ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatan sensin/

• 58 024
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Варна,  Hug  bouquet

# 61
Две клипчета от Кан в инстаграм, които Хюля днес е "коментирала" с емотикони Grinning

https://www.instagram.com/p/BRMoDTRDLVs/?taken-by=halitberguzarbrazil

https://www.instagram.com/p/BRMpQhxDVnB/?taken-by=halitberguzarbrazil

От днес - със сестрите си в Йеникьой, опитват риба.

# 62

А, ето емотиконите на Хюля идват точно по поръчка.

Щеше ли да нареди толкова сърчица, ако имаше проблеми между Берг и Халит?  Grinning Grinning

# 63
Признавам, че нямаше да ги видя, ако не беше руското ФБР. Те нали гледат всичко свързано с Берг и Халит не под микроскоп, а под електронен микроскоп, и са постнали скрийншот на коментарите й.

# 64
Я вижте как гледа албай /генерал Джевдет на паник атаките на на руските фенки  hahaha

Като  по- изостанала  Wink , да питам - Хюлия коя е? Роднина на Берги?  Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 17:57 от oncee

# 65
  • В тъмната гора.
Хюлия е майката на Берги.
Покойният голям турски актьор Танжу Корел е баща на Берги.
И майката и бащата на Берг са актьори.

# 66
Мишел, благодаря ти много! bouquet Hug

А аз нося малко смях Simple Smile ТТ се пука от майтапи с тази сцена  Simple Smile  Има я с различна музика и наименования hahaha
"Легендата" идва  Joy

https://twitter.com/sujinijini/status/837567786301992960

# 67
Варна,благодаря!
Преведе ми го:"Изненадващо признание на Халит Ергенч"и това върху
снимката "се отказва от кариерата" hahaha
ВГ, не обръщай внимание на тези глупости.Свободни съчинения на хора без
работа.
Един въпрос във връзка с нашия сериал.  Пишман патриотите създадоха суматоха
 за да могат да отвлекат тялото на Ешрев. Значи ли това,че  знаят ,че Джевдет
 няма да го убие или просто искат да го погребът според обичаите?
Всичко изглеждаше като съшито с бяли конци
Много ми хареса  Халит на последното интервю,затова си позволявам да сложа още една
снимчица

# 68
Привет на всички в темата  bouquet Hug
Цитат
Един въпрос във връзка с нашия сериал.  Пишман патриотите създадоха суматоха
 за да могат да отвлекат тялото на Ешрев. Значи ли това,че  знаят ,че Джевдет
 няма да го убие или просто искат да го погребът според обичаите?
Според мен не значи, че въобще знаят нещо за скритите планове на Джевдет и Якуб. Якуб по препоръка на Джевдет се свърза с Мехмет и го инструктира как да действат. Не показаха, но в суматохата май Якуб го изнесе от мястото.
Замислих се сега, ние ги наричаме "патриоти" малко иронично, ама те хорицата няма как да знаят за шпионските истории. Преценяват според видяното и чутото. Мисля, че и сега е така. Само дето сме залети от противоречиво инфо, или "хибридна война", та се чудим какво всъщност виждаме и чуваме.  Grinning

# 69
Иде, иде  Grinning Joy hahaha

# 70

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 00:01 от HELEN60

# 71
# 72
Статия за ЧИ

Не мога да я преведа цялата, защото съм ангажирана с превода на серията и не знам дали изобщо ще смогна. Телеграфно ще предам основните моменти.

Червеният Истанбул - истинският цвят на разочарованието.

- най-лошият филм на Ферзан О. досега

- объркан сценарий, слаби диалози, каквито няма да видите и в най-глупавите турски сериали

- второстепенните сюжентни линии и герои с нищо не допринасят за историята

- защо Ферзан не се е придържал съм оригиналния вариант на книгата си, защо не е включил във филма протестите по повод парка Гези, които присъстват в книгата. Толкова малко ли е уважението му към собственото му  произведение

- "Играта на актьорите, с изключение на Халит Ергенч, е толкова далеч от правдоподобната, че зрителите ще останат изумени и ще си кажат "Ако това са най-добрите ни актьори, горко ни." Нито Нежат Ишлер, нито Туба Б.  са влезли в ролите си, нито са успели да създадат добри образи. Невъзможно е човек да не си помисли, че просто са били смазани, не са понесли тежестта на това да работиш под режисурата на майстор като Ферзан О. Да не говорим за Серра Йълмаз. Не й ли омръзна да играе непрекъснато една и съща карикатура? Защото на нас като зрители ни дойде до гуша. Халит Ергенч изнася прекрасен урок какво означава да си актьор. Халит направо се измъчва сред цялата изкуственост и фалшивост на филма. Толкова голям е като актьор , че в сцените с него всички изглеждат като фигуранти. Той е човек, който от години умее да играе с поглед, може на мига много ясно да изрази чувствата, които трябва да покаже. Особено в сцената, в която разкрива чувствата си съм Невал пред собствения й съпруг, сърцето ви ще затрепти. Препоръчвам ви горещо и филма  му "Гост", ако не сте го гледали.

- едно от хубавите неща във филма са прекрасните гледки на Истанбул, като изключим ненужните близки планове, които изведнъж изкачат пред погледа ви. Другото хубаво нещо е музиката.

- Един съвет от нас. "Продължавай да работиш в Италия с италиански актьори, маестро. Така както те познаваме, по начина, по който те обичахме досега и с който бяхме свикнали.

.....................................

От два дни следя коментарите на зрителите в туитър и мога да кажа, че 90 процента от тях се покриват с тази рецензия на филма. Когато има такова единодушие, не може да се говори, че проблемът е в интелектуалното равнище на зрителите.

Един човек беше писал вчера "Откраднахте ми 25 лири. По-добре да бях си купил един Биг Мак или изгледал някой мач."

Има много интересни неща в туитър. Съжалявам, че нямам сили и време да превеждам всичко.

http://www.populersinema.com/elestiri/hayal-kirikliginin-asil-re … rmizisi-34095.htm

# 73
Добро утро Hug

Варна Hug благодаря за всичко

# 74
Добро и усмихнато неделно утро! Hug

Желая ви прекрасен ден, пролетно настроение
 и много слънчеви усмивки! Hug Grinning

Варна, едно голямо БЛАГОДАРЯ и от мен за всичко!

-----------------------------

Това видео от ЧИ  не забелязах да е слагано:
https://www.facebook.com/TubaBykstnArabFans/videos/1238154132900983/

------------------------------

И ....какво да очакваме в следващата серия...

Хубава почивка и много поводи за радост! Hug

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 10:47 от HELEN60

Общи условия

Активация на акаунт