Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 35 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 86 216
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Някой да е ползвал четките на Екотуулс? Търся си за руж.
Да,хубави са.Виж и четката за бронзиращи продукти на Аура,мека и хубава е и става и за руж.

# 46
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Взех червило на Римел Moisture Renew цвят 330 sloane's plum и на ГР Vision Lipstick vitamin E цвят 111 - и двата след 30-40мин започват да се размазват около устните ми все едно съм изяла някой. Досега не ми се беше случвало, някакви съвети какво да слагам отдолу, за да избегна вампирската усмивка.

# 47
...все едно съм изяла някой...
Joy
Молив за контур слагаш ли?

# 48
  • Варна
Привет,
препоръчайте спрей за топлинна защита на косата (нещо не много скъпо), ползвам в момента на Рубелия, която е на свършване.
http://www.marvi.bg/rubelia-argan-oil-sprej-za-termozashtita-i-m … -200-ml-7009.html

# 49
За хиалуроновия гел на Микса- лека, полутечна консистенция, няма парфюмен мирис, по-скоро леко на лекарство, има малко лепкавост, попива, хидратира , но аз набързо сложих отгоре и нощен крем. Не мога да преценя доколко е ок относно хидратация.

# 50
  • Бургас
Взех си четката на Ебелин за контур.Красива е,приятна е на допир и за едно ползване не се скубе.Не съм я прала още,но силно се надявам да не се проскубе,защото е много удобна за контур,дори на носа се справя добре,също добре нанася хайлайтър.

Продължавам да ползвам очната линия писалка на Аура,пуска достатъчно туш и писецът е много удобен.Май ще ми стане любима.За десет лева си е супер.

Също продължавам да харесвам ружовете от Гейша колекцията на Аура.От цялата колекция само те ми допаднаха.Имам и двата цвята.Достатъчно е да докоснеш леко четката и имаш цвят.Измъчих се с Катрис и Ейвън,някои техни ружове са големи пинтии и цвят не пускат.Също и на Мейбълин.

# 51
  • Стара Загора
Аз да попитам пак, ако кожата ви е мазна, след като използвате тоалетно мляко за почистване на лицето и грим, след това ползвате ли нещо друго, за допочистване? И тоалетната мляко подходящо ли е за мазна кожа, не омазнява ли още повече лицето?

Ивче, ти върна четките ли, взеха ли ги след като са ползвани?

Да, взеха ги без проблем. Но и аз ги бях почистила и сложила обратно в кутиите. Питах ги във фейсбук преди това и ми казаха, че е мое право да ги върна

# 52
Пренасям си чуденето от предната тема - има ли лесен начин да нанесеш омбре червилото на Катрис, за долната устна питам Mr. Green? Голямо въртене му ударих оня ден и пак не можах да се ориентирам.
Между другото, гледах реклама някъде, че май в Ремедиум тези червила ще бъдат намалени на 7 лв. и нещо. Аз се прекарах и го купих на 10 лв. от бързане  Joy

# 53
  • Варна
И аз върнах моята за хайлайтър. Не можах да й свикна и след 6 документа по-късно любезно я приеха.
Сега се чудя за гъбичката им.

Какво може да ми препоръчате за намаляване на пори ? Но не искам грим, с който да ги прикрия , ами бяла козметика, с която да и намаля размера и да няма нужда от грим.
Не обичам да ползвам бази, както и силиконовото им усещане.
Уж си взех една на Катрис в бурканче, стои 2 седмици до мен и не ми идва желанието да я ползвам.

Във Варна омбре червилата не са заредени още, но опитай с четка. На мен тъмната част ми се струва твърде тънка.

# 54
Какво може да ми препоръчате за намаляване на пори ? Но не искам грим, с който да ги прикрия , ами бяла козметика, с която да и намаля размера и да няма нужда от грим.

Не е може би за тази тема, но тези тампони на Ейвън са страхотни. Порите значително се свиват от тях Peace (в темата на Ейвън има доста положителни мнения за тях)
https://www.avon.bg/prodykt/29576/eksfolirashti-tamponi-za-litse … al?cb=-1401432400

# 55
Май нещо съм изпуснала в дискусията, къде позволяват да върнеш ползвани четки? И защо ги върнахте, скубеха се или?  Peace

# 56
  • Варна
Аз върнах моята в Dm. Върнах я , защото косъмчетата бяха твърде боцкащи и груби, просто не можах да й свикна. Няма смисъл да пазя нещо, което ми е неконфортно да пазя.

Тук обясняват по-подробно защо

Смятам да си взема четката от лимитката на Катрис и тази на Ессенс, някой ден ще пробвам и пухкавата на Аура.

# 57
Чудя се, като ги върнете, дали ги продават отново на хората все едно са нови?  newsm78 Звучи ми точно като нещо, което ДМ биха направили. Веднъж върнах една color tattoo сянка, защото като я отворих, видях, че е била пипана. На следващия ден беше при намалените стоки.

# 58
Във Варна омбре червилата не са заредени още, но опитай с четка. На мен тъмната част ми се струва твърде тънка.
Не ги разгледах подробно, защото няма подходяща за мен цветова комбинация, но сякаш светлата и тъмната част са почти по равно на живо.

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 20:30 от Бижy

# 59
Почти по равно са. Не се справям добре с четките, но ще се пробвам, мисля, че една четка за червило отлежава в шкафа.

Общи условия

Активация на акаунт