ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 21 [237]

• 57 613
  • 726
  •   1
Отговори
# 480

ох, това леке гадно Мерт вече като го видя ...

надуши те Байрактарина тебе,  Аничко и в тоя епизод по-малко го е снимал  Wink

hahaha hahaha hahaha

Направо изпитвам Мерт- дефицит  Mr. Green  Peace Peace

я пак   Crazy Crazy Flutter Flutter Flutter

# 481
# 482
Я и аз пак.. Party Party Party

Ама ви завид, завид на вас бе! На онлайна не си виждам сладкото Чаченце, после при проверката също.. Ама сал с единия му глас вече не вървят нещата, да знаете Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

верно, мерт не го показват толкова този епизод.
Ани, Hug Heart Eyes  не така с лошо към Мерт, все пак е братче на Сарп Peace Peace
Мен пък ме кефи много.. Обаче и Арас се олял в бузките май.. Ам че леля му Фюсюн нали гощава Мерт ссъ супички и други такива.

Мимче Hug Heart Eyes, кадъните ги остави бе.. В този сериал са си тамам всите..Мен питаш ли ме какво ми е в Ушковия сериал ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Дори в този епизод Али Смит каза, че Дерин Миркеламоглу( Лейльоша) си е за Оскар..  hahaha hahaha hahaha hahahaФиууууу!

# 483
# 484

Я и аз пак.. Party Party Party

Ама ви завид, завид на вас бе! На онлайна не си виждам сладкото Чаченце, после при проверката също.. Ама сал с единия му глас вече не вървят нещата, да знаете Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

верно, мерт не го показват толкова този епизод.
Ани, Hug Heart Eyes  не така с лошо към Мерт, все пак е братче на Сарп Peace Peace
Мен пък ме кефи много.. Обаче и Арас се олял в бузките май.. Ам че леля му Фюсюн нали гощава Мерт ссъ супички и други такива.

Мимче Hug Heart Eyes, кадъните ги остави бе.. В този сериал са си тамам всите..Мен питаш ли ме какви ми е в Ушковия сериал ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Joy Joy Joy не мога да го дишам бе.  Sick той е от типа хора, които не е важно те да са добре, ами другите да са зле.  Sick

Мимка, вярно бе, какво не и Аресваш на кака Хандан?  Joy Joy Joy Joy мен ме кефи.

# 485
  • близо до брега на морето
Ани Hug Heart Eyes ми не ме кефи бе-една голяма уста ooooh!и един  подобен нос,пък за гласа и Sick Laughing
Лиленце Heart Eyes Hug-затова си гледам саде еркеците Peace

# 486
# 487
Ох, миличкото ми Сарпче  Cry Cry Cry Cry

# 488
що си мисля,че това е номер на мюдюрума и Сарп-да влезнат вътре Thinking

# 489
Тез като че ли принца на Египет водят - 10 коли, 100 души охрана  Laughing Laughing Laughing сякаш не знаят, че дедо във всяко дизи задължително ходи в спа ризорта на отглеждане  Joy Joy Joy

# 490

знае, абла, знаеееее  Hug Hug Hug Hug Hug

# 491
# 492

знае, абла, знаеееее  Hug Hug Hug Hug Hug
Joy Joy Joy Joy

# 493

баш така е.  Peace Плана е на Сарп и той е пуснал записа в нета  Peace

щял да иска Умут от него  Peace ще иска да си признае за Умут и ще му даде истинските записи - в които се вижда как хората на Кудрет убиват Тахсин.

# 494
Д:Значи се връщаме в дупката обратно след толкова години.
М:Хайде, подпиши тук.
Д:Почакай, чедо, за теб това може да е нещо обикновено, но ние с мюдюриня Юсуф тука пишем история сега. ние докато дойдем до този миг, през какво ли не минахме с него.
М:Да тръгваме..
Д:Хай, хай..

М:Татко!
Д:дъще!
М:Да продължим..

Ф:Сарп!Какво направи ти? Какво направи? Колко пъти ти казах, въобщке не ме послуша. Какво направи ти?
С:Майко, не прави така, моля те.
Р:Аз какво ще правя сега? мустафа какво ще прави без теб?
Д:Някой ден щеше да се случи това.. При теб всичко ще е наред.
Ф:ти изгори моя сИН.
С:Майко, моля те!

Всички мъже там викат: Господ да те спаси, татко Джелял.

Д:Чедо, положението е мноог сериозно.
С:татко, как ни сполетя това? ние не бяхме ли взели записите?
Д:Някой го е направил..
С:Кой?
Д:Кудрет..Чеу кой друг.
С:нали беше обещал?
Д:Всъщност той си спазваше обещанията ,но демек омразата е замъглила очите му.
С:Наясно си, нали? За нас няма излизане от там вече..

Посрещат подобаващо татко Джелял..

М:И това ещ мине и замине, татко.
Д:Ще мине, ще мине, но как ще мине.

Дават му най-хубавото легло на Джелял.

Играта я скроили сарп и директора, но с тези записи нещо не разбра аз нещата..Демек истинския запис бил в техните ръце.. Сарп ще иска от Джелял да му  каже Умут къде е..

Оф, абе нещо много блудкаво са измислили този път причината за оставането вътре на Джелял.

Сарпчи измисли пак някакъв план, ха да видим на хаир да е.. Игра в играта, но накрая май пак ещ стане игра вътре в играта на играта на другата игра..

Общи условия

Активация на акаунт