Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 112 870
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Миоки , благодаря!

# 361
Благодаря момичета за споделените мнения!
Междувременно си взех мостра на СС крема на Шанел и като цяло съм доволна. Отдолу наистина ми трябва по-богат крем, но като покривност мине супер. За мен основното е да не се сдобия с още пигментации и се надявам да го постигна. Ще ви държа в течение!

# 362
  • Canada
Благодаря момичета за споделените мнения!
Междувременно си взех мостра на СС крема на Шанел и като цяло съм доволна. Отдолу наистина ми трябва по-богат крем, но като покривност мине супер. За мен основното е да не се сдобия с още пигментации и се надявам да го постигна. Ще ви държа в течение!

CC кремът на Шанел е с химични филтри, което означава подновяване на защитата на всеки 2 часа ако си на открито  Peace

# 363
  • София
Неее, с физични е. Потърсете състава в гугъл и ще видите.

# 364
Да, с титаниев диоксид е, но това не предоставя пълна защита от всички UVA лъчи, една част проникват и могат да увредят кожата в дълбочина.

# 365
  • София
Епона, а какво още трябва да има, за да е надежден?

# 366
Здравейте, събирам идеи за добър крем/серум/ флуид за лице, който да използвам всеки ден през деня под грима и не само . На 25 години съм ,със смесена кожа -мазна / суха на места , имам и видими пори  и леки несъвършенства.До скоро кожата ми беше по мазна и използвах медицински серии предназначени за проблемна / мазна кожа, но сега започна дехидратиране и дразнене от подобни продукти.Търся нещо с добра хидратация , което да е леко и в същото време качествено, защотото кожата ми е чувствителна и често получавам дразнене .Използвала съм La Roche - posay Effaclar Duo , Profiderm Mattifying fluid ,на Avene и Biotrade за проблемна кожа- но започнаха да ми изсушават, сега пробвах и  мостри на почти всичко от серията на Shiseido Ibuki , но не ми допаднаха.Предварително ви благодаря , очаквам вашите съвети  Hug

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 10:33 от Alegria7

# 367
Здравейте, събирам идеи за добър крем/серум/ флуид за лице, който да използвам всеки ден през деня под грима и не само . На 25 години съм ,със смесена кожа -мазна / суха на места , имам и видими пори  и леки несъвършенства.До скоро кожата ми беше по мазна и използвах медицински серии предназначени за проблемна / мазна кожа, но сега започна дехидратиране и дразнене от подобни продукти.Търся нещо с добра хидратация , което да е леко и в същото време качествено, защотото кожата ми е чувствителна и често получавам дразнене .Използвала съм La Roche - posay Effaclar Duo , Profiderm Mattifying fluid ,на Avene и Biotrade за проблемна кожа- но започнаха да ми изсушават, сега пробвах и  мостри на почти всичко от серията на Shiseido Ibuki , но не ми допаднаха.Предварително ви благодаря , очаквам вашите съвети  Hug

Бих ти препоръчала този крем на Талго:
https://www.arlen.bg/product/1763/gel-krem-za-24-chasova-hidrata … ere-24h-50ml.html
Аз съм го ползвала и съм много доволна.

# 368
Епона, а какво още трябва да има, за да е надежден?
Цинков оксид.

# 369
Може ли да ми препоръчате добър крем или серум с вит. С за смесена кожа?  bouquet

# 370
А минералните слънцезащити не се ли подновяват през деня? Мислех, че съм открила надеждна слънцезащита, от години съм с крема за лице на Eucerin с фактор 30. Петна не са ми ставали. Тази година откакто се появи някакво слънце, ми стават лунички и пигментации.

http://www.uriage.com/AA/en/products/bariesun-creme-minerale-spf50-1

Това дали е надеждно?

# 371
  • Canada
Неее, с физични е. Потърсете състава в гугъл и ще видите.

Моя е грешката, винаги съм мислела, че е с химични  Hug

А минералните слънцезащити не се ли подновяват през деня? Мислех, че съм открила надеждна слънцезащита, от години съм с крема за лице на Eucerin с фактор 30. Петна не са ми ставали. Тази година откакто се появи някакво слънце, ми стават лунички и пигментации.

http://www.uriage.com/AA/en/products/bariesun-creme-minerale-spf50-1

Това дали е надеждно?

Кремът на Uriage е хубав, но капризен  Peace Ако се прекали с количеството белее и се свлича фдт  Peace

Вече бях на море, взех SVR ecran mineral teinte spf 50 и съм със смесени чувства. Като цвят ми идва леко светъл, но това го коригирам с пудра (пак със спф - 30). Изрично държах на водоустойчив продукт, но водата го отмива. Подновявах непрекъснато и през по голяма част от времето бях с шапка с широка периферия и пак петната ми станаха по тъмни  Tired И понеже кремът е с физични филтри изобщо не се сетих да взема и този на Uriage за двойна защита.

Сякаш моят фаворит от тонираните продукти засега остава този на Апивита  Peace

# 372
Foncé, благодаря ти  bouquet Не ползвам ФТД и това не ми е проблем. Интересува ме само защитава ли наистина крема на Уриаж.

# 373
Здравейте! Искам да попитам дали ползвате крем на водна основа, и ако да-какъв? Simple Smile Понеже имам уред за премахване на бръчки с лифтинг ефект и в опътването пише, че трябва да се използва крем на водна основа. Simple Smile

# 374
Моята кожа е страшно подобна на твоята(на 24съм).Много ми харесва на Филорга perfect+.Много хубаво ми заглажда кожата,дори и на дехидратираните места.Задължително пробвай първо,не се нахвърляй да купуваш PeaceПитай в аптеките за мостри  Hug

Общи условия

Активация на акаунт