"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 7

• 82 855
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
като за видна хулиганка, моля Wink Hug

И като гледам мотоциклета не е ли аджеба същия от който стрелят по дедко?  newsm78

не ми се иска прокурора да стреля, щото ми е много симпатичен Whistling

Дива, мерси за поредния силен пост bouquet

Цитат
Да ама братята не обичат да смятат, а хвърлят кал върху конкуренцията,
че била само звездна и красива.
Ами така е, но и е много талантлива.

Peace Peace

# 391

Кузманова Hug
не знам, за кадрите,ама музиката ми е заредена на компа и я слушам вече час.
Ай, моля те недей за брадата, ей тогава я втасахме-пу,пу,пу ,пу сакън.................... Joy
Селфи Hugкакви са тези мисли дето ти минават през главта newsm78
За протокола
да, но Тахсин няма да умре
в анкетата за това гласувах.

# 392

И язе така.  Blush Макар, че го забелязАх чак като яхна мотора.  motor tooth

Може просто в екипа да имат само един мотор.  Confused Белки.  Sunglasses

# 393

И язе така.  Blush Макар, че го забелязАх чак като яхна мотора.  motor tooth

Може просто в екипа да имат само един мотор.  Confused Белки.  Sunglasses

може да, да е само един, пестят пари- щото на Джеско това му е пети джип Laughing Mr. Green

а тебе, някои хора на кон не те ли изкефиха???? Crazy

# 394

Кемал?  Wink Grinning Hug

Киво на кон е супер, но аз го чакам на мотор.   motor  4470

# 395

Кемал?  Wink Grinning Hug

Киво на кон е супер, но аз го чакам на мотор.   motor

Кемо най-вече hahaha hahaha

е ще дойде време и за мотора, той ги редува  Wink Crazy

# 396
  • гр. Върбица обл. Шумен
Селфи, аз съм яздила кон като малка, но Къванч го гледах около десет пъти как се качва на коня. Красиво и с чалъм. Язденето не ме впечатли толкова, колкото качването. newsm53 smile3521 newsm03

# 397
Добро утро! "Скритата лимонка" ще е този, който най-не очакваме, най-непредвидимия. Може би!

# 398
Добро утро! Hug Hug Hug

Тигаса Hug

Вчера най-после пуснаха фрагмана!Да видим днес ще пуснат ли новите снимки и озета или ще ги оставят за утре! Peace

Хубав ден,макар отново дъждовен! bouquet

# 399

Времето е направо ужасно,продължава да вали.

Нямам  ,против да имаме още един трей,а и снимки трябва да има newsm78
Злати Hug
пак ме изпревари

# 400
Добро утро !
Ще повторя с кафенцето

# 401
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро Hug Heart Eyes

нямах напоследък време да пиша и чета, то и да гледам...но, сега наваксах. Искам да споделя впечатления от последните серии.
Много динамични и интерсни. Бях писала преди, че намирам вкаран заядлив черен хумор от "Отчаяни съпруги", намирам го в отношенията между Тахсин и Михрибан и това ги прави толкова забавни в някои моменти. В последнитте серии виждам елементи от "Истински дететективи", което ми направи многоооо хубаво впечатление. Това е нотка на разнообразие в иначе стандартните сценарии, които гледаме.
Да, но тук в ДК намирам леко различен подход в развитието на героите и случките. Вярно има я последователността, но има и съспенс.
Специално внимание искам да отделя на новото попълнение Йит Йозшенер Heart Eyes, който е един отличен актьор за мен и ще се справи чудесно с ролята на психопат. До тук разбрахме, че е взимал наркотици и е бил под влиянието му им по време на събитията, станали преди 30г. Дааа, но сега си стана един чист убиец, които като му гледам физиката и упражненията, които прави в затвора хич не изглежда да друса към днешна дата. Също така и бистрия ум, с който е планирал всичко от бягството си до влизането му отново в затвора и естествено от създаването на това напрежение.
Тепърва ще видим до къде ще му се простират силите на този откаченяк Rolling Eyes

За Фюген ми стана много мъчно, твърде хард беше и сцената и замисъла, но това са решили да ни покажат. Също и последната серия премина в доста мъка и рев, идеално изиграни от Къванч.

Сцените с любовни ласки мога да кажа, че са едни от най-най-добрите, от тези, които гледам - редом с тези между героите на Фахрие и Енгин в До живот.
В началото нашите ГГ ми се сториха леко стерилни, но в момента играят влюбена двойка по начин, по който почти не се вижда в турско дизи. И да, ще допълня, че е много фино изиграно от свалянето на блузата, до погалването на шията и бузата на Сю с голямата и силна ръка на Джесур. Трябва да ви кажа, че в някои от сцените на нежност между двамата има повече сексуален заряд, от колкото съм виждала при други двойки разсъблечени в леглото. Имам едни такива по, които се прехласват много във форума, че играят идеално влюбени, но за мен са повече от стерилни и дистанцирани, въпреки напъните им.    Нашите ГГ държат едно ниво, което малко други го владеят, вече писах кои го могат Heart Eyes Не е случаен този кастинг Туба - Къванч, убедих се многократно.
Вярвам, че скоро ще чуем за една бременност там.

По повод Джахиде и нейната бременност и това, че отказва да си признае, защото се е оплела яко си мисля как би могла да извърти още нещата Thinking Ако, ви кажа ще се смеете сигурно, но си мисля едва ли не, че Хюлия ще роди преждевременно и ще даде бебето, според уговорката. А, Джахиде ще направи така, че едва ли не е забременяла отново веднага след раждането Crazy Laughing и, че и тя е родила второто/тяхното/ преждевременно. Не съм смятала във времето дали би съвпаднало, може би греша, но това ми идва на ум само за тази каша при триъгълника Джахиде-Хюлия-Корхан, който бие малко на четириъгълник с лекото участие на Бюлент.

Такааа, стигнах и до Бюлент. Този герой за мен търпи тотална метаморфоза, съвсем променен го виждам, от онова лукаво и подмолно същество се превърна във влюбен джентълмен. И, да може би съм единствената в темата, която му вярва, но факт - той е влюбен не на шега, не от корист за мен. Търкулнало се гърнето и си намерило точния похлупак адвокатката. Виждам ги,кота двойка в бъдеще, ясно е. При него на дневен ред седи единствено въпроса с пожара, който направи и как се оплете в лъжи, за да се прикрие. Иначе, ако оправи тази каша/не вярвам, че стане бързо/ направи минава в лагера на добрите.
Няма да крия, че ми стана симпатичен последните серии, явно окрилен от любовта и хубави чувства Peace
Да спирам вече, че не знам кой ще има търпение да ми изчете поста Wink Crazy

И сега да видя трейлърите Thinking

п.п. И все пак Тахсин ще живее.....

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 10:35 от Hushpuppy

# 402
Пъпи Hugпиши, пиши и не си мисли, че няма кой да ти чете дългите постове Peace

Навярно това е новото дизи на -каките newsm78

# 403
  • Once there was a Hushpuppy...
Звезди Hug така е, като ме няма по 3-4 теми Blush накуп ви заливам, както каза и Джесур, че може да удави в мъката си Корлуда...и аз така, ще ви удавя в мойте мисли Mr. Green Joy Joy Joy

# 404
Хубава серия! На мен ми стана много мъчно за Фюген, защото много я харесвах. Внасяше много цвят в сериала. Актрисата играе превъзходно и е много красива и фина жена! Simple Smile Наистина сцената на смъртта на Фюген  беше доста хард, но много добре замислена.

На Бюлент аз не му вярвам. Със сигурност е привлечен от Бану, но има и скрити помисли според мен.

В какъв смисъл Адалет и Таксин да играят комбина? newsm78 Искате да кажете, че Адалет играе срещу Таксин и е в отбора на Ръза? newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 12:55 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт