Хипохондрички, сладки шматки, тормозят доктори с неравностойни схватки

• 90 486
  • 851
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
А да утре ще са 48 часа,ако искаш си пусни,иначе можеш и обикновен тест да направиш.Но си е положителен Simple Smile.Успех!

# 361
  • София
А да утре ще са 48 часа,ако искаш си пусни,иначе можеш и обикновен тест да направиш.Но си е положителен Simple Smile.Успех!
Благодаря Hug

# 362
  • Пловдив
Здравейте от мен отново, знаете ли нещо за така наречената скрита гуша, възел зад гръдната кост? Щитовидната ми жлеза е леко увеличена, с два възела, които са претърпели обратно развитие, т.е. няма ги вече, но аз чувствам душене и имам кашлица, особено в легнало положение...

# 363
  • Варна
Здравейте от мен отново, знаете ли нещо за така наречената скрита гуша, възел зад гръдната кост? Щитовидната ми жлеза е леко увеличена, с два възела, които са претърпели обратно развитие, т.е. няма ги вече, но аз чувствам душене и имам кашлица, особено в легнало положение...

Ако е увеличена жлезата нищо чудно,че имаш тези симптоми.Изследвала ли си хормоните?

# 364
  • Пловдив

Ако е увеличена жлезата нищо чудно,че имаш тези симптоми.Изследвала ли си хормоните?
ТСХ ми е завишен, но не знам стойността, а FT3 е на долна граница

# 365
А аз имам някакви рнички в устата, които ме тормозят от доста време.Не са афти,просто зачервени участъци,които ме дразнят и щипят докато се храня.Всичко започна след едномесечен прием наПробитор(омепразол),заради оплакване от рефлукс.Дали е възможно да ми се е намалило PH в устата от тея хапчета и оттам този проблем?И как да се справяс него?

# 366
  • Варна

Колко е завишен ТСХ,базедова болест ли имаш?Вземи мерки и си вкарай ТСХ-то в норми,тъй като в дългосрочен план създава здравословни проблеми.Много често подценяваме функцията на щитовидната жлеза,но на практика тя управлява целия организъм.

# 367
  • Пловдив

Колко е завишен ТСХ,базедова болест ли имаш?Вземи мерки и си вкарай ТСХ-то в норми,тъй като в дългосрочен план създава здравословни проблеми.Много често подценяваме функцията на щитовидната жлеза,но на практика тя управлява целия организъм.

Бяха ми казали Хашимото, после се оказа, че било псевдо Хашимото.. Сега вече и аз не знам, но имам чувството, че в един момент просто ще ми се запуши гърлото и съм до там  Cry

# 368
  • Варна

Бяха ми казали Хашимото, после се оказа, че било псевдо Хашимото.. Сега вече и аз не знам, но имам чувството, че в един момент просто ще ми се запуши гърлото и съм до там  Cry

За Хашимото трябва да са ти увеличени антителата ТАТ и МАТ.
А за гърлото не се притеснявай,трета година съм така,номера е да не се паникьосаш.Когато усетиш задух започваш да дишаш бавно и дълбоко и се успокоявай сама.Паниката създава проблеми.
При мен специално проблема ми е основно вечер докато спя,събуждам се и усещам сякаш някой ме е хванал за гърлото и не мога да си поема въздух,изправям се седнала и започвам да дишам дълбоко,до минута максимум всичко отминава и отново си лягам Simple Smile.

# 369
Днес на малката забелязах по цялото телце малки червени точици като от убождане. Ама навсякъде. Отделно снощи си удари лакътя и днес видях ужасна синина ама наистина ужасна. А познайте какво си мисля? Изпаднала съм в паника. Какво да правя? Мж ми тотално ме отряза. Ами ако е страшното? Тя напоследък не ще и да се храни добре....какво да правя?

# 370
  • Пловдив

А за гърлото не се притеснявай,трета година съм така,номера е да не се паникьосаш.Когато усетиш задух започваш да дишаш бавно и дълбоко и се успокоявай сама.Паниката създава проблеми.
При мен специално проблема ми е основно вечер докато спя,събуждам се и усещам сякаш някой ме е хванал за гърлото и не мога да си поема въздух,изправям се седнала и започвам да дишам дълбоко,до минута максимум всичко отминава и отново си лягам Simple Smile.
МАТ ми беше увеличен, но падна, сега е долу горе в граници. ТАТ си е в норма. А моя задух е когато се облегна назад или легна, не е пристъп. Просто не мога да лежа, а вечер е наложително. А като ме хване тази кашлица, почти до повръщане стигам и всичко това, откакто ми се увеличи жлезата. Благодаря ти Глухарче, че ме успокояваш  Hug

# 371
  • Пловдив
Днес на малката забелязах по цялото телце малки червени точици като от убождане. Ама навсякъде. Отделно снощи си удари лакътя и днес видях ужасна синина ама наистина ужасна. А познайте какво си мисля? Изпаднала съм в паника. Какво да правя? Мж ми тотално ме отряза. Ами ако е страшното? Тя напоследък не ще и да се храни добре....какво да правя?
Сияние, не е това!!! Синината е от удара, не е излязла просто така. А и за "онази болест" не е показателна една синина. Отивайте при личната. Ще чакаме да кажеш, какво има. Това с червените точки е странно... да не би да избива шарка?

# 372
Личната си е отишла вече. А точиците ги има нявсякъде и по коремчето и по ръчичките, и по крачетата. Точно като от боцване са. Ужас. Побърквам се.

# 373
  • Варна

МАТ ми беше увеличен, но падна, сега е долу горе в граници. ТАТ си е в норма. А моя задух е когато се облегна назад или легна, не е пристъп. Просто не мога да лежа, а вечер е наложително. А като ме хване тази кашлица, почти до повръщане стигам и всичко това, откакто ми се увеличи жлезата. Благодаря ти Глухарче, че ме успокояваш  Hug

Не те успокоявам просто така,тъй като имам проблеми със жлезата и съм се принудила доста да почета и ти пиша истината.Отиди на читав ендокринолог ще ти намести хормоните и симптомите ще отшумят.Кашлицата също може да е заради жлезата.

Сияние вчера беше задушно и горещо да не сте притоплили детето?

# 374
  • Русе
Кога ги забеляза тези точици, Сияние? Може да ги е имало и преди, просто да не си обърнала внимание. Със светла кожа ли е детето? Защото светлата кожа е предразположена към всякакви проблеми. Аз, като човек с такава, имам множество, хиляди точици и съм се шашкала дълго време по този повод. Но стигнах до извода, че е реакция от слънцето. Силните слънчеви лъчи, в комбинация със суха кожа, водят до появата им. 
Общото състояние на детето какво е? Ако искаш пуснете една ПКК, но на първо време се успокой, защото ще паникьосаш и нея.

Общи условия

Активация на акаунт