Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 112 797
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
И аз съм ползвала този продукт на Nuxe, но честно казано, не останах впечатлена. Взех го, точно защото прочетох много суперлативи за него във форума, но не оправда очакванията ми. Обикновените балсамчета на Leocrema, Nivea и Labello на мен лично ми вършат по-добра работа. А и са значително по-бюджетни (не че това е от значение, ако по-скъпият продукт е читав). Peace

# 481
Търся препоръки за продукт, който да помогне за вечно сухите ми устни. Не ми помагат никакви червила и гланцове. Изчезват бързо и устните ми са болезнено сухи. Някакъв крем или възстановяващ продукт да препоръчате?
Вазелин Simple Smile

# 482
Здравейте. Кой е крема , от който сте най-доволни за тъмни кръгове под очите? Благодаря.

# 483
Редувам Eye cream и Intensive eye therapy Неострата.

# 484
Момичета, съжалявам ако не питам на правилното място, но съм супер зле относно козметиката, да не кажа, че хич не ползвам. Слагам едно кремче на биодерма хидратиращо вечер след мицеларната вода и това е. Обаче наближавам 30 и взех да се притеснявам за бръчки и изобщо по-сериозна грижа за лицето - нощен крем ли ще е, не знам. Имам мазна Т зона и нормални бузи, класическа ситуация, чат-пат някоя пъпка излиза. Можете ли да ми препоръчате нещо евентуално среден към висок клас, наистина не знам към какво да се ориентирам.

# 485
Има ли доволни от измиващото олио на Юриаж?И въобще от такъв вид продукти-олиа за измиване?Искам да пробвам Simple Smile

# 486
Аз лично предпочитам обикновени масла. От готовите формули съм пробвала на The body shop това с лайка и едно от Амазон.
Първото мирише приятно, но като ми попадне в очите имам неприятно усещане и не се измива само с вода.
Второто се разпенва с вода и се отмива лесно и не ми предизвиква реакция в очите, но няма толкова хубав мирис. По-скоро си мирише на масла.
Като цяло второто ми харесва повече, но не мисля, че си заслужават парите.

# 487
  • София
Има ли доволни от измиващото олио на Юриаж?И въобще от такъв вид продукти-олиа за измиване?Искам да пробвам Simple Smile

Да, хубаво е. Ползвала съм две опаковки от него и съм доволна. Почиства чудесно. Съдържа минерално масло, така че ако това те притеснява, имай го предвид.
Ползвала съм и измиващото олио на Елемис - по-хубаво е от Уриаж, но и доста по-скъпо. В него няма минерални масла .
В момента ползвам това на Палмърс. Чудно е и то. Без минерални масла. Много съм доволна и от него.
Всичките са хидрофилни, т.е. разпенват се и се отстраняват само с вода.
Въобще откакто открих измиващите олиа, не ползвам друго за почистване на грим. Лично при мен, тези продукти почистват много по-добре кожата, отколкото измиващите гелове и пяни.

# 488
DonaFlor, от къде купи олиото на Елемис?

И аз съм от доволните от почистването с олио продукти. Вече доста време само така почиствам. От марковите продукти съм пробвала:
- Юриаж - подариха ми го, оказа се с минерално масло и замина в коша, пробвах го веднъж все пак, лютеше ми на очите и не почистваше добре
- Ориджин - приятен аромат, почиства сравнително добре
- The body shop - и на мен ми люти на очите, околоочен грим и спирала не ми почиства така добре
- Диор - почиства идеално, но усещането не е мой тип, маслата са само за разкош, не ги усещам на кожата
- Bare Minerals - почиства идеално, за мен е най-доброто, което съм пробвала

Обикновено винаги минавам с още един почистващ продук след това, за да отстраня, ако случайно има останало нещо от маслата.

Иначе бях си направила и собствен бленд от натурални масла за почистване: масло от папая, масло от коноп, масло от гроздови семки, масло от таману, масло от лешник и масло от шафранка, комбинирани по пропорции. Почистваше страхотно. След тях задължително трябва друг почистващ продукт.

# 489
  • София
Имаше някаква промоция във Feelunique на комплекти на Елемис и си бях купила доста неща много изгодно. Ако искаш да го пробваш, следи ги там. Иначе много сходно е и измиващото масло на Палмърс. Много го харесах и го поддържам непрекъснато напоследък. При мен след почистване с масло никога не остава нищо от грима по лицето. И аз съм минавала с тампон с мицеларна вода или с тоник и няма никаква следа от замърсяване, което си е чудесно като резултат, освен приятното усещане от масленото почистване върху кожата.

# 490
А маслото на Палмърс от кой реален магазин мога да го закупя?

# 491
Аз исках за мнение за измиване на тялото,не на лицето Simple Smile Как се справя Юриаж?И къде в състава му има минерално масло,уж четох...Активни съставки:
Термална вода Uriage, Cerasterol-2F патентован комплекс, глицерин.

# 492
Ей, как забравихме да си пуснем кристалните кълба! (Шегувам се)

Това за тяло не съм го пробвала, но като му гледам състава, няма истински натурални масла в него. Ако искаш да усетиш истинско маслено почистване, не е това продуктът.

# 493
  • София
Олиото на Палмърс го има в дрогерии Лили, в аптеки Ремедиум и на други места, предполагам.
Олиото за тяло на Юриаж не съм побвала и аз. Не стана ясно, че питаш за него.

# 494
  • Sofia
Момичета, съжалявам ако не питам на правилното място, но съм супер зле относно козметиката, да не кажа, че хич не ползвам. Слагам едно кремче на биодерма хидратиращо вечер след мицеларната вода и това е. Обаче наближавам 30 и взех да се притеснявам за бръчки и изобщо по-сериозна грижа за лицето - нощен крем ли ще е, не знам. Имам мазна Т зона и нормални бузи, класическа ситуация, чат-пат някоя пъпка излиза. Можете ли да ми препоръчате нещо евентуално среден към висок клас, наистина не знам към какво да се ориентирам.

Препоръчвам да си намериш хубав серум с Витамин С. От две години ползвам и направиха чудеса с проблемната ми, зряла кожа. Най-доброто, което съм ползвала е на Truskin, но ми го носят от Америка.
https://www.amazon.com/dp/B01M4MCUAF/ref=twister_B01AF4L9A0?_enc … ng=UTF8&psc=1

Предупреждавам, че има леко изсушаващ ефект и не е подходящ за сухи кожи.

След него, пак с много добри отзиви, съм от този:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B019CNOJTI/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

Няма изсушаващ ефект.

Резултати има след втория месец. За две години ползване ми заличиха фините линии, пигментни петна, кожата ми е свежа, проблемите изчезнаха (adult acne), за първи път 0т 20 години си позволявам да излизам без фон-дьо-тен без да се притеснявам. Освен това са по-изчистен вид козметика.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2017, 10:54 от NBM

Общи условия

Активация на акаунт