"София - Ден и Нощ" - 21

• 92 385
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Gotham City
Принципно е така, но тя сама си е докарала тази визия, точно като се появи в сериала, без мигли, без джуки и т.н на мен ми харесваше, просто се загрози

# 526
На мен Ася не ми изглежда на травестит и ми е много грозно като я наричате така. Не е хубаво да обиждате хората по това как изглеждат. Все пак никой не избира дали да се роди красив или грозен, мъж или жена и не си избира родителите. 

+1

Но ролята, която играе, е противна. Изкуствено се смее, реве и доста преструвано играе, което дразни зрителя.

# 527
Ще я наричам както си искам, щом се е пуснала в публичното пространство, значи е наясно, че няма всички да я харесват. Е, аз съм от тези, които НЕ я, никак, даже ми е адски противна.
Като ми прилича на травестит, с абсолютен кеф ще си ѝ викам Травис и това е.

# 528
Да и аз в инстаграм ги гледам все заедно. Ще им се получи, изключвайки Михаела, другите двама добре си играят ролите

И аз поразгледах. Бих казала Михаела и Марио винаги присъстват. Другите се сменят. Я Ася( ще я наричам вече така Sunglasses ), Я Джулия, Галя или Симона, но тези двамата винаги са там. Михаела също според мен си играе добре ролята на намусено мрънкало Joy

# 529
Наивно е най-малкото да очакваш от другите да имат твоето отношение или вкус към другите.Външността най-малко има значение за отношението на някой.В случая с Ася това е лигавото и и изкуствено преиграване.А това кой как я нарича, това е личен избор, независимо дали се нрави на някой или не.

# 530
  • ВАРНА
Марина и Божидар....стават все по-близки  Sunglasses

# 531
  • Bulgaria
Аз само казах че на мен ми е "грозно" като я наричате така. Всеки има право да си я нарича както намери за добре. Но за мен  си е голяма обида да кажеш на някоя жена че е траверс. Както и да е. Аз също не и харесвам ролята и начина по който се превъзнася.  Калина също много тъпа роря има, но не съм тръгнала да я обиждам и да я обвинявам че има пъпки. Все пак нали мотото на сериара е че е реалити, и показва че има и хора с проблемни кожи, тъпи и мързеливи като коки и т.н.

# 532
  • тук, на мястото си
Слушам сериала, после чета тука и всичко ми е от ясно по-ясно.  hahaha hahaha hahaha
Трябва да ви кажа, че тука е по интересно от телевизията!  bouquet bouquet bouquet

# 533
Ей, как ми иде да набия два шамара на Симона,  ама и приятелите и тъпи, не могат да си отстояват позициите. Никога няма да спра да се виждам с Асен ако съм на тяхно място, откъде накъде ще им казва с кого да се виждат и с кого не. Отношенията между нея и Асен са лични, но пиклата естествено дълбоко вярва, че света се върти около нея. Не спря да повтаря че катастрофата е заради нея, едно мрънкало дето никога за нищо не е готова да си понесе последствията или да признае, че е виновна. Да не я е качил Асен в колата?!  Пфу, бяха и пооправили образа, пак го скапаха.

Онзи пък с "белега" няма какво дс му коментирам. Толкова смотан. Не може ли просто да и каже, в крайна сметка не е кой знае какво.

# 534
Ох, това за белега беше голяма измишльотина.С белег или без, този Юлиян е толкова смотан....
Зара пък слуша малоумната Стела и го посреща по бельо. ooooh!

# 535
  • Gotham City
Аз не виждам какво лошо има в това, че го посреща по бельо.
Двойка са, кани го на романтична вечеря в "дома си", ми нормално е какво се очаква.
Когато си с някой, имаш връзка с него/нея, е хубаво да си споделяте тези неща, иначе не е връзка.

Когато се събрах с моя мъж, един на друг си споделихме всичко  и до ден днешен сме си така, ами значително по-лесно е, по-спокойно и по-истинско.

Като каза, че бил с белег, очаквах да е като Дедпуул . Едва ли не, да няма здраво място по себе си.

Само на мен ли ми се струва или са намалили ефирното време на Никола? Можеха вместо това, да вземат да му подобрят образа...  Rolling Eyes

Сетих се още нещо за Травис. Може ли в такъв момент за Боби, в който детето му е в болница, зле е, тя да флиртува и да прекарва нощи с бившия?! Коя нормална жена прави така? Вместо да е до половинката си?

# 536
Симона и Асен може да не се съберат,ама виж майка й и баща му .... Laughing Симона е много отвратително пишлеме.Как говори на приятелите си,на родителите си ...Ми хващай си пътя и заминавай,какво заплашваш. #2gunfire За много важна ли се мисли.Преиграва вече .
Стана ми много тъжно за гаджето на Зара.

# 537
    Тази Симона крещи постоянно. Нарежда на приятелите си да не се виждат с Асен. Ако бях нейна приятелка, което щеше да е невъзможно, тъй като изобщо не понасям подобни хора като Симона, щях да кажа истината в очите й каква е всъщност и нямаше да спра да се виждам с приятеля си, само заради това, че са скъсали. Как крещи на майка си? Ако бях на мястото на майка й, нямаше да се стърпя да й ударя един силен шамар. Как не си взе поуки това момиче? Грешка след грешка прави. Само тя е най-важната на света. Такъв човек е нарцист.

Да, прави сте за Ася. Как така се забавлява с бившия си, след като дъщерята на приятеля й е катастрофирала и е в болница?! Това не е нормално поведение. Трябва да бъде до Боби и да го успокоява. Обикновено като обичаш някого, когато му се случи нещо лошо, тъжиш заедно с него.

Оф, пак се прояви този олигрофен Коки.

Сигурна съм, че Боби ще вземе да ревнува Марина, че се среща с Божидар. Чак тогава ще забележи Марина. Винаги така става.

А относно Юлиян - защо не сподели на Зара за проблема си - белега по тялото си?! Много е обидно мъж така да отказва на жена секс. Нормално е Зара да се облече в секси бельо, за да впечатли мъжа, който харесва. Всяка жена, която има сериозна връзка, се облича от време на време в секси бельо. Сигурна съм, че Зара щеше да го разбере и приеме такъв какъвто е. Имах един приятел, който имаше голям белег на крака си, но аз го приех такъв какъвто е. Никой не е застрахован да не му се случи нещо и да получи подобни белези по тялото си.

# 538

Всяка жена, която има сериозна връзка, се облича от време на време в секси бельо.

Е, именно де-самата Зара се чуди имат ли въобще връзка , а му се пльосна по бельо. Whistling
Те колко пъти са се виждали насаме, та Зара реши по гащи да го посреща? Ето това е проява на лош вкус, а не по принцип,че го е посрещнала така.Ако имаха връзка както си трябва-да се срещат, излизат, да интимничат и т.н. е разбираемо, но той едва ли не и се дърпа, а тя му налита-ами тъпо е. Thinking

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 09:45 от #Frozen#

# 539

. Всяка жена, която има сериозна връзка, се облича от време на време в секси бельо.

Е, именно де-самата Зара се чуди имат ли въобще връзка , а му се пльосна по бельо. Whistling
Те колко пъти са се виждали насаме, та Зара реши по гащи да го посреща?Ето това е проява на лош вкус, а не по принцип,чего е посрещнала така.Ако имаха връзка както си трябва-да се срещат, излизат, да интимничат и т.н. е разбираемо, но тай едва ли не и се дърпа, а тя му налита-ами тъпо е. Thinking

Като се замисля, права сте. Никога не съм се обличала в секси бельо, когато връзката ми е несериозна. Какво ще помисли за мене този мъж? Ясно е, че ще ме възприеме само за секс.

Общи условия

Активация на акаунт