Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 111 862
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас/Пз

За първия нищо не мога да кажа.
Вторият за мен е за мазна кожа и при нормална може да доведе до изсушаване. Според мен е съпътстваща грижа и не може да се ползва само него и постоянно.
Третият - нормадерм съм го пробвала само от тестер - затова не съм сигурна, че мнението ми е категорично - но като цяло ми хареса, лекичък е, но и той е за мазна кожа, а моята не  е такава. Не съм продължила да го ползвам именно заради опасността да ми пресуши.

Тайм филър е добър крем, виж темата за Филорга, но доста тежък, задължително мостри, ти си много млада и не съм убедена , че кожата ти има нужда именно от него.

# 91
Чаровна,ползвала съм този на Биодерма от мостри .Стигна ми за 4 нанасяния.Хубав ми се стори,но моята кожа е нормална и ме е страх при продължително ползване да не ми изсуши кожата.
Тайм филъра въобще не ми хареса,но аз съм с млада кожа (на 23съм).На мен ми правеше кир ефект и си чувствах кожата супер опъната Peace

# 92
  • София
Момичета, препоръчайте ми тоалетно мляко за суха кожа. Ще го ползвам за сутрешно почистване на лицето, след сън, няма да превахвам грим с него.

# 93
Момичета, препоръчайте ми тоалетно мляко за суха кожа. Ще го ползвам за сутрешно почистване на лицето, след сън, няма да превахвам грим с него.
Аз използвам това мляко и много ми харесва Peace по-често чистя грим с него.Не знам дали става за без грим

# 94
  • Варна

Това много ми харесва и съставът е чудесен:

http://www.balevbiomarket.com/organichno-pochistvashto-mlqko-za-lice.html

Бюти, благодаря за информацията за Ахава! bouquet

# 95
Благодаря ви момичета Simple SmileЩе се по чудя и ще си избера нещичко:)

# 96
  • Варна
Момичетата по-горе са ти отговорили за Тайм филър на Филорга,а доколкото виждам ти питаш за Тайм филър мат.Та втория крем е с лска текстура,абсурд е да направи кир ефект.Добре матира и свива порите.Ползвала съм го три лета под ред.Миналото лято обаче доста ми пресуши кожата,затова добре си прецени.За смесена кожа е ,но по към мазна.Иначе не лъсвах с него,добра основа е за грим.

# 97
Lodsi, благодаря за отзива ти за козметиката на "Премиер". Наумила съм си да пробвам "легендарната" им маска за лице - Premier Miracle Noir Mask, но ще почакам за някаква наистина сериозна промоция. 45 долара /за 1+1/ надали ще пуснат, ама поне 50% от обявената им цена...

# 98
Не знам реално колко предпазва слънцезащитата, но от опит установих колко е важна правилната и навременна грижа на лицето... И колко голяма разлика има в продуктите... Без значение скъпи или по-евтини, важното е да са правилно подбрани... Ако си позволя няколко месеца да се мажа с посредствени или неподходящи кремове и кожата ми веднага реагира... Не е като едно време, с каквото и да се наклепам, все тая... Laughing Сега кожата веднага се променя видимо - изсъхва, отпуска се, появяват се петна или пъпки, тена става неестествен и кожата стои вяла и безжизнена... И то само от няколко кремчета...  Shocked Лично аз рядко оценявам някой крем докато го ползвам, но когато свърши и го заменя с друг, веднага "хващам" разликата... Има кремове, които нищо не правят - нито лошо, нито хубаво, просто са посредствени...  Peace

# 99
  • In transit
Момичета да сте срещали този продукт в Бюти Зон или Дъглас?

Гледам, че е нов, но ме заинтригува. Сега четох за него в последния брой на италианската Грация, че бил тестван в Пекин, защото е градът с най-много смог и идеално почиствал кожата. Тя цялата статия беше как да поддържаме кожата си когато живеем в големи и замърсени градове. Ако ви е интересно мога да покажа и другите продукти, които препоръчват да се ползват.

Благодаря за темата bouquet

по въпросите от темата, зимата се грижих много за кожата ми и нямам никакви проблеми. Изпробвах разни кремове и почистващи продукти, които накупувах по Коледа на Trilogy, Gatineau, Ole Henriksen и Collistar.
За лятото имам един тониран крем на Gatineau с 30 фактор, мисля да съм с него, купих си и спрей за чувствителна кожа с 50фактор на Биодерма, но той ще ми е за плажа.
Почивка не съм планирала още, но живея до морето, въпреки, че не съм се скъсала от ходене на плаж.  Grinning

# 100
  • София
Очарована съм ат РЕР 2 в 1 розовия скраб на Клиник  Heart Eyes Отдавна търся "любимият" ми скраб, май ще се окаже, че го открих  Heart Eyes Частичките са мънички, но достатъчно за фин, нежен, абразивен ефект,  а почистването е перфектно. 
Благодаря и за препоръката за тоалетно мляко, взех Йогурт оф България и много приятно.

# 101
Вивиан,радвам се,че ти е харесало млякото Hug

# 102
  • Бургас/Пз
Не знам реално колко предпазва слънцезащитата, но от опит установих колко е важна правилната и навременна грижа на лицето... И колко голяма разлика има в продуктите... Без значение скъпи или по-евтини, важното е да са правилно подбрани... Ако си позволя няколко месеца да се мажа с посредствени или неподходящи кремове и кожата ми веднага реагира... Не е като едно време, с каквото и да се наклепам, все тая... Laughing Сега кожата веднага се променя видимо - изсъхва, отпуска се, появяват се петна или пъпки, тена става неестествен и кожата стои вяла и безжизнена... И то само от няколко кремчета...  Shocked Лично аз рядко оценявам някой крем докато го ползвам, но когато свърши и го заменя с друг, веднага "хващам" разликата... Има кремове, които нищо не правят - нито лошо, нито хубаво, просто са посредствени...  Peace

+1, абсолютно същата работа е и при мен. А включването на подходящи масла и ежеседмичното правене на маски, определено се отблагодарява. Също така никога не съм вярвала на процедурите в козметичните салони, обаче тази година си позволих да си направя подарък с един пакет от няколко неща и определено виждам ефекта. Просто с навлизането в 40те грижата и нуждите като че ли само за няколко месеца се промениха.

# 103
Вивиан,радвам се,че ти е харесало млякото Hug
И аз ще го опитам. Не съм купувала от години,откакто открих мицеларната вода. Но май трябва да се редуват.

# 104
  • София
Наумила съм си да пробвам "легендарната" им маска за лице - Premier Miracle Noir Mask, но ще почакам за някаква наистина сериозна промоция. 45 долара /за 1+1/ надали ще пуснат, ама поне 50% от обявената им цена...
Изхабила съм две от тези маски. По спомен около 50 лв се връзваше в Израел. Нямам представа каква е цената в магазина в София, но със сигурност е доста повече.

Общи условия

Активация на акаунт