Хипохондрички, сладки шматки, тормозят доктори с неравностойни схватки

• 89 782
  • 851
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте сладурани, надявам се да ме приемете сред вас Hug, въпреки, че моя страх е не точно от болести, а от летни вируси с повръщане.
Толкова много го мисля, че понякога отлагам, не мога да слушам, че някой го е хванал, защото в главата ми веднага се заражда мисълта „ами, ако аз го хвана сега?”
Знам, че моя страх е маловажен и сама си давам сметка за това, но е много трудно да го контролирам, откакто се помня може би от 7 годишна имам този страх и нямам обяснение от какво се породи...
Та така надявам се да не Ви се струвам странна или лигла, но това е моя най-голям страх.

# 331
Имам въпрос: пушите ли?

# 332
  • Варна
По принцип аз пушех много,но сега съм бременна и спрях,вероятно след няколко месеца пак ще пропуша.
(Бях на 19 когато баща ми почина от рак на белите дробове.Умря в ръцете.ми)

# 333
И аз пуша и се чудя... хем ни е страх, хем практикуваме действието, което може да ни спести толкова много. По колко пушите? Аз искам поне да ги намаля, около 15 цигари пуша.

# 334
  • Варна
И аз пуша и се чудя... хем ни е страх, хем практикуваме действието, което може да ни спести толкова много. По колко пушите? Аз искам поне да ги намаля, около 15 цигари пуша.

И аз пуша долу-горе по толкова и така се ядосвам на себе си.Отказвала съм ги няколко пъти с какъв акъл съм ги почвала отново не знам ooooh!

# 335
sadhana, добре си дошла  Hug

Това което разказваш за мен е изключително интересно. Не си прецедент, но хубавото е че си лесно излечима.

Говорили ли си с психолог?
Дали би се подложила на реинкарнация /под контрола на психолог връщане назад в този и минал живот. Хипнозата вече е напълно забранена/?

Опитай се да разкажеш какво страшно ще се случи след като пипнеш летен вирус.

Реално ще повърнеш един - два пъти, ще полежиш ден два и си бомба. Даже екстри като свалени клица ще има Simple Smile Но какво е страшното в твоите очи?

# 336
Дорис, сори, че се меся, но хипнозата защо е забранена?

# 337
Под хипноза може много, наистина много да се навреди на пациент.
Също така това е напълно безпомощно състояние за пациента и има прекалено много случаи на възползвали се психисатри и психолози.  Rolling Eyes

# 338
Интересно. Много бих прочела повече.

# 339
sadhana, добре си дошла  Hug

Това което разказваш за мен е изключително интересно. Не си прецедент, но хубавото е че си лесно излечима.

Говорили ли си с психолог?
Дали би се подложила на реинкарнация /под контрола на психолог връщане назад в този и минал живот. Хипнозата вече е напълно забранена/?

Опитай се да разкажеш какво страшно ще се случи след като пипнеш летен вирус.

Реално ще повърнеш един - два пъти, ще полежиш ден два и си бомба. Даже екстри като свалени клица ще има Simple Smile Но какво е страшното в твоите очи?
Ами и аз не знам защо изпитвам такъв панически страх от това, просто не си го обяснявам, но не мога да го преодолея и вече не зная как...
Иначе и на психиатър дори съм ходила като малка защото бях стигнала до там, че не исках да ям за да не повръщам, изписаха ми някакви успокоителни, които уж подействаха, но като ме хване параноята както аз казвам май нищо не помага, явно съм зле психически newsm78 Joy

# 340
Ето, че не искаш да ми отговоришш и тук  Hug Какво ще стане като почнеш да повръщаш?

Ето моя отговор за МОИТЕ УСЕЩАНИЯ - ще ми стане лошо, когато ми е лошо на стомаха се чувствам зле и психически. После ще почна да повръщам,, което не е приятно, но така ми олеква после. Ще съм малко замаяна, но след ден или два ще съм напълнно ок. Реално повръщането не е страховито заболяване и даже като ми лошо понякога умишлено повръщам и ми олеква.

Хайде сега ти Simple Smile

# 341
Ами точно от това ми е гадно, от самото повръщане... нищо няма да ми стане, обаче пак ми е неприятно о от това идва и страха ми явно, не знам...

# 342
  • София
Мен ме хванаха дяволите. От два дни имам горчив вкус и сухота в устата, оригвания и киселини, чувам и усещам движение на сокове под гръдната кост при и след хранене и прием на течности, точно между гърдите, и сега мисля, че имам рефлукс, или хиатална херния, или гастрит, или язва, или всичко накуп. Преди един месец ми оперираха жлъчката.

# 343
Ами точно от това ми е гадно, от самото повръщане... нищо няма да ми стане, обаче пак ми е неприятно о от това идва и страха ми явно, не знам...

Опитвам се да те провокирам да излезеш извън това "не знам". Когато знаеш ще го пребориш.  Peace

# 344
Усетих, че искаш да ми помогнеш, ама пустото ми не знам... newsm78 Hug
Впрочем откакто се помня винаги ме е било страх от нещо.
Преди няколко години точно завършвах втората година бакалавър и като откачиха, че съм болна или от левкемия или лимфом направо бях станала ужасна... Но аз си имам някакви постоянно увеличени лимфни възли, които си напипвам и като прочетох в интернет се започна, направо се бях погребала...
Но като си направих разните изследвания се успокоих и от тогава не ги мисля лимфните възли, макар че незнам как бих реагирала, ако ми се надуе някой нов?!
Между другото точно тогава бях забравила страха си от повръщане, но го бях заменила с един доста по-страшен...
Та така, ако почна да Ви разказвам за моите страхове няма да имате нерви да ме изчете, затова спирам Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт