Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 112 817
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
извинявам се. Не е точно акне, просто най-вече преди цикъл ми излиза някоя гадна пъпка. Също така и сега в жегите. Ходих на дерматолог. Изписаха ми разни лосиони и кремчета, но не помогна. Бих желала нещо матиращо за жегите.

# 436
  • Пловдив
Juvena ми хареса най-много,бих купила и други неща от марката,заслужават си
На Ювена би ли споделила какво точно си ползвала и от какво си доволна?

# 437
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Да, има акне и извън тийнейджърската възраст - може да се прояви след 25, след 30 и дори след навършването на 40 години.

# 438
извинявам се. Не е точно акне, просто най-вече преди цикъл ми излиза някоя гадна пъпка. Също така и сега в жегите. Ходих на дерматолог. Изписаха ми разни лосиони и кремчета, но не помогна. Бих желала нещо матиращо за жегите.

https://www.enzo.bg/estee-lauder/clear-difference-eksfolirassha- … nstva-na-kozhata/

виж това

# 439
https://www.infarmaciq.com/nai-dobra-kozmetika/

Момичета вижте тази статия .... дали са прави ?  Thinking

# 440
До известна степен има резон в статията.Истината е,че няма марка,чиито продукти до крак да са сполучливи и best sellers.Това важи не само за козметичния,а и за всички други браншове.Но определено болшинството клиенти,остават верни и лоялни на марката,не от снобария,а защото определени продукти работят за тяхното удовлетворение.Колосите в козметиката не могат да удържат на огромния конкурентен натиск,ако лежат на име и стара слава,без поддържане на съответното качество и развитие на нови продукти,съобразени с иновативните постижения и пазарните тенденции.Да се анализира и коментира козметичния бранш е далеч по-лесно,от това да се държиш десетилетия над повърхността в бизнеса.

# 441
https://www.infarmaciq.com/nai-dobra-kozmetika/

Момичета вижте тази статия .... дали са прави ?  Thinking
Аз съм съгласта с тезата в статията. Не си купувам даден крем примерно защото е на определена марка, а гледам какви съставки има и да какво е предназначен.

galcheto85, може да пробваш Effaclar Duo на La Roshe Posay - хидратиращ за проблемна кожа е.

# 442
  • Бургас
Бисквит,няма за какво bouquet Hug Жижи,аз го споделих крема от който съм доволна,този е-http://beautyshop.bg/product/8309/juvena-skin-energy-aqua-rechar … atirasht-gel.html Дона Флор,очаквам мнението ти за Виши. Blush

# 443
  • София
Кристалче, до тук за няколко дни ползване ми харесва. Аз взех флуида и околоочния. Флуидът е много приятен, попива бързо, не омазнява и не избива на повърхността на кожата в жегите. Трябва да се внимава с нанасянето в близост до очите, защото съдържа spf филтри и люти. Без да искам си разтърках едното око след нанасяне на крема и ми люти доста време, но за крем със слънцезащита го приемам за нормално.
Околоочният също се държи добре за тези няколко дни. Има лек дрениращ ефект, който се усеща веднага. Оставя кожата около очите хидратирана без да е омазнена. Ще видим какво ще покаже след по-дълго ползване. До тук - доволна съм. Нямам свръх очаквания от тази козметика, просто се поддадох на рекламата, разгледах съставките и реших да ги пробвам.
Аз съм "всеядна" на козметика. Пробвам всякакви марки и класове и нямам предубеждения. Съобразявам се с моментното състояние и нужди на кожата и експериментирам.  Peace

# 444
Ползвал ли е някой козметика на PHYT'S? Доволни ли сте?

# 445
  • Пловдив
Бисквит,няма за какво bouquet Hug Жижи,аз го споделих крема от който съм доволна,този е-http://beautyshop.bg/product/8309/juvena-skin-energy-aqua-rechar … atirasht-gel.html Дона Флор,очаквам мнението ти за Виши. Blush
О,не съм видяла,благодаря!
Ползвал ли е някой козметика на PHYT'S? Доволни ли сте?
Ползвам хиалуроновия серум,който хидратира наистина много добре,но други ползи,като че ли не съм усетила.

# 446
  • Бургас
Дона Флор,страшни благодарности за изчерпателния отговор. bouquet bouquet bouquet Аз и не очаквам много от крем,достатъчно е да попива бързо и да хидратира добре,възможно е да пробвам и Виши.

# 447
Според някои хора виши не струват като козметика, но лично мен тази свирепа зима ме спаси aqualia thermal spa нощния, в тъмно синя опаковка 75 мл. Кожата ми е смесена към мазна, изпусна ли я да се дехидратира моментално се влошава, пъпки, комедони. Супер доволна съм от крема, равен тен и хидратирана, спокойна кожа, работя цял ден на климатик на сух въздух, за нощен го ползвах. За сметка на това толкова харесваният хидра зен на ланком, дневният, за мен беше тежък, мазен, некомфортен и една от най-лошите ми покупки, изхабих го на шия и деколте.

# 448
Аз съм много доволна от Идеалия на Виши. Дневният овлажнява, без да ми прави мазно лицето, а след нощния, сутрин лицето ми е свежо и кожата плътна и хидратирана. Единственото което не ми харесва на нощния е, че е малко лепкав в началото, но не е нещо фатално или твърде неприятно.
Мицеларната им вода също ми харесва. По състав е същата като розовата Гарние.

# 449
На мен от няколкото продукта на Виши, които съм пробвала (акне серията, идеалия и няколко други), винаги лицето ми е ставало в гадни гнойни пъпки. Нещо не ми понася явно в техните продукти на генерално ниво.

Общи условия

Активация на акаунт