RYANAIR - 7

• 81 686
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
Изчетох последната тема, почвам другите , но да питам. Ще летя до Пиза на гости и приятелката иска, ако може, сирене и шипков мармалад ( това и се е прияло). За шипковия се съмнявам дали може, но за сиренето - вакумирано ли, може ли в пликчета няколко бучки? И още един въпрос - 2 стека цигари мога ли да нося в ръчния багаж?
За цигарите проверете по колко кутии е разрешено да внасяте в Италия. Например в Германия е позволено 15 кутии на човек, макар, че племеницата ми като летя преди 2-3 седмици пренесе 2 стека. 15 кутии бяха в сака, а другите 5 в дамската и чанта и в джобовете. Не е имала проблем на проверката при кацане. Peace

# 256
Привет от мен. Бях чел някъде из сайта им за запазване на съседно място, за да е празно или нещо от този сорт, но когато гледам датите от Кьолн до София (до преди летях с уиз по тази линия) ми излиза цени на местата, но без допълнителна такса/опция за избор на това свободно място или както там го наричат? Thinking

# 257
  • Вестерос
Преди седмица билетите за Милано за моите дати бяха по 14,99, но докато се натуткаме с дружките вече са по 25,99. Въпросът ми е дали има шанс да паднат?  Thinking

# 258
  • HH
Преди седмица билетите за Милано за моите дати бяха по 14,99, но докато се натуткаме с дружките вече са по 25,99. Въпросът ми е дали има шанс да паднат?  Thinking

Тифани, в темата си от достатъчно дълго, за да си го чела този въпрос, а и отговорите към него, поне 100 пъти. Какво искаш да ти кажем?

# 259
  • Вестерос
Примерно за конкретната дестинация дали се е случвало на някой да ги чака и да са паднали  Rolling Eyes

# 260
Ако има повече от месец до пътуването и не е около празници, може и да паднат... Crazy

# 261
  • Вестерос
 bouquet

# 262
  • Бургас
Здравейте, премерих куфара и се оказва, че е 57см.  другите размери са по-малки даже. Може ли някой да сподели, ако му е направило впечатление дали минават такива, които стърчат малко от клетката? Simple Smile Ще летим за Рим от Букурещ, ако има значение.

# 263

Има шанс да паднат, но шансът да се качат, е десетки пъти по-голям. А и какво ще правите в Милано, ако нещата опират до 10 или 20 евро?

# 264
  • HH

Има шанс да паднат, но шансът да се качат, е десетки пъти по-голям. А и какво ще правите в Милано, ако нещата опират до 10 или 20 евро?
Беше ми на клавиатурата да питам същото, ама викам няма да се заяждам.

# 265
  • Вестерос
Примерно,че не сме от София и че тези 20 евро ни е другият път.И що за въпрос какво ще правим в Милано  Tired Каквото си искаме ще правим,нямаше нужда от заяждането ви при положение ,че масово се пише в темата как хората чакат да им станат по- евтини билетите. Грозно изказване... Катя,като нямаше да се заяждаш реши да го напишеш все пак ...

# 266
  • HH
Примерно,че не сме от София и че тези 20 евро ни е другият път.И що за въпрос какво ще правим в Милано  Tired Каквото си искаме ще правим,нямаше нужда от заяждането ви при положение ,че масово се пише в темата как хората чакат да им станат по- евтини билетите. Грозно изказване... Катя,като нямаше да се заяждаш реши да го напишеш все пак ...
Точно защото в темата постоянно се пита все едно и също и в един момент на човек му идва до гуша да отговаря.
 И ти като си наясно и ви видяла че е питано сто пъти, защо пита отново???????? Tired

1001 пъти се обясни за водата, за пресата, за сешоара, всеки втори пита какво ще стане ако куфара му е с два см по-голям от позволения, дали може да си вземе шампоама за три лева, щото е ползван и в него няма 100мл продукт, дали ще станат по-евтини билетите...

# 267
Скоро не сме коментирали цената на водата. Laughing

# 268
  • Вестерос
Като ти е дошло до гуша- не отговаряй.

# 269
12,13,14 и 16 юни са по 14,98€ София- Милано
19,20,21 и 22 юни- също са по 14,98€ Милано- София

Общи условия

Активация на акаунт