Забременели след ин витро - Tема 34

• 42 998
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
На кърма е но се цедя и давам с шишето  , то детето си сучеше ама аз като реших че не папка достатъчно , кой ми е виновен а иначе връща след като се е напапкал но като му дам по малко пък явно не му стига.иначе за денонощие имаме 9 хранения а за килограмите е на дванайсти ден беше 3,700 а днес прави 20дена

# 166
На кърма е но се цедя и давам с шишето  , то детето си сучеше ама аз като реших че не папка достатъчно , кой ми е виновен а иначе връща след като се е напапкал но като му дам по малко пък явно не му стига.иначе за денонощие имаме 9 хранения а за килограмите е на дванайсти ден беше 3,700 а днес прави 20дена
Да, Кристи, не съм те разбрала.
А за връщането е нормалко. Стига да си е връщане, а не сероизно повръщане на всяко хранене.

# 167
Скъпи мами, настоящи и бъдещи, снощи към 22ч се роди нашето дългоочаквано щастие, 3880гр, 53 см. За жалост се стигна до индукция, но важното е , че всичко свърши добре и за двама ни . Роди се 40г.с +3д.

# 168
Честита рожба, Jeran. Да ви е жива и здрава и много много да ви радва. Hug На теб желая бързо възстановяване.

# 169
  • Стара Загора
Честито, Jeran! Бързо възстановяване на теб и да се радвате един на друг у дома  bouquet

# 170
Честита рожбичка и от тук, Жеран, живи и здрави и да се слушкате и гушкате много  bouquet
Много се радвам Hug

# 171
Честито бебче на мама жеран , много да ви слуша и радва .

# 172
Честита радост, Жеран! Важното е, че всичко е приключило добре и за двамата. Heart Eyes

# 173
Жеран, честито дълго чакано щастие bouquet

# 174
Жарен, да ви е жива и здрава радостта! Честито!

# 175
Честито бебче, мамо Жеран! Страхотни мерки, готово за гушкане  Hug.

# 176
Момичета, на бебе на 11 дена горе долу какво количество мляко давате на хранене и по колко пъти на ден го храните? Чудя се ние дали не хапваме малко.

# 177
Честито бебче  Heart Eyes

Зози, би трябвало около 60 мл да яде, но не е точна наука. Ако си на кърма, обикновено всичко се саморегулира. Ако все пак се притесняваш, вземи везна под наем и прави контролни кърмения.

# 178
Кристи, мерси. Ами ние сме на смесено. От шишето давахме до днес по 70 мл. А иначе го кърмя общо между 3 и 4 часа на ден. Но май не тече достатъчно кърма. С помпата днес за 20 мин от двете гърди събрах едва 40 мл. Тук една акушерка, която ни посещава по касата каза, че за 20 мин би трябвало да събирам общо около 120-250 мл.  Shocked
Иначе взехме кантарче под наем, уж точно с тази цел. То обаче все показва +/- 10, 20 гр., което за съжаление не ни върши работа. Та акушерката днес ми каза да завишим дозата от шише на 100-120 мл и да се цедя по-често, за да стимулирам кърмата.

# 179
  • В сърцето на любимия човек
Зози - синът ми качва до момента по кило на месец, само на кърма, но аз повече от 50мл не мога да изцедя с помпата. Изобщо не знам колко изяжда, но качва добре, даже върви по-скоро едричък. Детето е много по-ефективно от всяка помпа.

Общи условия

Активация на акаунт