Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 112 980
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
Да, за суха кожа ползвам рич версията. Но пробвайте да не подведа някой. Има и серум към тази серия.

# 181
  • Варна
Да, за суха кожа ползвам рич версията. Но пробвайте да не подведа някой. Има и серум към тази серия.

Hug Ще потърся тестери. Благодаря ти! След 2-3 месеца ще съм без бръчки, нали? Mr. Green

# 182
Аз веднага преценявам дали крем или серум ми заглаждат линиите.  Flutter За мен има много голямо значение козметиката.
Спорем мен тези, които се разочароват, не пробват първо, а купуват на сляпо. Или цялостно нещо много куца в начина на живот.

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 12:20 от marigold_

# 183
  • Бургас/Пз
Аз веднага преценявам дали крем или серум ми заглаждат линиите.  Flutter За мен има много голямо значение козметиката.

Аааа, сега чакам да кажеш кое от това което си пробвала не те е разочаровало и е имало поне малък ефект върху фините линии  Mr. Green  Hug

След 2-3 месеца ще съм без бръчки, нали? Mr. Green
И аз, и аз  Flutter Flutter Вече се сдобих с тестер, не е на рич версията , а на обикновената.

# 184
  • София
Хидра хиал имах пред вид. Хидра филър не съм ползвала, не помня и дали имаше такъв.
Абе да-ако има недоволни от хидра хиал и искад да ми го разменят с нещо, да ми пишат на лични . Ще се намери все какво да предложа.
Сега и аз ще търся тестер на уриаж хихохихихиии

# 185
Е, не, не чакайте чудеса, но аз съм доволна  Flutter
До 33-34 ползвах само хидратиращи кремове, не противобръчкови. Ползвах Ланом, Виши, дори някои български.
От 33-34 започнах с кремове против бръчки. Винаги в комбинация със серум.
Сега сутрин слагам серум на Ланком Renergie Multilift Reviva Plasma, след него крема на Ести Revitalizing Supreme.
От няколко дни през деня съм само с крема на Уриаж.
Вечер ползвам серума Genifique на Ланком, след него само върху фините линии серум Visionaire  и Renergie Multilift нощен крем.
Вярно е, че сумата е като за ботокс и други, но мен ме е страх.

Ако трябва да намаля козметиката ми, бих избрала крема на Ести или може би дори този на Уриаж.

От ученичка се пазя много от слънцето. Слънцезащитата ми е на Eucerin, много съм доволна, петна не съм имала никога.
VSD, ако съдя по снимката ти, надали имаш бръчки.

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 16:01 от marigold_

# 186
  • София
Хм, проверих състава на въпросната серия на Уриаж. НЕ съм специалист, но видях Ектоин. Това е съединение изолирано от екстремофилни водорасли и има всякакви защити и благини за кожата (поне така пише в научната литература). Някъде назад в състава е, дано да е в достатъчно количество. Сериозно ще си намеря тестери да пробвам. Само по спомени от древността на моята младост ме трвожи, че Уриаж са яко напарфюмирани... И гледам парфюм и алкохол в средата на списъка със съставки. И в серума към средата пише, че има титаниев диоксид (т.е. слънцезащита). Само пробата и времето ще покажат...

# 187
Aз прочетох само какво претендира да прави крема, не и състава. Но е факт, че май си харесвам повече лицето с Уриаж, отколкото с крема на Estee, който ползвам вече близо година и съм много доволна.
Вече втори ден с този крем изглеждам свежо дори без коректор и спирала, ФДТ и друг грим така или иначе не ползвам.
Аз ще си го купя и ще пробвам и серума и околоочния от тази серия.

# 188
  • София
Направо прекалявате! Така пък да ме заинтригува сега този крем ... а имам, имам ...  ooooh!
 Laughing  Crazy Hug

# 189
Вивиан, пробвай с тестер, не е нужно да се набутваш веднага с покупка. Моята кожа е свръх чувствителна, но парфюма в този крем, както и в Ланком или Ести, които имам, не ми правят никакъв проблем.

# 190
  • София
То тестера лесно, ама ако вземе да ми хареса ... тогава какво ще правя  Laughing 

За РД получих от приятелка този крем, който взе, че адски ми хареса, но го оставям за зимата, защото има ретинол, състава му е прекрасен просто (не претендирам, че съм специалист по състави).
Скрит текст:

# 191
  • София
 Вив, а как мирише? Като останалите продукти на марката ли?

# 192
  • Sofia
   Момичета, моля за пояснение. Praynig Интересува ме серията на UriageIsoliss. Този крем е обявен за суха кожа, а този – за нормална към комбинирана. OK, обаче, при комплектите нещата са обозначени по малко по-различен начин. Примерно – за този комплект пише, че е за нормална към комбинирана кожа, а за този – че е за нормална към суха кожа. newsm78 Е, добре, моята кожа е точно по средата – нито клони към мазна, нито пък към суха (особено лятото). На кой от двата комплекта, според вас, да се спра, при това положение? Единият – този – не би ли трябвало да е твърдо предназначен за суха кожа? Защо пише "нормална към суха"? При кремовете обозначението е друго, затова се колебая кой комплект да взема. Rolling Eyes

# 193
  • Чукарландия
Сега и мен ме зарибявате (подмолно Mr. Green) с тези кремчета! Да ме светнете, коя серия от марката е за 45+ възраст?  Uriage Isodense ли? Hug

# 194
 Simple SmileИ аз се изкушавам, напоследък се въздържам да влизам по тези теми, че ми е много слаб ангела и искам поне нещо да приключа, преди да взимам нови неща

Общи условия

Активация на акаунт