ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 21 [237]

• 57 635
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Маръъъъъъ хууууууууу wavey wavey wavey

Джадъ  Hug Heart Eyes винаги права бе Party Party Party Party
Миличка, я кажи още колко ще продължи сериала на Ушко newsm78 newsm78 newsm78  Thinking Thinking Thinking

Ани, Hug Heart Eyes малко или много, дори и един човек да стои на балкона и да чака, ще превеждаме, миличка..

Едва успях да се наредя за епизодчето, я ooooh! ooooh! ooooh!

Лу Hug Heart Eyes
Диди Hug Heart Eyes

# 391
Маръъъъъъ хууууууууу wavey wavey wavey

Джадъ  Hug Heart Eyes винаги права бе Party Party Party Party
Миличка, я кажи още колко ще продължи сериала на Ушко newsm78 newsm78 newsm78  Thinking Thinking Thinking

Ани, Hug Heart Eyes малко или много, дори и един човек да стои на балкона и да чака, ще превеждаме, миличка..

Едва успях да се наредя за епизодчето, я ooooh! ooooh! ooooh!

Лу Hug Heart Eyes
Диди Hug Heart Eyes

Лилиии  love001 love001

# 392
Лили  Hug Hug

Диди, аз мисля утре да хапна палачинки за закуска  Laughing Laughing

# 393
Ох бе, миличкото Сарпче  Heart Eyes Heart Eyes

# 394
Опс, Кудрет си има мноУ харен помощник,я  Shocked Crazy Crazy

Crazy Crazy

# 395
Дали, умният Сарп, не е докоментирал "Не убийството" на Тахсин Thinking

# 396
# 397
наЩУ напада кака  Joy

# 398
Абе много нови генчове са вкарали...

Гюзееел  Grinning Grinning

Ваййй каката как се кара на Сарп, а!

Оф, бее, джентлемен наЩУ  Grinning

# 399
 И аз съм тук бе................ Laughing   Добра вечер .......... Hug Hug Hug Hug
Ама нЕма гледам........... Blush  щот съм цели 2 серии назад............ ooooh! и ще стане.....язък за нета............. Joy Joy Joy Joy ако имам де............ Crossing Arms
Приятно и безпроблемно ви гледане........... Hug Hug Hug Hug
Ани.......... Heart Eyes Hug  Лили............ Heart Eyes Hug Лу......... HugДиди........ Hug

ДжадЪ........... Heart Eyes Hug  субките заряза........... Peace  ма и онлайнали............ Rolling Eyes

# 400
И аз съм тук бе................ Laughing   Добра вечер .......... Hug Hug Hug Hug
Ама нЕма гледам........... Blush  щот съм цели 2 серии назад............ ooooh! и ще стане.....язък за нета............. Joy Joy Joy Joy ако имам де............ Crossing Arms
Ани.......... Heart Eyes Hug  Лили............ Heart Eyes Hug Лу......... HugДиди........ Hug

ДжадЪ........... Heart Eyes Hug  субките заряза........... Peace  ма и онлайнали............ Rolling Eyes

Бойче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes къде ходиш бе?  Heart Eyes Heart Eyes

# 401
Якшамлар!  Hug Hug Hug

И аз съм Вътре  Heart Eyes филма сега започвал, нямам намерение да го изпусна  Peace

# 402

Бойче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes къде ходиш бе?  Heart Eyes Heart Eyes
love001 love001 love001
За медали........... rotfImbo
Абе Лу........... Heart Eyes накара ме да го пусна значи............ Joy Joy Joy де са новите генчове викаш.... smile3508

# 403

Бойче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes къде ходиш бе?  Heart Eyes :love

Joy Joy Joy Joy Joy

Язък за нета щяло да стане...  Party Party  Бойче  Hug Hug Heart Eyes

И за протокола, отмятам се !  Grinning Embarassed, генча на Кудрет не ми харесва  hahaha hahaha hahaha

Кой чука? Сарп? стига бе, Давут бил  ooooh!

# 404
На Кудрет мафиотите са по-стилни от тези на Кебарчията , но пък не са толкуз хубави Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт