RYANAIR - 7

• 81 582
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Наистина не съм наясно изобщо. Имах напредвид това, че струва 6 Е
https://money.bg/management/ryanair-promenya-pravilata-za-onlayn-chekirane.html

# 451
Наистина не съм наясно изобщо. Имах напредвид това, че струва 6 Е
https://money.bg/management/ryanair-promenya-pravilata-za-onlayn-chekirane.html
Четете 1-ви пост на темата, че в статията е едно обяснено...
Можеше безплатно (без да плащаш място) да се чекираш 7 дни преди полет и 30, ако си платил място (което може да е 2, 4, 6, 8€). Сега просто скъсиха срока от 7 дни на 4. Това е.

"Kлиeнтът, пътyвaщ ĸъм няĸoя oт дecтинaциитe, щe тpябвa дa нaмepи пpинтep пo вpeмe нa пpecтoя cи в чyжбинa, зa дa oтпeчaтa билeтa cи."

Точно пък така ще е. Може клиента да се чекира и да мине с бордна карта от телефона си- без да търси принтер...

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 17:10 от Galettta

# 452
  • Вестерос
Според мен потребителката е написала Mariay, a не Mariya. Аз поне еднакво ги виждам в поста  Thinking

# 453
  • In transit
За два- три часа няма значение според мен,виж за дългите полети е друго нещо.

Абсолютно е така, не знам какво всеки се тръшка за местата, все едно са на кино или на концерт   Mr. Green
извинявайте, следя ви от известно време, но не съм пътувала с ryanair. Стана ми интересно, че редовно обсъждате местата, не ви ли се оскъпява така полета, т.е заплащате ли за тези места?

# 454
  • Вестерос
Да , за да си имаш избрано от теб плащаш. Аз не плащах. За мен няма значение. Но за някой с дълги крака, висок, сигурно има значение.

# 455
  • Русе
Според мен потребителката е написала Mariay, a не Mariya. Аз поне еднакво ги виждам в поста  Thinking
А може да е било без "у", само Maria. И моето име има буквата "я", и винаги на латиница внимавам като го изписвам да не забравя "у". Peace

# 456
  • на тавана в кошницата
Може ли някой да ми каже като се чекираме, на майка ми личната карта е безсрочна каква дата да напиша, че не ми дава да продължа?

# 457
  • pomorie
Може ли някой да ми каже като се чекираме, на майка ми личната карта е безсрочна каква дата да напиша, че не ми дава да продължа?
мисля,че имаше някъде да се отбележи, че е безсрочно.Огледай добре!

# 458
  • на тавана в кошницата
Благодаря ти.
Не, дава ми като грешка. Дали да пробвам с някоя година?

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 19:16 от vivian05

# 459
  • Пазарджик
Грешката беше я направил мъжът ми.Тъй като както преди седмица писах ,че имам проблем със сайта на компанията и той ми купи билет. Днес след разговор с оператор в чата сгрешеното име беше оправено без да се заплаща за това.Благодаря на всички за отговорите. Сгрешеното беше Maryia,но днес явно в бързането съм написала и двете еднакво Cry

# 460
  • Вестерос
Важното е, че се е оправило  Hug

# 461
  • Пловдив
Няма опция "безсрочна". Аз пиша датата на издаване и година примерно 2035 Simple Smile Не е имало проблем до сега.

# 462
Здравейте, преди време бях чела да обсъждате пресата за коса в ръчния багаж. Доколкото разбрах за Райън е позволена, мисълта ми е от кой се определя дали ще ти я приемат - от служителя на секюрити чек ин или от това с коя компания летиш? На връщане сме с Алиталия и се притеснявам да не се разделя с нея на Фиумичино  newsm78 Трябва ли да е поставена в специален калъф?

# 463
  • София
Зависи от секюрити контрола. Няма нищо общо с авиокомпанията. По принцип не правят проблем, но винаги може да те изненадат.

# 464
  • Вестерос
Имаш ли чекиран багаж или си само с ръчен? Според мен няма да е проблем. Може да я сложиш в торбичка просто.

Общи условия

Активация на акаунт