Хипохондрички, сладки шматки, тормозят доктори с неравностойни схватки

• 89 774
  • 851
  •   1
Отговори
# 315

Различават ли се кистите от другите неща ??? Страх ме е да не се изпусна въпреки че се следя , много кофти  Tired .
Търся СПОКОЙСТВИЕ!!!

Да и аз сто пъти ти казах,че се различават,но ти не та не.Та не съм сигурна дали точно търсиш спокойствие,защото ако беше така щеше да си спокойна от прегледа при лекаря.

ами не съм спокойна , защото шибаната киста за по малко от година си е върнала размерите та даже и повече  Cry побърка ме .
попитах за операция , но ми казаха за сега да се следя - ок следя се ама до кога ?
оревах форума за да видя дали и други момичета имат мойте проблеми,за да събеседваме и обменяме информация.
съжалявам ако ви натоварвам  bouquet но исках да споделя.

# 316
  • Варна
Ами намери,аз съм.Моята киста достигна 3 см.,но доктора каза спокойно киста е.Искаше да я пунктира за сега пасувам.

# 317
Ами намери,аз съм.Моята киста достигна 3 см.,но доктора каза спокойно киста е.Искаше да я пунктира за сега пасувам.

Hug ама ти кво правиш в тази тема ?( пиша ги иронично)
може да е 3 см , но не расте ! а моята не се спре да му се невиди!!!
 Joy явно всеки луд с номера си , а аз съм с цяла програма .
в смисъл явно те е страх ама не от всичко( например не те е страх от кисти) а мен от всичко ме е страх
и газове да имам мисля си ето червото се обажда ,апетит изгубя ли пак до онези мисли стигам.
чета 'Раят зад страха"( чел ли я  е някой ) ,защото "Под съзнанието може всичко" не ми помогна - напротив ... там пише че каквото мислиш се случва ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ,че човек може ли все хубаво да мисли ???
пак се отнесох от темата  Heart Eyes

# 318
Е тя за да стигне до 3см, е растяла! Успокой се, кистите не са страшни.

# 319
  • Варна

Hug ама ти кво правиш в тази тема ?( пиша ги иронично)
може да е 3 см , но не расте ! а моята не се спре да му се невиди!!!
 Joy явно всеки луд с номера си , а аз съм с цяла програма .
в смисъл явно те е страх ама не от всичко( например не те е страх от кисти) а мен от всичко ме е страх
и газове да имам мисля си ето червото се обажда ,апетит изгубя ли пак до онези мисли стигам.
чета 'Раят зад страха"( чел ли я  е някой ) ,защото "Под съзнанието може всичко" не ми помогна - напротив ... там пише че каквото мислиш се случва ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ,че човек може ли все хубаво да мисли ???
пак се отнесох от темата  Heart Eyes

Е как да не расте,наблюдавам я от няколко милиметра(близо 5 години) и никой не е казал,че е спряла да расте,а дано ама надали.Настройвам се,че все в един момент ще направя пункция и това е.

# 320
Живота има единствено смисъл като израстваш личностно. Емоционално и като човек - душа. Всички важни хора, които са в този живот ще срещнеш и в следващия. Е може да са поразменени ролите, но те за един живот в едно направление си се изчерпват. Т.е. не винаги ти ще си майка на децата си, понякога сестра, понякога те ще са ти родители Simple Smile

Ами оказва се, че след като размишлявах по темата се страхувам, че в мен болест бавно се развива пък аз съм пропуснала симптомите. После ще е късно като е факт. Което си е глупаво  Blush От самата смърт мисля, че не изпитвам голям страх, но и не я приветствам към момента Simple Smile

Хипохондрията не е случаен страх. Убедена съм, че повечето от нас са имали близки и познати, които са страдали и това е оставило отпечатък.
Аз загубих 2-ма от семейството от рак. Бях дете и са крили от мен. Когато разбрах вече бе края им. Това мисля, че ме е жигосало ... че нещо се случва докато тъна в невидение и после се чувствах гузна и невидяла какво става, като всичко е било пред мен.

При мен мисля, че е основно страха от смъртта. Относно товя, което казваш-аз не мога да проследя откъде точно идва моята хипохондрия. Родителите ми имат същото. Или са ми предали техния страх, или... не знам. Нямам близки, починали от страшни болести и късн диагноза. При мен винаги е имало страх, но ако като тийнейджърка в било веднъж на годината, то в послвдните 4 месеца е ПОСТОЯННО.

От две седмици насам е горе-долу овладяна работата. Само че от известно време усещам силно пулс в корема си. Знам, че е нормално, все пак аортата минава от там, но го усещам силно, понякога дори го виждам как се движи. Възможно ли е да имам аневризма? Пт чист интерес си гугълнах симптома и... излезе само това. Много се стреснах. Знам, че на 22 години шансовете са почти никакви, но пък не е съвсем нечувано. Sad

# 321
OutOfNowhere, определено не изглежда така аневризмата. И няма как да е без БОЛКА и то сериозна болка.
Май си дете на хипохондрик /единият родител е винаги по-голям хипохондрик/ и от там ти е проблема  Hug

Още си млада, не чети в Интернет. Избягвай всякакви разговори с хора за болести  Peace

# 322
Струва ми се, че няма как да не мислим за бъдещето. Всички хора мислят за него, но ние явно мислим по по-различен начин - със страх, че нещо лошо ще се случи.
Липсва ни оптимизъм! Или пък ни липсва достатъчно алкохол! Мисля, че поне второто можем да си набавим и то БЪРЗО  Drunk

# 323
  • Варна
Хахаха точно това си мислех сега,дали да стана да си забъркам една шопска салатка с една ракийка  hahaha

# 324
OutOfNowhere, определено не изглежда така аневризмата. И няма как да е без БОЛКА и то сериозна болка.
Май си дете на хипохондрик /единият родител е винаги по-голям хипохондрик/ и от там ти е проблема  Hug

Още си млада, не чети в Интернет. Избягвай всякакви разговори с хора за болести  Peace

Болката е при СПУКАНА аневризма. Иначе е безсимптомно. И според интернет-пулсът може да е симптом, в случай, че има. Тъкмо се бях успокоила, съжалих 100 пъти.

А и когато имаме набор от знания, и да не св чете в интернет... си знаеш. Grinning

Дете съм на ДВАМА хипохондрици. Не са си насаждали никога паниките върху мен, не са се шашкали, даже сега те ми се подиграват, че сум млада, но...

# 325
  • Най-накрая на безкрая
Момичета, какви са тези аневризма. Пак се ошашках. Синът ми няколко пъти ми е казвал, че си усеща пулса така. Притеснихте ме, а и не искам да го разпитвам. Може ли да не е симптом на такива неща този пулс?

# 326
Дете няма как да има аневризма! Ако е слабичък, е нормално. Плюс това се оказа, че и приятелките ми го усешат това и и на тях коремчетата им видимо пулсират.

Може да е напълно нормално. Все пак оттам минава аортата. Шансът да е аневризма дори ори по-голям човек е теория на вероятностите. При дете има риск само и единствено ако има наследствено заболяване, за което вие щяхте вече да знаете.
Нито пуши, нито има висок холестерол, нито кръвно, нито е над опр.възраст, нито е с наднормено тегло. Няма как.

# 327
  • Най-накрая на безкрая
Е, той е на осемнадесет, пуши и др. Подобни. Оф, май трябва да спра да мисля.

# 328
Че той на 18 е тинейджър още! Абсурд. Simple Smile

# 329
Хей, хей вероятността да имате/сина да има аневризъм е колкото да падне плочка докато вървите и да ви ... каквото правят падащите плочки  Stop И двете са страховитички, но са божа работа.

Имаме пулс и пулсира тук и там - нормално е! Интернет иска да четете, за да четете трябва да ви изплаши - и всичко е признаци, признаци ...

Общи условия

Активация на акаунт