Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 112 962
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ами искам да ги сменя от скука главно.

# 211
След 5 дни проба, си купих Крема Isofill. От един крем съм по-доволна отколкото от серума ми на Ланком и крема на Ести отгоре.

# 212
  • София
Мен ме терзае дали след 6 месеца също ще си доволна. Ей това не можем да предвидим. С филорга си знам, че като я ползвам кожата ми е в перфектно състояние като изключим неравния цвят и сенките под очите от преумора. Като ги спра, след няколко седмици започва да личи, че на кожата й липсват. Такова спиране съм правила като е било лято и съм била денем със слънцезащитен крем, нощем с био масло. Ве казвам , че няма други хубави и по-хубави продукти от филорга. Но аз не съм попадала на такива.

# 213
Аз пък току що си поръчах един серум на Диор,че е с -15%,на сляпо от прочетени ревюта.Някой да е ползвал ...(2 минс по-късно,забравих името и тр да търся в сайта) Dior 'One Essential' Intense Skin Detoxifying Booster Serum?

Ето,дори вмомента съм с околочния крем на Клиник и усещам леко парене.Освен да го пробутам на мама..

# 214
  • София
Бютихоличе, аз съм го ползвала. Той излезе на пазара преди 7-8 години. Тогава си купух от него. Ама съм била под 30 годишна. харесвах се с него, не ми се отразяваше зле, но тогава критерият ми беше да не ми зачервява кожата, да не ми излизат пъпки. А колкото до това дали ми поддържаше кожата с млад изглед не може да се прецени. Тогава нямах и петна...

# 215
Да питам и тук  Crazy привършвам sleep and peel на филорга и търся нощен крем със сходно действие. Обичам да сменям козметиката и съм в издирване на нещо подходящо  bouquet

# 216
Аз не прекъсвам грижата за кожата така или иначе.
Когато не ползвам вече подходяща грижа, намирам за нормално да не ми и вече в същото състояние.  Периодът, в който съм ползвала подходяща козметика, го считам за инвестиция. Щом сега ми е добре с дадена козметика, значи не стоя с бръчки, които се задълбочават. То е като превенция.
Да се радваме, че сме намерили козметика, с която да се харесваме.  Blush

# 217
Pateka,за крема в бурканчето ли говориш?

Да, за бурканчета става въпрос... И друг ли има? Искам не искам ще си го изразходя, може пък да взема да се подмладя... Joy
Аз много трудно между другото харесвам крем за лице и очи... Преди гледах главно да не ми дразни очите, да не ми омазнява излишно кожата, да не прави кир ефект и да не ми излизат от него пъпки.... Сега явно кожата ми стана по-суха и дехидратирана и само горните неща не ме устройват... Ако не хидратира и омекотява кожата ми, ако не изглежда кожата свежа и отпочинала, ако тена на лицето ми не е такъв какъвто очаквам, просто този крем веднага го отписвам... Затова има толкова разнообразие на пазара, нужно е всеки да намери "своя" крем... Но с проби и грешки цената излиза доста солена, това е проблема... Mr. Green
Понеже е трудно снабдяването с тестери, има доста сайтове, които продават мини-опаковки или травъл сетове и май ще започна да купувам такива вместо да се набутвам направо с големите опаковки... Peace

# 218
И аз съм така.Много,много трудно си харесвам крем за околочния контур - все нещо не им достига.
С много суха кожа съм там,опъва ми,дори е болезнено през зимата.В същото време не искам да ми пари,щипе,да не оставя кир ефект и да е достатъчно хидратиращ.В добавка,да има и анти ейджинг ефект за превенция.
Ако намерите този мечтан крем,да ми се обадите.Ок?

Prolet,мерси за включването.Ще дам отзиви по-нататък.

# 219
  • In transit
лунна пътека, дивата роза е шипка, нормално е да не ти мирише като другата роза Simple Smile

От седмица за дневен крем ползвам този,

и съм много доволна, кожата ми засиява от него веднага след нанасяне, не е мазен и тежък, попива добре, не прави кир ефект, почти липсва миризма. Предполагам за лятото няма да е ОК, защото няма защита, но дотогава ще свърши.
За през нощта идеално ми се напаснаха този серум:

с нощния йогурт на Биофреш. На сутринта кожата ми е страхотна.  Heart Eyes

# 220
  • София
Бюти, аз съм намерила такива околоочни, ама малко свръхбюджетни ми идват. Та се опитвам да живея и без тях... Става дума за околоочните на Ла Прери.
https://www.google.bg/search?q=la+prairie+eye+gel&source=lnm … =1366&bih=638
https://www.google.bg/search?q=la+prairie+eye+gel&source=lnm … e+eye+spf+15&*

# 221
  • Велико Търново
Препоръчайте ми тоник за нормална към суха кожа, да няма алкохол в него, досега ползвах ето този -

# 222
За да не се изкушавам с поредния крем за лице, на привършване ми е крема за тяло.
Традиционно ползвам L'Occitane, но сега мисля да сменя.
Какво ползвате и сте доволни за суха кожа

# 223
  • Sofia
Препоръчайте ми тоник за нормална към суха кожа, да няма алкохол в него, досега ползвах ето този -

В една от предишните теми ми препоръчаха този тоник на Clarins (с алое вера). Peace Наистина е страхотен и много нежен при нанасяне. Препоръчва се именно при суха и чувствителна кожа, без алкохол е. Вече изхабих цяла опаковка от него, но понеже не обичам да повтарям продукти, може да пробвам показания от теб тоник на Guerlain. Simple Smile

# 224
  • Русе
За суха и чувствителна кожа,препоръчвам този тоник на Kiehl's: http://www.kiehls.com/cucumber-herbal-alcohol-free-toner/263.html.
 Харесвам го повече от посочения на Clarins.

Общи условия

Активация на акаунт