"София - Ден и Нощ" - 21

• 92 397
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Издразних се как обвиниха Асен,че провалял живота на Симона.Сякаш тя си няма глава на раменете. Naughty

# 496
Тоя бившия на Асето  ще яде боя май от Боби box Сашо пък и той много разбира от мода-чорапи предлага да сложат мацките Joy

# 497
Айдеее, стана заварката между Марина и Божидар  Heart Eyes

# 498
Заварката стана, ама Бобчо да не вземе да ревнува сега  Laughing

# 499
  • ВАРНА
Айдеее, стана заварката между Марина и Божидар  Heart Eyes

Това ще бъде уникално двойка!  Какво ли ще се пръкне между тях  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 500
Травис за какво доверие говори, аз ако така си видя гаджето да лудува в снега, доверието ще отпраши мноооого надалече и няма да се върне.

# 501
Асенцето  Wink

Аз вече никой не мога да понасям от този сериал, всичко и всички ме дразнят. Даже и рядко го гледам вече, дотолкова е едно и също, че определено ме загубиха отдавна. Предвидима история, безинтересно чак.

Аз съм по същия начин. Разредена боза е сюжетът,ако изобщо вече има такъв,аз го пускам във VBOX-a,превъртам го напред,не виждам нищо интригуващо и съм дотам.Сериалът умря!

# 502
  Боби няма ли връзки в Австралия,да го провери този

# 503
  Боби няма ли връзки в Австралия,да го провери този
Joy Да, някой местен абориген. Mr. Green

# 504
  • София
Те това с фризьорите и гримьорите го изкараха такъв голям проблем..Нали работят в тази сфера Галка и онази другата, толкова ли е трудно да намерят,че козела ще търси? newsm78
Аз не разбрах за фотосесията нещо,нали уж Даню отиде да и носи договор?Стефка каза на Митко,че на път за   офиса се е отказала.

# 505
В целия сериал най много ме кефи Марина  Joy

# 506
Юлиян да не е девствен?

# 507
Юлиян да не е девствен?
И аз си го помислих.Не ми харесва ролята му-един такъв все мрънкащ и увъртащ.Каквото и да му кажат отговаря провлачено:Амиии суууперрр... ooooh! Не го възприемам като мъж.
Като тип мъжкарско поведение ми харесва Божидар-говори интелигентно и обосновано, може да се разчита на него.Дано не го съберат с онази овца Марина.

# 508
  • Gotham City

Аз не разбрах за фотосесията нещо,нали уж Даню отиде да и носи договор?Стефка каза на Митко,че на път за   офиса се е отказала.

И аз това се чудех, подписа договор, пък после се била отказала, как? Искам и аз така да се отказвам от договори, като ми скимне   Whistling

Юлиян да не е девствен?

Аз си мисля да не е женен.

Травис е от нагло по-нагло същество. Играят в снега с бившия, бият се с топки, гушкат се, галят се и после отива да държи сметка на Боби, видиш ли, защо я бил следил. И отново - тя виновна и има наглостта да е и нацупена. Малоумен персонаж пак. Трябваше Боби да си го съберат с Марина и да се приключи с неговите кифльоци

# 509

Тоя Травис ми звучи като герой от любовен роман  hahaha. От къде го измислихте  Joy

Иначе силно се надявам Боби да приключи с тази връзка  и да му намерят по-интересна избраница.

Общи условия

Активация на акаунт