Хипохондрички, сладки шматки, тормозят доктори с неравностойни схватки

• 89 733
  • 851
  •   1
Отговори
# 240
Дорис , кога мога да си запиша час при теб за психотерапия ,
аз много ти вярвам , а това не е без значение за мен .
ама ти от къде ги знаеш всички тези неща - любопитство  bouquet bouquet bouquet

# 241
Хубаво е цитонамазките да са всяка година.Така ,ако има нещо ще се хване на време.

# 242
Но при генетична предразположеност в хубаво веднъж на 6м. Simple Smile

# 243
Но каква генетична предрасположеност при рак на матката или шийката? Няма наследственост на това заболяване. Някой лекари смятат, че има връзка с ЧПВ, който се предава полово. Ваксината за рак на шийката също е базирана на това твърдение. А и щом има ваксина то значи не става дума за генетика, а за вирус.

За гърдите обаче има доказателства, че има наследственост. Но тя НЕ Е 100%. Жени, чиито майки, сестри, лели /забележета става дума за преки роднини, а не през поколение/ са оперирани от рак на млечните жлези то трябва да посещават мамолог 1 на 6 месеца или по-често по преценка на лекар.

# 244
Няма ли предразположеност? Мислех, че при забиляване от рак в ранна възраст, имя. ЧПВ е ясен, но това не са ли само някои от "щамовете"?

Възможно ли в да имам рак на устната кухина на 22 години. Пуша, вярно е.  В момента седя и се чудя две бели и сухи петна на венеца до двата ми горни мъдреца рак ли са, изгорено ли е. Вече два дена. Не са бели съвем, по-светли на цвят, не ме болят, като прокарам едик по тях ги усешам леко сухи, като...брашнени.

# 245
МИсля, че няма наследственост при рак на маточната шийка и матката.
Да 10 май бяха опасните щамове. Ама да ви кажа онколог - хирург е категоричен, че не свързано с това ЧПВ. Бил имал пациенти и без ЧПВ.

За рак на устата може да мислиш ако имаш незаздравяващи рани. Незаздравяващи значи месец и повече.  Peace

# 246
А от изгаряне получават ли се такива бели стипчиви неща в устата? Не е раничка, а е по-скоро като...мъртва суха кожа. От двете страни на венеца, на двата мъдреца от двете горни страни, еднакви и равномерно разположени, синетрични.

# 247
Ами след като са симетрични, може би винаги са били там. Simple Smile

# 248
Не, не. В петък ги усетих, след една супа.

# 249
  • Варна
Не, не. В петък ги усетих, след една супа.

Ако е била гореща супата си се попарила.Аз така известно време си блъсках главата само че беше отпред на устната.Докато се усетя че пия кафето вряло и се горя Crazy

# 250
И аз имах такива подозрения. Ще го следя, де. Мерси Simple Smile

Момичета, вече ме е срам да пиша тук, но се надявам, че не съм най-тежкият случай на хипохондрия, кояро всеки ден има нещо ново. От 2-3 месеца ме сърби дупето, около ануса точно. Всеки ден. Ще ида на проктолог тия дни, но се трввожа за нещо сериозно, заедно с меките ми изпражнения в последно време, инцидентно са били и по-тънки(извинявайте за образността). Нямам хемороиди според мен, защото нямам болка, нито кръв. Мисля си за паразит или гъбички. Поддържам отлична хигиена, за първо път ми се случва. Какво може да е? Притеснявам се, разбира се, от трибуквената болест. Мислех си дали не в от обезкосмяването, но не е.

# 251
Възможно е да си алергична към тоалетната хартия /особено ако е избелена и ароматизирана/.
Може да си купиш от аптеката Витасин или Здраве и да видиш дали няма да ти е по-добре.

Сърбеж около ануса си е за глисти.  Peace

# 252
Глистите не са ли видими в изпражненията? На какъв лекар най-добре? Проктолог, нали?

# 253
  • Варна
То вярно е за глисти сърбела ,ама е съпроводено и с други неприятни симтоми.
Може врно да е от махането ан космите около ануса,особено ако сега набождат могат да те подлудят.Хемароиди също може да цъфнат ,нищо че сега нямаш.Времето става топло ,може и от бельото да се спарваш
Глухарче,съветвамте да изчезнеш от тази.тема ,за да не превъртиш играта от ново Heart Eyes
Дорис,къ я караш кака,как е детенце,и майкати....надявам се вече всичко да е наред.
И до всички пишещи тук ,ай на бас ,че вас рак няма да ви хване bouquet
С тази диагноза сме само две аз и още една дама дет няма да каьвам коя е....тъй че споко повече няма да има
Хайде момичета лек ден от мен и от четата бебоци Hug

# 254
  • Варна
skabiela надявам се че няма Hug.
Преглеждах ви от време на време да ви държа под око Flutter

Общи условия

Активация на акаунт