Добро утрооо
... А не би трябвало да е така.
и
са за теб.Сега със закъснение да ви честитя баба Марта,да сте живи и здрави вие и вашите семейства.Честит национален празник.Ние като едно военно семейство се отчетохме на родината за празника,ММ е наряд днес,а аз вчера участвах в почетния караул по полагане на венци на един паметник в село близко до Варна.За другата година сме планирали изкачване на Шипка,че синковеца днес ни се разсърди,че не сме го завели на 03.03 на паметника,но понеже не обичам да си правя дългосрочни планове засега това е само идея.Сега гася лампите,завивам ви и пожелавам лека нощ на всички.
На мен лично ми дойде малко в повече този патриотизъм навсякъде (хеле пък в социалните мрежи, направо ме хвана страх да влизам там, че само байряци се вееха отвсякъде
), може би защото малко неискрен ми се струва и ми граници с патриотарство някакво. Важно е да се запази духа, че държавата вече е загинала
Както и да прозвучи, демографските тенденции вече са необратими. Ще ни сполети съдбата на всички индивидуално ориентирани култури (Западна Европа особено) явно. И понеже осъзнавам тези неща, на този празник ми беше горчиво, а не щастливо, уви.
Поразходихме ги, малкият наби двама-трима
Днес за още по-голям разкош съм сама с двамата - мъжо отиде да служи вярно на НАТО
Е, имах други планове за деня - искаше ми се да заведа големия в Художествената галерия, там днес има безплатни ателиета по рисуване за деца, а и може същевременно да се разгледа текущата изложба, но няма как - с двамата юнаци има риск да ни изгонят бързичко
Не знам дали съм ви казвала как в Националния политехнически музей есента дребното събори една възстановка на рудника в Мадан
Добре, че всичко по нея беше имитация и беше леко, че не ми се мисли...

Брат ми изяви желание за сладки неща, та спретнах една бърза бисквитена тортичка и едно кексче.. сега си почивам..

И няма да размествам багажи.
за всички 

(всички майки в района сме си говорили така и всички се разбираме идеално една друга
. Спомням си, че само поетесата Маргарита Петкова се осмели да сподели такива свои желания като майка на три деца 
Прекарахме един хубав слънчев следобед в Борисовата и макар че станах буквално разногледа, беше страхотно. Тези, които имат поне две деца и постоянно са били ограничени от колички, ще ме разберат

Като чета във фейсбук хем ми е спешно, хем не искам да си го представям, но мъжа ми твърдо е решил да сме с карта или поне да направи опит за такава