Хипохондрички, сладки шматки, тормозят доктори с неравностойни схватки

• 88 821
  • 851
  •   1
Отговори
# 105
the Дорис, дядо ми почина пред очите ми когато бях на 16г. и така започна всичко. Бяхме много близки и ми беше трудно докато го приема. Не знам дали е необходимо да взимам някакви хапчета, защото всичко е на приливи и отливи. Някак не ми се иска още от тази възраст да предприемам такива мерки, но ако се наложи ще го направя. Все повече обаче клоня към предложението да се обърна към специализирано лице. Определено имам нужда да поговоря с някого.

Някоя от вас посещавала ли е подобен лекар - психолог/психиатър? И може ли да споделите мнения, ако не е проблем

zovka.manova, благодаря за подкрепата.

# 106
  • Варна
Svetlinar,сега трябва да.ме черпиш с торт казах ти ,че ти няма нищо,кръвта може да е от носоглътката,от трахеята и т.н...навсякъде има кръвоносни съдове от където може леко да прокърви.Споко ,сега дишай и не търси под вола теле.

# 107

svetlinar, ВСИЧКО СЕ ВИЖДА на рентген! Освен глисти  Mr. Green

Aйде сега па ти  Stop
Кви са симптомите за глисти ? От тях умира ли се ? Я да видя !

# 108

Aйде сега па ти  Stop

Хахах не се умира. Даже сега в Америка има диета "Глист" - нарочно се заразяват с глисти за да отслабнат.  Crazy
Глиста не обитава само червата - неговия жизнен цикъл преминава през белия ни дроб, като прави в него мънички дупчици които после зарастват. Затова те подбъзикнах, че само глистите не се виждат.

Ако сега почнеш силно и умишлено да кашляш напълно вероятно е като се изхрачиш да има точица кръв.

call-me-lolita, добре е да поговориш с психоаналитик с когото да преодолееш загубата и травмата от смъртта. Нормално е да приемаш слаби медикаменти, за да преодолееш кризата. Аз предпочитам билкови /Алора например/, но ти може да си избереш от много в аптеката.

# 109
Успокоих се като прочетох, че смъртността от операция на жлъчка е 0, ама на, пуста хипохондрия, аз си мисля да не ми открият нещо друго, пък и адски ме е страх от пълната упойка, може от нея да умра  (шегувам се) Някоя съфорумка, която е била под такава, може ли да ми поясни, ако не ям ден, два преди нея, дали няма да я приема по- леко или нещо друго, ако трябва, а дали не може с местна  newsm78 Ох, толкова ме е страх, че място не мога да си намеря.

# 110
А каква е опастността при миомектомия да ме повредят? Или е толкова лесно и просто, че няма страшно Outta Joint

# 111
Някоя съфорумка, която е била под такава, може ли да ми поясни, ако не ям ден, два преди нея, дали няма да я приема по- леко или нещо друго, ако трябва, а дали не може с местна  newsm78

Имам две пълни упойки. Първо искай среща с анестезиолога и кажи, че искаш хубава упойка и ще си платиш /около 150 лв./ После денят преди операцията ядеш до към 4. После ако си гладна само кисело мляко. Не пий и вода. Ако се налага само няколо глътки. Сутринта не пий и вода.

Излизането не е толкова страшно, но е индивидуално. Аз се събудих сякаш хубаво съм се наспала. Унасях се и пак се събуждах, но нямах позиви за повръщане. При махане на жлъчката има повръщане, но не е като да си с упойка неподготвена /т.е. да се е случило нещо спешно и да си с пълен стомах/.

Не гладувай два дни преди операцията. Все пак организма ти ще го приеме като голям стрес и за капак операция.

# 112
А каква е опастността при миомектомия да ме повредят? Или е толкова лесно и просто, че няма страшно Outta Joint

Ако правилно са диагностирали големината на миомите не би трябвало да има никакви проблеми.
Имаш ли дечица?

# 113
За съжаление не. Другият ми голям страх  #Crazy

# 114

Aйде сега па ти  Stop

Хахах не се умира. Даже сега в Америка има диета "Глист" - нарочно се заразяват с глисти за да отслабнат.  Crazy
Глиста не обитава само червата - неговия жизнен цикъл преминава през белия ни дроб, като прави в него мънички дупчици които после зарастват. Затова те подбъзикнах, че само глистите не се виждат.

Ако сега почнеш силно и умишлено да кашляш напълно вероятно е като се изхрачиш да има точица кръв.

Този симптом ми липсва  Mr. Green
Благодаря за консултацията   Joy hahaha  Laughing
Вчера не бях болна от нищо , че нямах време да чета в нета  Blush

# 115
За съжаление не. Другият ми голям страх  #Crazy

Виж няма да те лъжа. Махане на миома не е тежка операция. Вероятността да се обърка нещо е колкото при планирано секцио или дори аборт т.е. почти никаква. Единствено момичетата се страхуват да не стане така, че лекарят да премахне матката по негова преценка. Но за нераждала жена ще се борят до последно да я запазят. Това, че си млада също е голям +. Вероятността за големи и проблемни миоми е много малка.
Твоята операция е за добро.  Peace Ще ти даде възможността да си имаш дечица, а те си заслужават много, много по страховити неща.  Hug 

# 116
  • Кьолн
Бела,аз не бях яла два дни преди операцията,заради кризите-оперираха ме по спешност и не се отрази никак на упойката.Пак казвам не е страшна нито упойката,нито операцията.
Момичета и аз дза се оплача.Нямам сили за нищо.Все се изморявам.Работата ми не е тежка и пак съм като изцедена.Днес трябваше да бягам с дъщеря ми за да хвана бана и казвам ви щях да умра.такова чувство имах.
Извинете,че все ви се оплаквам,но се чувствам като някой половин човек.Това да си все изморен не е работа.Дъщеря ми си мисли че е мързел. Tired

# 117
Можеш ли да си направиш кръвни изследвания?
Това прилича на нисък хемоеглобин.  Rolling Eyes

Потиш ли се? Как са ти усещанията за топло и студено?

# 118
Дорис, благодаря. Много успокоително пишеш на всички  Hug

# 119
  • Кьолн
Благодаря мила Дорис! bouquet
Ту ми е много студено,ту се потя.Но по принцип ми е все студено.Трябва да отида да се моля на личната пак за изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт