хубав дълъг уикенд

Вече знае как прави мечо ( ръмжи), дава ръка за здравей. Пълзенето обаче е мираж, плува на място, мята ръце и крака и до там. Аз вече махнах шезлонга, краката му стърчат една педя навън.
аз да, много искам да отида, морето ми е любимо от дете. Миналата година раждах в най- голямата жега, а преди това ремонти в къщи и пропуснах.
Стигнал е мерките на деветмесечно бебе не само физически, а и ментално 
От вчера насам не ще да се храни често, а й се спи, та я люлям и се мъча да я успокоя, тя почва вместо да суче да пищи, но аз
И бял шум чак включвам, накрая хваща гърдата и се предава. Вече седемте кила са ми леки...
И аз се чудех кога ще почне да се обръща...и после буквално за два дни почна директно да се търкаля.
Време трябва обаче, доста време и здрави нерви. Островче като Крит е хубаво, но когато е по-хладно. Помня още как един юли щях да умра. Септември ще сме в Сардиния и заради жегите ще стоим затворени по обяд, но искам РД да й празнуваме там.
Вдига крака, размята ги и само се върти в кръг... и за пълзене само рита с крачета. Упорито иск да си стои прав и набива с крачета, та можени да проходи направо.