ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 21 [237]

• 57 607
  • 726
  •   1
Отговори
# 435

Е, не видях какво стана..Бързо казвайте..Сарпчи тръгна ли към удобното легло и Хандан Thinking Thinking Thinking

къде ти, бе Лиленце, он дЖилезен  Laughing Laughing
само тела му изнасилиха........... Joy Joy Joy Joy той се спаси............. Mr. Green

# 436
Тез пък дедовци и не мигат докат говорят бе  Shocked Shocked Shocked

# 437
 wavey waveyДобра вечер, сладурки Hug Hug

Вътре съм и аз, един онлайн съм изпуснала, ама не мога като вас да пиша и гледам ooooh! ooooh!

Лили Heart Eyes Hug, благодаря за превода, че иначе съм като теле в железница hahaha hahaha hahaha

Ани Hug Heart Eyes, и аз не го харесвам Мерт, ама хора разни Crossing Arms

# 438
Тойгарина нови ритми вкарва нещу

# 439
Ама много готин, и Мерт Heart Eyes

# 440
вай бе, тази Нермин била сестра на дЕдо  Peace

оооуу и какво е станало??   Shocked

hahaha hahaha само телефона му изнасилила Хандан  Peace Joy

# 441
наЩУ пак яде  Joy миличкото  Joy

ама ще му приседне.
вай бе, тази Нермин била сестра на дЕдо  Peace

оооуу и какво е станало??   Shocked

hahaha hahaha само телефона му изнасилила Хандан  Peace Joy

Лили ще напише какво е станало.  Peace Обичайните неща. Братска ревност и Нермин се самоубила.

# 442
 hahaha hahaha hahaha Все си е друго, като си хапне човек  - мислата му веднага идва, рефлексите се забързват  Joy Joy

# 443
ахахаха, тоз пък дългия влиза след жената и както замерва с патлаците, като че ли нейната глава ще събаря  Joy Joy Joy Joy

# 444
  Хандан пратила съобщение къде е.

К:Ако ме беше послушал, ссетра ти Нермин нямаше да умре, момичето, което обичах, нямаше да умре.
Д:Аз те мислех за мой брат, лан, как може да хвърлиш око на сестра ми.
К:ние бяхме влюбени, лан. Това беше любов.. Но ти откъде знаеш за любовта.
Д:Ти ако не беше направил това на сестра ми, моята Нермин нямаше да се самоубие.
К:Ако ти не беше се намесил, тя се3га щеше да е жива.
Д:Казвай сега какво искаш от мен. Защото ако един от нас не си тръгне, тогава един от нас ещ умре.
К:Аз преди години влязох в този гроб..Когато държах мъртвото тяло на Нермин в ръцете си, знаеш, че се прострелях в главата. Хвърлиха ме в моргата, помислиха, че съм мъртъв. и сега вече за мен няма занечие дали съм под земята или под нея.. Тези две сълзи, които проля сега, аз съм ги проливал хиляди  с години. Но ти така си излей гнойта, събрана вътре в теб.
Д:Значи казваш, че вече няма значение дали си мъртъв или не. Но имаш още един живот, който аз ще отнема.
К:Тогава побързай, Джелал, защото аз съм дошъл да ти взема всичко, което имаш. Но така да те убия няма да стане работата, това е лесната част, така ще направя, че ти ще искаш да умреш, но няма да можеш..

Казаха на Кудрет, че са намерили мястото на Хандан.. Ама тя хитра лисица ще излезе май.

Д:Сега да дойдем на нашия въпрос. Ще ми дадеш записите, и ще вземеш Хандан здрава и читава.
К:Ще я взема здрава и читава и ще ти дам записите, но филмът ще започне именно след това.

Джелял му каза да бъде със записите след еди колко си часа, еди къде си..

Абе това мое шоу замръзна на нЕква реклама, дето се вика звук има, картина няма..не смея и да пипам, че да не губя репликите..

Мерт изяде пак чорбата на леля си Фюсюн и вече тръгва.

М:Вече съм на път да науча нещо, ще разбера какво станва.
Д:Чедо, ако не вземем онези записи, с нас е свършено.
М:Няма стрешно, аз ще намеря онези записи, нищо няма да ви стане.

С:Кажи да видим кой е твоят шеф? И каквъ е бил проблемът му с ттако Джелял.

Хандан му разаказа историято и каза, че батко й Кудрет няма да се откаже докато не си отмъсти на Джелял.

Джелял полудял като разбрал, че сестра му и Кудрет имат вързка.

Х:Онези, които са били свидетели на онези история, разказват следното. В онзи ден имало два трупа, единият под пръстта, другият над пръстта.
С:Брех, каква история само!
Х:Батко Кудрет не се страхува от смъртта, така, че на Джелял ще му е много трудно с него.
С:И каква е връзката си с кудрет.
Х:батко кудрет направи онова, което никойъ не е правил за мен..Спаси ми живота.

Сарп май пак псува Party Party Party Party Party Party

# 445
браво бе, Сарпчи  Heart Eyes Heart Eyes
и му вика, че бил маняк  hahaha hahaha

Хандан вика, че иксал да я впечатли  hahaha hahaha

# 446
Галиба ще почват да трошат камъни тия  Laughing Laughing

# 447

Сарп е велик! и още един мурафет за зареждане на силях видяхме  Peace Peace

Мерси, Ани,  Hug бързах да науча  Laughing дали не я е убил Дедко, чест меселе...   Peace Peace

# 448
И ся кво ... течкето, щя мята дЕдо, че му дава оригинала на филма как Сарп  се прицелва в оня брадатия от предния епизод и наще ще се фанат от раз тъй ли  Rolling Eyes Rolling Eyes не вярвааааам

# 449
И ся кво ... течкето, щя мята дЕдо, че му дава оригинала на филма как Сарп  се прицелва в оня брадатия от предния епизод и наще ще се фанат от раз тъй ли  Rolling Eyes Rolling Eyes не вярвааааам

не се хванаха  hahaha Сарпчи чу как Кудрет казва,ч е видеото от тела му не е изтрито  Peace

Общи условия

Активация на акаунт