Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 35 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 098
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Агива имат измивни гелове: с роза за чувствителна и със зехтин за суха кожа. И двата често ги пускат на промоция за по 3 и нещо . Има ги и в Кауфланд, в ДМ, в Лили, в Елитис, и двата са хубави и с нежно действие, приятен аромат.Ползвала съм по две опаковки от всеки. Но не всичко на тази фирма е читаво.

# 601
  • Стара Загора
Имат и с божур. Той също е хубав, но не се справя добре със свалянето на грим.

# 602
Явно не само аз не мога да уцеля подходящо почистващо средство за грима Simple Smile Мицеларните води ми изсушават много, млеката ми омазняват...Вече се чудя и аз какво да ползвам, дали да не пробвам някое друго мляко или да търся и аз нещо като гел. Thinking

# 603
Аз почшствам очите с двуфазния на Микса. Той ми харесва на-много от Нивеа, Лореал и Гарние. После с четката на Ремингтън и гел, в момента на Йогурт серията на Биофреш, почиствам цялото лице.

Балсамът ми за коса свърши и се чудя сега какъв да си взема .. Косата ми е гъста, дълга и доста тъничка .. Не искам да ми утежнява, а само блясък, мекота и обем. Grinning

# 604
Аз почшствам очите с двуфазния на Микса. Той ми харесва на-много от Нивеа, Лореал и Гарние. После с четката на Ремингтън и гел, в момента на Йогурт серията на Биофреш, почиствам цялото лице.

Балсамът ми за коса свърши и се чудя сега какъв да си взема .. Косата ми е гъста, дълга и доста тъничка .. Не искам да ми утежнява, а само блясък, мекота и обем. Grinning
Гледам много  хвалят новите балсами на нивея. Лично аз не съм ги изпробвала.

# 605
  • София
Момичета,
Бихте ли ме ориентирали за някаква препоръчителна възраст за използване на Нивеа Q10 и Cellular Anti-age?
Търся си дневен и нощен крем. Бях доволна от Q10, но може би е време да мина към нещо "по-противобръчково"...
Приемам и други предложения - за смесена кожа,  35+  и с "лъвски" бръчки Mr. Green
Мерси bouquet

# 606
Аз ползвам- жълтите перли с Q10 и хиал.к-на , белите перли със стягащ ефект и Cellular Anti-age нощен- харесват ми, мисля,че спокойно могат да се ползват на възраст 35 +, още повече , щом има признаци на стареене.    Аз си взех вчера комплект жълти перли, мицеларна вода и дантелен несесер от Кауфланд на прекрасна цена. Същият комплект в Елитис е на двойна цена.
 Simple Smile сега да не ги изкупите!

# 607
Някъде има ли заредена най-новата лимитирана колекция на Есънс? На сайта им пише, че ще е през март, а той месеца почти свърши. newsm78

# 608
  • Вестерос
Как се казваше?

# 609
Предполагам, че става въпрос за Blossom dreams. Аз също чакам да заредят колекцията, но още никъде не съм я виждала. Искам да си взема пигментите за нокти от тази колекция.

# 610
  • Вестерос
Аз някакви розово-зелени топчета бях харесала, май от нея серия беше  Blush

# 611
Топчетата за които пишеш са от лимитката Little beauty angels, която трябва да пуснат след Blossom dreams.   

# 612
  • Вестерос
охоо ясно, към лятото ще е явно.

# 613
На сайта на Есенс са писали, че през м. април ще я пуснат, но те още предната не са заредили  Simple Smile

# 614
  • Чукарландия
Ама аз не искам измиващ гелообразен продукт, а нещо като мицеларна вода, но в гел форма. Има ли въобще такова? Не искам гел-сапун. Rolling Eyes

Тук има всякакви мицеларни гелове. Може нещо да ти хареса.Peace

Аз съм ползвала този, добре почистваше, но на Микса мицеларната вода ми е по-добрия вариант. Hug

Общи условия

Активация на акаунт