Забременели след ин витро - Tема 34

• 42 975
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Днес от една гърда излезна 95мл , не знам вече, на моменти ли е, на дни ли е... newsm78 моята помпа е ел и става много бързо, та не ми пречи да си "играя". 
Електра, ами кака много добре, ама той и първата седмица зареждаше добре памперсите, пък не бяхме качили  Rolling Eyes
 Ще чакаме търпеливо до следващата седмица Praynig

# 661
Мами да ви питам: наближават първите ваксини и малко съм се притеснила. Дали има нещо, което ще ме писъветвате да взема преди това. Или нещо, което трябва да подготвя? Не съм хич на ясно, а доста ме е шубе от тези ваксини.

# 662
Момичета,
минавам да се похваля, че вече и аз мога да си гушкам моят малък Александър.
Роди се на 21.03, в 11. 10ч,
със спешно секцио при др. Нашар в Майчин дом.
Бях стъписана от факта, че се роди 1720 гр, а преди дни бях на консултация и все си ми казваха , че е към 2700 -2900...Та постоя в Неонатология, но от понеделник сме си заедно вкъщи и е страхотия. ..е, повечето вече знаят, на другите им предстои да влязат в купона, но е незаменимо. ♡
Успех на всички от мен и адмирации за мамите с бебета, които имат време за форума, аз нещо не успявам и ви поизпуснах, но ще гледам да наваксам  Hug

# 663
Честита радост, Фиорето!

Зози, кул пач вземи.

# 664
Фиорето, честита рожба  Heart Eyes
Да е жив и здрав малкият Александър и много радост да ви носи  Hug

# 665
fioreto, честит Александър ylinfant Бързичко да навакса и стане голям мъж Heart Eyes

# 666
Честита радост Фиорето!

# 667
  • София
Честито, Фиорето. Да ви е жив и здрав Александър!   Hug

# 668
Зози, мойто Джи пи ми каза да давам Туя хомеопатично. 9 ед , стриват се по 5 гранулки 3 пъти дневно преди ваксинацията 2 дни и след нея пак, с малко мляко.

# 669
Фиоре, честито бебче, мила! Адашче ни е  Hug Да бъде много здрав и бързо да стане голям и силен.

Благодаря за съветите момичета! А вие първата многивалентна в 8 седмица ли я сложихте? Тук ваксините принципно не са задължителни. Чудя се дали да не изчакам да направи поне 3 месеца. Как мислите?

# 670
Фиорето, честита рожба, да е жив и здрав bouquet Бързо ще навакса, ще видиш Simple Smile

# 671
Мина ми контролния преглед и да се похваля - разминавам се със серклажа!
Блингче, за втори път казаха две моми, така че слагай розовия щъркел!
 Whistling  Whistling Whistling
Само контракции дето ме мъчат, някои силни (около 40-50сек), други по-слаби, др Илиев замени магнерота с нифедипин и сега малко ме е шубе за ниското ми кръвно, но в събота ще пробвам как ще е положението, когато не съм сама.
Едит: питах за В12, каза че е добре, но ще си взема превантивно орален, пък др Сигридов ще каже дали трябват инжекции.

# 672
Клиър, честити моми  Grinning

# 673
  • София
Мина ми контролния преглед и да се похваля - разминавам се със серклажа!
Блингче, за втори път казаха две моми, така че слагай розовия щъркел!
 Whistling  Whistling Whistling

Браво за хубавите новини, само така до финала.
Аз също пиех нифедипин за кратко време, моето кръвно също беше много ниско, но не съм имала проблеми, почивай си повече и не се натоварваи щом имаш контракции.

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 18:09 от Мaksy

# 674
Килърче, чудесна новина и без това много свекърви се бяха събрали Heart Eyes Mr. Green. С твоите розови гащи ще има баланс. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт