RYANAIR - 7

• 82 087
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
  • Вестерос
Според мен де  Peace

# 196
Здравейте
В Берлин съм и има стачка,полетите са отменени до четвъртък.Днес трябваше да летя,но го преместиха за четвъртък
.Слава Богу,имам къде да остана,но не ми се мисли ако трябваше да съм на хотел....Имам ли право на обезщетение?

Идвам със същия въпрос  Peace
  Нещо средно между да и не?  Mr. Green

Брат ми ще пътува, не аз. В София е в момента и има къде да остане, но много неприятна ситуация. Ще разгледам, разбира се, сайта на Раян, но тъй като не е в тях вината се чудя дали има право на обезщетение. Някой ако е бил в подобна ситтуация моля да сподели опит  Praynig   Simple Smile

# 197
При стачки - няма обезщетения.

# 198
Благодаря, Мимии  Peace

# 199
  • Вестерос
Исках да кажа не  Blush

# 200
Във Фейсбук често ми излиза страница или група Обезщетения при полети.
Не съм я разглеждала подробно.
Може би там ще предложат решение.

# 201
Смятам да пътуваме с детето до Италия през април, паспорта му изтича 3 месеца след като се върнем. Трябва ли да вадя нов преди заминаването?

# 202
Смятам да пътуваме с детето до Италия през април, паспорта му изтича 3 месеца след като се върнем. Трябва ли да вадя нов преди заминаването?
Не. В ЕС не трябва валидност 6 месеца. Може и на следващия ден след като се върнете да изтича- няма проблем.

# 203
Не. В ЕС не трябва валидност 6 месеца. Може и на следващия ден след като се върнете да изтича- няма проблем.
Благодаря.

# 204
Във Фейсбук често ми излиза страница или група Обезщетения при полети.
Не съм я разглеждала подробно.
Може би там ще предложат решение.

При стачки и форсмажорни случаи няма обезщетение. Принцип.

# 205
Намерих бланка за жалба,но е на бълг.език.Проблем ли е така да се изпрати до Раянеър?

# 206
Намерих бланка за жалба,но е на бълг.език.Проблем ли е така да се изпрати до Раянеър?

Ами щом имат бланка на БГ е редно да я приемат, но едва ли ще ти свърши работа в случая, единственото което дължат като компенсация при стачка на летището е връщане на парите или полет на по-късна дата

# 207
  • Варна
Може ли опаковка ранитидин в ръчния багаж без рецепта?

# 208
  • София
Може ли опаковка ранитидин в ръчния багаж без рецепта?
Може

# 209
Извинявам се за тъпия въпрос, но разглеждах сайта на Ryanair доста време и не мога да видя , къде мога да питам. Интересуваме дете навършило 16год. може ли да пътува само и освен билет и нотариално заверена декларация от двамата родители , друго трябва ли?

Общи условия

Активация на акаунт