Забременели след ин витро - Tема 34

• 42 975
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
itsi, честит да вие, да е много здрав и силен!

# 286
Itsi, честито, мила!  Hug
Нека бъде много здрав малкият бонбон!

# 287
itsi, честита рожбичка !
Много щастие и радост да ви носи  Heart Eyes

# 288
itsi_bitsi, честито детенце bouquet

# 289
Честито бебче,itsi.

# 290
  • От Луната
Итси, честито щастие! Много от всичко хубаво да ви се случва Wink
Голям мерак имаш, аз след секциото още съм зле Sad изобщо не ща и да чуя за второ в близките години.

# 291
itsi_bitsi, честито щастие и дано мечтата ти скоро отново се сбъдне. Пожелавам ти го от сърце. Оххх как мечтая за много деца.., така че ти го желая от цялото си сърце. Колкото поискаш - толкова да ти се даде. Mr. Green Hug

# 292
Честито бебче, Ици, да е живо и здраво bouquet
И аз искам още едно, но не знам дали ще стане. Иначе две години ми казаха на мен.

# 293
Електра, две години до раждане или до бременност?

# 294
Благодаря ви за хубавите пожелания, момичета! Желая и на вас здраве и сбъднати мечти и сладки прекрасни бебенца  bouquet
Синеока, честито щастие и на теб Hug Да е ви е живо и здраво малкото душиче Simple Smile
 Аз бързо се оправих от секциото, което ми е второ, но действително си трябва време там вътре да  зарастне всичко. Между първата и втората бременност при мен бяха 2 години, но съм чувала и за година, година и половина....абе ще видим... само здраве да е!

# 295
itsi_bitsi, честито щастие и дано мечтата ти скоро отново се сбъдне. Пожелавам ти го от сърце. Оххх как мечтая за много деца.., така че ти го желая от цялото си сърце. Колкото поискаш - толкова да ти се даде. Mr. Green Hug
Благодаря ти! Дай боже! Преди да го родя, не знаех как ще си разпределя обичта между каката и бебо, а сега сърцето ми прелива от любов и искам още да раздавам Simple Smile
Нека и твоята мечта за много деца стане реалност Hug

# 296
  • гр.София
Честито на новите мами bouquet

# 297
Хм, Кристи, ти ме замисли, може би до раждане имаше предвид Thinking А и акушерката, която беше там тогава, като си тръгвахме ми каза, че ще ме чакат пак след две години Simple Smile Утре съм на преглед и пак ще я питам.

# 298
Ици, честито второ щастие и от мен!!! Hug

# 299
  • София
Здравейте, момичета. Ние с бебче сме добре. Аз си се притеснявам през цялото време, но се боря с притесненията си и чета темичката, която ме изпълва с положителни емоции.  Hug
Искам и да пожелая много щастие на новите мами с новите попълнения в домовете им!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт