"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 5

• 99 124
  • 724
  •   1
Отговори
# 120

newsm51
Ха-ха-ха! "Върни се в образ, Даахан!"

# 121
Здравейте )

Прекрасен колаж на Лайт.  Heart Eyes

Изгледахте ли вече серията с руски превод? )))

https://vk.com/olenekadar?z=video-96245418_456239276%2F4feb6ecd8 … pl_wall_-96245418

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 19:23 от marytza

# 122
  • София
Добър вечер  Hug
Гледам не е постнат рейтинга, и аз няма да го поместя, щото е безобразен Sick Добре, че се знае, че сериала се има завършен сезон.  Жалко за актьорите, за сценария, абе ТИМС се оказаха много зле.  Нито избраха ден, нито промотиране, абе нищо. След като се стига до там ATV  да реже безобидна сцена, казвам това имайки предвид какви ги давах по времето на КПА, а и не само.

# 123
В тт вече самите турци се чудят какъв е този рейтинг ))) Явно не отразява действителността такава, каквато я виждат поне част от зрителите там )))

Засега не бързам да слагам оценки на ТИМС.

# 124
  • София
Освен ТИМС, няма кой да упрекна. Те не си седят зад продукта. И резултата е налице.

# 125

Хич не мисля, че някой не си седи зад продукта. Сериалът за МЕН е великолепен с бурята от емоции и страсти, с която ни омагьосва. И всичко е така великолепно изиграно и заснето, че ме оставят без ум, особено на първото гледане ))) Щото при мен те са задължително най-малко 4-5 )))) Та: искам да кажа, че сериалът е повече от хубав, което означава, че производителят (ТИМС) си е свършил добре работата.  Heart Eyes

Цитат
C 3 по 6 апреля в Каннах (Франция) будет проходить международная выставка MIPTV 2017, на которой будет представлен и наш сериал. Это самая крупная выставка TV контента в Европе. Она привлекает крупнейших игроков на рынке телевидения со всего мира. Пожелаем ДСС удачи

От 3-и до 6-и април в Кан ще се проведе международно представяне на MIPTV 2017, където ще бъде показан/представен и ОК. Това е най-голямото представяне на ТV продукции в Европа. На него присъстват най-големите "играчи" на тв пазар от цял свят. Да пожелаем успех на Ölene Kadar!

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 00:26 от marytza

# 126
  • Враца
Здравейте!!!  Hug

Дано успеят в Кан да го продадат в повече страни - мисля, че ще се хареса извън Турция   Heart Eyes Heart Eyes

Струва ми се, че Даахан ще навърже нещата преди Селви да се реши да му каже истината - той напредва с тази истина логически навръзвайки всяка казана от тях дума.
Умно ни е момчето - няма спор по въпроса  Naughty
Засега върза в една схема Селви, Йълмаз и Ендер  и е сигурен, че Йълмаз лъже и е човек на Ендер, остава да намери точното място на Селви в тази схема. Трябва да играеш по правилата на врага, за да се добереш до него.
Жалко, колкото повече отлага Селви, все по трудно ще става за истината и накрая ще бъде много по болезнено и за двамата  Sad  
Бих препоръчала на Селви да започне сухите тренировки за казване на цялата  истина с нейната тейзе Зекире - и тук има грях, и тук не казва истината, а жената заслужава да знае всичко за нея. Толкова любов има в нея към Селви  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 00:26 от mama_an_ji

# 127
Айтекин Аташ е публикувал на стр. си във ФБ клип с песента Olmuyor и видео от 8-а серия на ОК.

https://www.facebook.com/AytekinAtasOfficial/videos/10155010113098898/

Разкошно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 128
# 129

И в тази сцена, и изобщо в целия епизод Енгин отново ни разби на атоми с играта си...  Heart Eyes
Аз вече нямам думи за този актьор... нов речник трябва за него - толкова е мощен като присъствие на екрана...
Но пък не мога да опиша удоволствието си от това, че двамата с Фахрие са толкова хармонични в съвместните си сцени... като скачени съдове... или струни на един инструмент... непрекъснато виждаш как резонират един от друг във всяка от емоциите, които изразяват... За мен е невероятно удоволствие да ги гледам и да им се наслаждавам.

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 01:18 от marytza

# 130
  • Враца
Но пък не мога да опиша удоволствието си от това, че двамата с Фахрие са толкова хармонични в съвместните си сцени... като скачени съдове... или струни на един инструмент... непрекъснато виждаш как резонират един от друг във всяка от емоциите, които изразяват... За мен е невероятно удоволствие да ги гледам и да им се наслаждавам.
Нямаш си напредстава за мен пък какво удоволствие е  да ги гледам в общите им сцени, при условие, че много отдавна си "мечтая" да ги съберат заедно  във филм или сериал Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бях сигурна, че това, което виждаме сега, ще се случи, ако ги съберат с Енгин.  Дори мога да кажа, че Фахрие показва мноого повече като игра от това, което очаквах от нея. Надградила се е много за тези години, въпреки, че уж беше в "активна" почивка  Wink Heart Eyes Heart Eyes Тя всъщност не е преставала да работи, да се занимава с нещо през тези две години. Кой знае какво друго, полезно за нея, е правила покрай видимото за нас  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 02:43 от mama_an_ji

# 131
Добро утро )) С пролетно настроение! Simple Smile

И кадри от финалната сцена...  Heart Eyes

Разкошна игра!  Heart Eyes Hug

И едно мнение от ФБ, към което се присъединявам изцяло:

Цитат
"Eто това се получава, когато имаш на ниво режисьор, сценарист, прекрасни главни актьори и добър поддържащ каст. Фразата „каквото можеше да се обърка, се обърка” тук важи наобратно „каквото можеше да стане добре, става добре”.
"До живот" е увлекателна история и повратни моменти, изпълнени с напрежение и интелигентен диалог.
В моето въображение оприличавам проекта с пожар.
Пожар на злото, но в който се прокрадват малки, но устойчиви искрици добро. И точно тези пожари правят сериала ЧОВЕШКИ. Те са катарзисите, те са урокът, който трябва да научим, те са стъпало към развитието и победата над низките и пошли човешки страсти. Полет без огън е почти невъзможен, нещо трябва да подгрее въздуха, за да може поне да полетим на балон, от който да видим проблемите си отвисоко.
Колко трудно е в днешно време на хората да се опазят духовно, да запазят огъня в себе си и да го предадат на другите? Това ми препраща като послание "До живот" .
По законите на природата човеците носят в себе си мечтата за полет и пожар. Те обаче трябва да живеят на острова на битовизмите, в реалностите, където нещата не са прости и злото върлува и помита всичко пред себе си... На тази земя се налагат определени закони и постулати и човеците забравят понякога за онова, което носят в себе си, чуват по-слабо гласът на чувствата и съвестта в търсене на материалното... И в тази пошлост можеш да опърлиш крилете си, да забравиш за летенето. А и играта с огъня е рискована и опасна. Но все пак има пиромани, които търсят доброто, искат правдата да възтържествува, да има наказание за стореното зло, за разбитите те човешки животи и мечти. Те като Прометей са вестители на добрата стихия. Трудно, ама красиво и значимо.....
Сигурно това мое мислене е нестандартно, но така го чувствам и усещам....
Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - прекрасен тандем! За мен до такава степен създават едно кълбо от мисли, че който от краищата му да раздиплиш, нишката все продължава да се точи, без да се преплете или скъса. Динамиката и огнената категоричност на Енгин Акюрек се укротяват чрез макар и само привидната меланхолната благост на Фахрие Евджен.. Малко проекти съм гледала с тази актриса и бях резервирана в началото, признавам. Брилянтната и много секси Селви е олицетворение на силната и огнена жена, без задръжки и скрупули... Въпреки греховете и не я съдя! Много ми допадат като екип двамата. Една истинска и жива любовна афера с всичките й нюанси, доста трудна за осмисляне според обстоятелствата, дори невъобразима /но при любовта всичко е абсурдно и необяснимо/, представена чрез умелото режисьорско решение и изключителна актьорска игра!
Енгин Акюрек - направо огнен вихър, която "изгаря" по пътя си. Актьор, които разиграва дяволчето в себе си. Приказен дракон, който като се появи, става господар на екрана! "
/фенско мнение/

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 13:10 от marytza

# 132
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug

И едно мнение от ФБ, към което се присъединявам изцяло:

Цитат
"
Скрит текст:
Eто това се получава, когато имаш на ниво режисьор, сценарист, прекрасни главни актьори и добър поддържащ каст. Фразата „каквото можеше да се обърка, се обърка” тук важи наобратно „каквото можеше да стане добре, става добре”.
"До живот" е увлекателна история и повратни моменти, изпълнени с напрежение и интелигентен диалог.
В моето въображение оприличавам проекта с пожар.
Пожар на злото, но в който се прокрадват малки, но устойчиви искрици добро. И точно тези пожари правят сериала ЧОВЕШКИ. Те са катарзисите, те са урокът, който трябва да научим, те са стъпало към развитието и победата над низките и пошли човешки страсти. Полет без огън е почти невъзможен, нещо трябва да подгрее въздуха, за да може поне да полетим на балон, от който да видим проблемите си отвисоко.
Колко трудно е в днешно време на хората да се опазят духовно, да запазят огъня в себе си и да го предадат на другите? Това ми препраща като послание "До живот" .
По законите на природата човеците носят в себе си мечтата за полет и пожар. Те обаче трябва да живеят на острова на битовизмите, в реалностите, където нещата не са прости и злото върлува и помита всичко пред себе си... На тази земя се налагат определени закони и постулати и човеците забравят понякога за онова, което носят в себе си, чуват по-слабо гласът на чувствата и съвестта в търсене на материалното... И в тази пошлост можеш да опърлиш крилете си, да забравиш за летенето. А и играта с огъня е рискована и опасна. Но все пак има пиромани, които търсят доброто, искат правдата да възтържествува, да има наказание за стореното зло, за разбитите те човешки животи и мечти. Те като Прометей са вестители на добрата стихия. Трудно, ама красиво и значимо.....
Сигурно това мое мислене е нестандартно, но така го чувствам и усещам....
Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - прекрасен тандем! За мен до такава степен създават едно кълбо от мисли, че който от краищата му да раздиплиш, нишката все продължава да се точи, без да се преплете или скъса.
Динамиката и огнената категоричност на Енгин Акюрек се укротяват чрез макар и само привидната меланхолната благост на Фахрие Евджен..
Скрит текст:
Малко проекти съм гледала с тази актриса и бях резервирана в началото, признавам. Брилянтната и много секси Селви е олицетворение на силната и огнена жена, без задръжки и скрупули... Въпреки греховете и не я съдя! Много ми допадат като екип двамата. Една истинска и жива любовна афера с всичките й нюанси, доста трудна за осмисляне според обстоятелствата, дори невъобразима /но при любовта всичко е абсурдно и необяснимо/, представена чрез умелото режисьорско решение и изключителна актьорска игра!
Енгин Акюрек - направо огнен вихър, която "изгаря" по пътя си. Актьор, които разиграва дяволчето в себе си. Приказен дракон, който като се появи, става господар на екрана! "
/фенско мнение/

Марица, Hug

Много добре казано!  smile3501
Огненият вихър така завихря и своята партньорка, че изкарва и нейното 'дяволче" на показ.
А това е, може да се каже, едва началото - има още много да ни показват  Heart Eyes Heart Eyes  

И нещо красиво от Бинка  Heart Eyes

# 133
И един великолепен клип за огнената стихия Енгин...

Цитат
Работник "Global agency" уверенно заявляет, что "ДСС" будет транслироваться в Латинской Америке

https://vk.com/olenekadar

Да им е честито на феновете от Латинска Америка!...  Heart Eyes Да си пожелаем и у нас да бъде закупен и излъчен!

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 14:45 от marytza

# 134
  • Враца
Не помня слаган ли е този клип, но ви поздравявам с тази Фахрие Евджен

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 15:01 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт